Regisseur Uitvoerder Ondernemend

Ermelo
Organisatie |

Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie

De Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) is met ruim 170.000 leden één van de grootste sportbonden van Nederland. De KNHS is dé paardensportbond. Zij bevorderen dat zoveel mogelijk mensen, van jong tot oud, op een plezierige en verantwoorde wijze de paardensport kunnen beoefenen, passend bij ieders ambitie. Bij de KNHS staat het welzijn van het paard en de paardensporter centraal. De KNHS opereert respectvol, betrokken, deskundig en open. Kortom, de KNHS is er voor iedereen die de paardensport een warm hart toedraagt. Vanuit Ermelo wordt hier dagelijks door ongeveer 90fte hard en passievol aan gewerkt.

Functie | Manager Maneges, Recreatie & Toerisme

Veel mensen genieten van paardrijden. Bij maneges, in de bossen, op het strand. De manager Maneges, Recreatie & Toerisme zorgt er met het team voor dat het recreatief rijden goed mogelijk is in Nederland. Dat iedereen op zijn of haar manier goed kan rijden in de buurt. Om de leden goed te bedienen en toegevoegde waarde te leveren richt de KNHS zich hiervoor op maneges en individuele leden. De manager Maneges, Recreatie en Toerisme is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van het KNHS recreatiesportbeleid. Hiervoor heeft de KNHS diverse producten en diensten (onder andere een online platform) en werkt tegelijkertijd samen met partners om het buitenrijden te optimaliseren. Je moet gevoel hebben voor de manegehouder een aansluiten bij zijn of haar belevingswereld. Samenwerken doe je met de regio’s, FNRS, terrein eigenaren als Staatsbosbeheer, FITE en Paarden Welkom. Als manager werk je met een klein team aan ambitieuze doelstellingen door toegevoegde waarde te leveren aan de community (leden en maneges) en de wereld eromheen.

Samenwerken Schakelkracht BtB Online MT lid Coachend Leidinggeven Groei Innovatie Ondernemen BtC Offline Executie Focus Resultaat

Profiel

Een ondernemende persoonlijkheid die in nauwe samenwerking met het team en de KNHS toegevoegde waarde levert aan de diverse community. Zowel Business to Business (FNRS en maneges) als Business to Consumer. Een persoon met schakelkracht en inventiviteit. Het gaat om samenwerken met grote organisaties en tegelijkertijd om een specifiek ecoduct, om landelijke data van routes op een platform en samenwerking met buitenlandse initiatieven voor routes en paarden toerisme. Kennis van de paardensport is een pre. Ervaring met programma management, online platforms en gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen zijn gewenst.

  • Executiekracht
  • Initiatief
  • Samenwerken
  • Sturen
  • Koersvast
  • Visie
  • Relaties opbouwen
Aanbod

Een prachtige rol waarin je toegevoegde waarde levert aan de paardensport in de breedte. Richting consumenten, met en via maneges. Je bent onderdeel van het management team van de KNHS en ondersteunt tevens directie en bestuur voor het behartigen van de belangen van de paardensport. Het betreft een fulltime functie en op de arbeidsvoorwaarden en salaris is de CAO sport van toepassing, schaal 12. Laptop, telefoon en sportmogelijkheden behoren tot de secundaire voorwaarden. Het betreft een functie voor een jaar met zicht op vast dienstverband.

Procedure

Het eerste gesprek vindt plaats bij K+V na beoordeling van uw sollicitatie. Reageren is mogelijk tot en met 6 december aanstaande. De gesprekken met de opdrachtgever zijn in de week voor de kerst. We streven er naar de procedure in januari 2019 af te ronden.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd én aantoonbaar gekwalificeerd voor deze functie? We verzoeken je snel te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Roel Roelfzema (06 438 73 326). Roel begeleidt deze opdracht.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijke profielmeting te doen.

Manager Maneges, Recreatie & Toerisme
VAST
38

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.