Stevig manager die zorgt dat de individuen weer een team vormen

Zeeland
Functie | interim Manager Dialyse-afdeling

K+V zoekt een interim Manager Dialyse-afdeling.

Opdracht

Wij vragen jou als interimmanager om het team van dialyse (circa 20 fte. voornamelijk dialyse verpleegkundigen) eens goed positief op te schudden. Om van alle individuen samen weer een team te maken. Om te zorgen dat iedereen doe waar hij of zij voor aangenomen is en om te zorgen dat men weer / meer vertrouwen in elkaar heeft. Het gaat dus om samenwerking, efficiency  en om processen.

Profiel

Voor deze opdracht ben jij een stevig en geoefend interimmanager die niet per definitie ervaring heeft in een ziekenhuis. Uiteraard snap en ken je wel de dynamiek in de zorg!

Jij weet met een frisse blik vragen te stellen. Jouw ervaring zit in het aansturen van teams, team-dynamiek maar vooral ook in de processen en de samenwerking rond die processen. Maar uiteindelijk weet jij dat het altijd om de samenwerking tussen mensen gaat. Neuzen dezelfde kant op praat een stuk prettiger!

 

Samenwerking cohesie processen

Voorwaarden

Je bent per ‘snel’ beschikbaar voor 3 à 4 dagen per week voor in ieder geval een half jaar.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? We vragen je snel te reageren door bij “solliciteer direct” je CV en motivatie te uploaden. We zien in jouw brief graag een indicatie van jouw uurtarief.
Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Frank Wolff op 06-1595 4079.

interim Manager Dialyse-afdeling
Interim
24-32 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.