K+V werving selectie interim management

Ervaren en bevlogen manager GRZ

Westen van het land
Organisatie |

Zorginstelling in het westen van het land

Als manager GRZ/kortdurend verblijf geef je op coachende wijze leiding aan de zorg- en facilitaire teams. De locatie is onderverdeeld in een GRZ afdeling met 60 cliënten, de afdeling transfer met 20 cliënten en het zorghospice met 14 cliënten. De nadruk ligt op kortdurend gespecialiseerde zorg. Er werken 55 fte zorgprofessionals op deze locatie.

Functie | Manager GRZ

Je ontwikkelt een meer jaren beleid met koersplan en doelstellingen. Je draagt integrale verantwoordelijkheid voor het leveren van kwalitatief goede zorg en ondersteuning, voor de juiste uitvoering van wet- en regelgeving rondom de zorg en weet dit te realiseren binnen de afgesproken budgetten. Je bent zichtbaar en toegankelijk voor medewerkers en cliënten. Deze dynamische omgeving vereist dat je een stevige gesprekspartner bent voor verwijzers, het klantcentrum en de behandelaars. Waarbij de diverse belangen steeds opnieuw dienen te worden afgewogen. Door een goede samenwerking met de diverse disciplines, weet jij samen met jouw teams, de zorg en het welzijn op jouw locatie zoveel mogelijk op de wensen en behoeften van iedere cliënt aan te laten sluiten. Als manager GRZ/kortdurend verblijf ontvang je leiding van de regiomanager, maak je deel uit van het regio MT en denk je overstijgend mee vanuit het totale belang van de organisatie.

Ervaren Bevlogen

Profiel
  • Hands on interim manager met ervaring als Manager GRZ;
  • Coachende en inspirerende leiderschapsstijl;
  • Gedegen kennis van wet- en regelgeving, formele kwaliteitskaders en processen rondom ouderenzorg (GRZ, ELV, ZvW, Wlz en palliatieve zorg);
  • Financieel inzicht;
  • Ervaring met zelforganisatie.

Je bent per direct beschikbaar voor 3 à 4 dagen per week.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je snel te reageren door bij “solliciteer direct” je cv, motivatie én een indicatie van je uurtarief te uploaden. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Maartje Peters, partner (06-1008 5811).

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Manager GRZ
Interim
24-32 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.