Daadkrachtige coachende verbinder en sparringpartner

Laren
Organisatie |

Vivium Zorggroep

Vivium Zorggroep is dé zorgspecialist in de regio Gooi en Vechtstreek voor thuiszorg, zorgeloos wonen, verpleeghuiszorg en services. De organisatie is met ruim 3.000 medewerkers ingericht naar de klantgroepen Psychogeriatrie (PG), Zorgeloos Wonen & Zorg aan Huis en Geriatrische Revalidatie, elk met een eigen directeur. Vivium Zorggroep is een professionele en stabiele organisatie onder leiding van de eenhoofdige Raad van Bestuur met het team van directeuren en heeft een jaaromzet van ruim € 144 miljoen. De komende jaren richt de organisatie zich op de verdere decentralisatie van de zorg naar de wijk en thuis, met behoud van de hoge cliënt- en medewerkerstevredenheid.

Locatie
De Stichtse Hof is een fijne woonplek voor 170 bewoners met dementie. Er zijn meerdere afdelingen met ieder 16 tot 19 bewoners en een eigen zorgteam. In het nieuwbouwgedeelte ‘De Buitenhof’ wonen en leven de bewoners in kleinschalige groepen. Even verderop in Laren ligt een dependance “ De Dennen”. Hier wonen 25 bewoners. In het aandachtsgebied valt ook de dagbehandeling Larikshof waar thuiswonende mensen met dementie begeleiding en behandeling krijgen. Voor deze locaties is Vivium op zoek naar een inspirerende Manager Klantgroep.

Functie | Manager Klantgroep

Binnen deze klantgroep werk je samen met een zelfstandig en professioneel team bestaande uit 4 teammanagers zorg en 1 teamleider facilitair. De zorgteams worden ondersteund door professionals zoals verpleegkundigen, sociaal agogen en specialisten ouderengeneeskunde. De teammanagers zijn samen met jou verantwoordelijk voor het integraal en duurzaam realiseren van de locatiedoelen en gewenste ontwikkelingen die passen binnen de strategie en de financiële en inhoudelijke kaders. Jij levert daarnaast een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van dementiezorg binnen de klantgroep. Je gelooft in de kracht van de medewerkers, bewoners, verwanten, vrijwilligers om als ambassadeur van Vivium hun netwerken te activeren zodat Vivium zichtbaarder wordt in de lokale omgeving. Het doel is dat de ouder wordende bewoner van Laren e.o. en de potentiële medewerkers gemotiveerd worden om zich te gaan verbinden met Vivium!

Je bent verbindend, enthousiasmerend, positief en geïnteresseerd. Je stuurt op gemeenschappelijke doelen, geeft ruimte binnen de kaders en gaat uit van vakmanschap en vertrouwen en vindt familieparticipatie belangrijk. Je houdt van het werken vanuit een positief en waarderend werk- en leerklimaat en straalt rust, vertrouwen en veiligheid uit. Je bent een dienend leider die waar nodig ook coacht en stuurt op visie, resultaten en soms op lastige dossiers. Je denkt en handelt vanuit de belangen van bewoners en de familie, met een scherp oog voor het welzijn van de medewerkers die dat mogelijk maken. Je houdt het overzicht, bent duidelijk in de stappen die gezet worden en streeft naar eenduidige en zo eenvoudig mogelijke processen in de zorg en de bedrijfsvoering.

Je werkt samen met vier collega-managers in de klantgroep PG en samen met de directeur zijn jullie verantwoordelijk voor de hele klantgroep.

Loyaal communicatief relatiegericht sensitief levendig positief vitaal

Profiel

Wat breng je mee? 

 • Je hebt aantoonbaar HBO of academisch denk- en werkniveau.
 • Je hebt ervaring met de ouderenzorg of kunt aantonen dat je veel affiniteit met deze sector hebt.
 • Ruime leidinggevende ervaring op soortgelijk niveau, dat wil zeggen leiding gegeven aan een zelfstandig organisatieonderdeel.
 • Je werkt methodisch, bent besluitvaardig en kunt goed plannen en organiseren.
 • Je hebt bedrijfskundig inzicht, denkt in processen en structurele verbeteringen.
 • Je onderschrijft de Rijnlandse waarden, je werkt op een gelijkwaardige, zakelijke en verbindende manier samen. Je bent duidelijk over kaders en grenzen.
Aanbod

En wat krijg je van ons?

 • Een dienstverband voor een omvang die voor jou past (minimaal 28 uur per week).
 • Een salaris van maximaal € 5.752,21 per maand bij een fulltime dienstverband (CAO VVT per 1-7-21, FWG 65).
 • Doorlopende opleidingsmogelijkheden via de Vivium Academy.
 • Behalve vakantiegeld, ook een 13e
 • Dubbele reiskostenvergoeding (ten opzichte van de CAO).
 • Korting op onder andere: sportfaciliteiten, een fiets/E-bike/E-scooter, je zorgverzekering, leuke uitstapjes.
 • Pensioen bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).
Procedure

De procedure wordt begeleid door K+V Management Search en is erop gericht om de benoeming eind januari 2021 af te ronden. Het wervingstraject zal bestaan uit een drietal onderdelen, waarbij je verschillende mensen uit de organisatie zult ontmoeten.

 • SPEED-ronde, waarin je langs drie tafels in korte gesprekken kennis maakt met de diverse aandachtsgebieden van de functie en de organisatie kennismaakt met jouw persoonlijkheid.
 • SLOW-ronde, dat is een gesprek met een selectiecommissie waarin ruimte is voor meer aandacht en diepgang.
 • SHOW-ronde, een presentatie waarin je alle eerder betrokken commissieleden aan de hand van een casus laat zien en ervaren wie je bent en hoe jij werkt.

De gesprekken vinden plaats in Laren en op de volgende data:

Speed:       dinsdag 11 januari 2022
Slow:          maandag 17 januari 2022
Show:         donderdag 20 januari 2022

Na elke ronde maken we een keuze in kandidaten die verder gaan. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Uiteraard worden alle RIVM-richtlijnen in acht genomen tijdens deze rondes.

Geïnteresseerd

Wanneer deze functie je aanspreekt zien wij jouw reactie graag uiterlijk zondag 12 december aanstaande tegemoet. Dat kan door onderaan bij ‘solliciteer direct’ je cv en motivatie te uploaden. Voor vragen kun je contact opnemen met Frank Snethlage (06-5131 0178) of Emile Douma (06-1045 2989).

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Manager Klantgroep
Vast
28-36 uur

SOLLICITEER DIRECT