De maatschappelijke ondernemer en slimme leider

Utrecht
Organisatie |

9292

9292 de reisorganisatie

9292 is er om iedereen, makkelijk en snel, wegwijs te maken in het openbaar vervoer. Met 900 miljoen reisadviezen per jaar niet meer weg te denken uit het dagelijks leven van de reiziger in Nederland. Van telefoonnummer 06-9292 naar de digitale reisadviezen van nu. In 25 jaar is er veel gebeurd.

In de visie van 9292 is er in het domein OV-informatie behoefte aan een organisatie die reizigers, overheden en OV-bedrijven verbindt. 9292 kan deze rol als geen ander vervullen. Aan de ene kant kan dat door alle reizigers in lijn met hun informatiebehoeften te helpen bij het reizen met het openbaar vervoer. Aan de andere kant door OV-bedrijven en overheden te helpen bij het uitvoeren van hun verantwoordelijkheden binnen dit domein. 9292 is de reisinformatie-autoriteit in Nederland; de verbindende schakel tussen OV-reizigers, OV-bedrijven en verantwoordelijke overheden. Zo vervult 9292 een belangrijke maatschappelijke functie. Met als kernwaarden; toegankelijk, pro-actief, betrokken en verbindend.

Met een team van 35 professionals is 9292 een modern en slagvaardige organisatie met een sterke ambitie om haar informatie rol voor de reizigers en haar opdrachtgevers en aandeelhouders verder uit te bouwen. Daarvoor zijn de mogelijkheden in het huidige digitale tijdperk groot en uitdagend. Nieuwe ontwikkelingen vragen om nieuwe samenwerkingsvormen. Een nieuwe stijl van werken en organiseren. Dat heeft 9292 omarmd en onder leiding van de huidige directie is hard gewerkt aan een succesvolle omslag. Kernwoorden zijn samen, snel, het kan wél en jij kan het en je mag het, transparant én afspraak is afspraak. In deze nieuwe context van de ondernemende maatschappelijke speler zoekt 9292 een nieuw directielid naast de algemeen directeur.

Functie | Manager Finance en Operations, lid directieteam

Je bent de rechterhand van de algemeen directeur en samen vormen jullie de directie van 9292. De organisatie is plat, modern en kenmerkt zich door korte lijnen, open structuur, projectgericht. Jij bent allereerst verantwoordelijk voor de kaders; mensen, geld, middelen. Samen zijn jullie het voorbeeld van een modern ondernemend IT servicebedrijf. Een bedrijf met de reiziger als klant maar ook de OV-bedrijven als klant, stakeholder en aandeelhouder. HR, finance en IT zijn je werkgebieden. Je bent mede aanspreekpunt voor de toeleveranciers en projectpartners.

Eerlijk Ondernemend Slim Toegankelijk Bescheiden Sterk Teamspeler

Profiel

Maatschappelijke ondernemer

Als ondernemer durf je anders te kijken, stimuleren en goede ideeën te omarmen. Je daagt daarbij iedereen uit mee te doen en maakt de verbinding tussen binnen en buiten, collega’s, klanten, opdrachtgevers, stakeholders, jouw omgeving. Je snapt de maatschappelijke context en de anders gemotiveerde stakeholder en aandeelhouder. Als kleintje tussen de groten kun je positie innemen en mensen meenemen. Je wilt verbeteren en vernieuwen. Daarbij zoek en breng jij de verbinding. Door vragen te blijven stellen, ruimte te geven en samenwerking te organiseren en te faciliteren. Ondernemen is ook meedoen, samen doen. De visie delen en de doelen najagen en realiseren. Je bent koersvast en communicatief sterk om de richting te blijven delen. Je organiseert het zo dat het werkt en helder verantwoord kan worden naar klanten, stakeholders en aandeelhouders.

Slimme leider

Je bent slim. Je organiseert makkelijk en transparant. Bent een uitstekende sparringpartner voor de directeur en het team. Project- en programmamanagement en alle moderne werkvormen ken je en pas je makkelijk toe. Rijnlands, maar met tempo. Je houdt van de digitale ontwikkelingen en durft daar in te leiden en sturen en mee te ontwikkelen. Je bent niet bang om los te laten zonder de doelen uit het oog te verliezen. Je bezit implementatiekracht om nieuwe digitale diensten ook echt te realiseren. Je zet lijnen en kaders uit zonder dat de ander vrijheid verliest. Daarbij breng je samenhang, overzicht en focus met een goede balans tussen mensgericht en taakgericht. Als leider ben je een natuurlijke teamspeler die de samenwerking zoekt om uit het team alles te halen wat er in zit. Je gelooft dat samen meer is dan de losse delen. Je houdt koers als het even tegen zit en dan ook zelf meedoet.

Tot slot bezit je een academisch werk- en denkniveau, kun je terug vallen op vakvaardigheden in IT, finance en bedrijfskunde en heb je veel werkervaring in programmamanagement. Je hebt gewerkt in een dynamische commerciële omgeving, maar kent ook de OV-wereld met haar maatschappelijke taak en lange beslislijnen.

Aanbod

Een prachtige functie met een uitdagende opdracht. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Inschaling is ook maatwerk. Het is een fulltime functie (minimaal 0,8).

Procedure

Eerst ontmoeten en dan kiezen.

De begeleiding van de werving- en selectieprocedure is in handen van K+V. De procedure start met een speeddate met de algemeen directeur. Is er een goede ontmoeting, dan gaan we verder met een goed gesprek en een presentatie. Transparant maar wel zo vormgegeven, dat veiligheid en privacy absoluut geborgd zijn.

Het wervingstraject zal bestaan uit een drietal onderdelen:

Speed op dinsdag 7 mei; waarin jij kennis maakt met de algemeen directeur en hij kennis maakt met jouw persoonlijkheid.

Slow op maandag 13 mei in de middag; uitgebreid kennismaken met meer aandacht en diepgang.

Show op dinsdag 21 mei in de middag; waarin je een eigen casus mag presenteren.

Na elke ronde maken we een keuze in kandidaten die verder gaan.

Geïnteresseerd

Ben jij de prettige maatschappelijke ondernemer en slimme leider die we zoeken? Geïnteresseerd en aantoonbaar gekwalificeerd voor bovengenoemde functie? Dan zien wij graag vóór 24 april jouw reactie tegemoet door onderaan bij ‘solliciteer direct’ jouw cv en motivatie te uploaden. Vragen? Bel Johannes Arets 06-1026 0480 die vanuit K+V de opdracht begeleidt.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Manager Finance en Operations, lid directieteam
Vast
32-40 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.