K+V werving selectie interim management

Organiseren, ontzorgen en oplossen

Oost Nederland
Organisatie |

VO Scholengroep in Oost Nederland

De opdrachtgever is een kleine Scholengroep in Oost Nederland. Sterk in ontwikkeling met vooruitstrevend onderwijs en slimme samenwerking. In deze fase is versterking van de verandervaardigheden nodig.

Functie | Manager Onderwijsorganisatie

De interim manager stuurt en organiseert twee onderdelen van het bedrijfsbureau aan: kwaliteit en communicatie (waaronder roosters). Zowel de onderwijsontwikkelingen als de samenwerking in het netwerk zorgen voor een verandering van de werkzaamheden. Het herinrichten van de werkzaamheden vraagt kennis en sturing van processen. Het vraagt ook verandervaardigheden op mensniveau. Slimme keuzes maken, medewerkers meenemen. Onrust wegnemen en aanspreken zonder te duwen. Alle rollen en taken schuiven en jij kan dat in goede banen leiden. Daarnaast verwachten wij meedenken en -werken met de samenwerkingspartners om deze organisatie toekomstproof te maken. Een goede sparringpartner voor de directeur bedrijfsvoering.

Sensitief Communicatief Toegankelijk Energiek Vasthoudend Professioneel Teamspeler Ontzorgen Oplossen

Profiel | Organiseren, ontzorgen en oplossen

Organiseren

Het nieuwe takenpakket moet ingericht en georganiseerd worden. Lean is het toverwoord, maar jij kan dat echt. Procesdenken, mensen daar in meenemen en blij maken met samen de nieuwe rollen en taken uitvoeren. Je hebt de ervaring in het onderwijs die meteen de aansluiting maakt. Je hebt ook de ervaring in procesinrichting die alle stappen logisch maken. Vakkundig inzicht en overzicht. Slim en communicatief sterk zodat iedereen het ook kan volgen.

Ontzorgen

Zo’n verandering zorgt voor drukte. Jij kunt dat lichter maken. Goede planning, goede rapportage, goede leiding, goede communicatie. Helder, prettig en direct. Dat geeft rust terwijl het gewoon druk is. Dat geeft vertrouwen terwijl we ook niet alles weten en alles meteen kunnen oplossen.

Oplossen

Jouw kennis en ervaring brengen oplossingen. Jij kunt medewerkers nieuwe taken leren en sterker maken. Jij kunt ook ingrijpen als dat niet lukt. Bovenal kun je zorgen dat het werkt. Het onderwijs rekent op de afdeling en heeft er echt last van als het niet werkt.

Jij hebt ervaring in het VO. Bent thuis in lean processen, herinrichting en snapt ook nog iets van planning (roostering). Je bent een uitstekende organisator en kunt snel schakelen van operationeel naar strategisch en van oorzaak naar gevolg. Verander vaardig, verbindend en vertrouwd.

Aanbod

Wij verwachten een inzet van gemiddeld 2,5 dag per week. Start is na de zomervakantie met een duur van 6 tot 12 maanden. Wij ontvangen graag bij je interesse een kostenvoorstel voor een bedrag per maand.

Procedure

Gesprekken met de opdrachtgever zijn gepland op locatie op vrijdag 10 juli.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je uiterlijk woensdag 8 juli aanstaande te reageren door bij ‘solliciteer direct’ je cv en motivatie te uploaden. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Johannes Arets, directeur, via 06 1026 0480.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Manager Onderwijsorganisatie
Interim
Gemiddeld 2,5 dag per week

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.