K+V werving selectie interim management

Ondernemend, strategisch, communicatief

Leersum
Organisatie |

Stichting Kinderopvang de Harlekijn

Kinderopvang De Harlekijn (SKOH) is een kleinschalige organisatie die nauw verbonden is aan de Leersumse samenleving. Zij biedt dagelijks aan ruim 250 kinderen opvang in de vorm van kinderopvang, peuteropvang, vroeg- en voorschoolse educatie (VVE) en buitenschoolse opvang. Hun motto is: “ieder kind is uniek”. Dit betekent dat zij veel aandacht besteden aan de persoonlijke groei en ontwikkeling van kinderen. SKOH heeft de ambitie om zelfstandig te blijven en wil dat de komende jaren ieder kind in Leersum in de leeftijdscategorie 0 tot 14 jaar door een maatwerkgericht aanbod zij verbonden voelt met SKOH. De afgelopen jaren heeft de organisatie grote stappen gemaakt in haar verdere professionalisering. Medewerkers zijn meer vanuit eigen verantwoordelijkheid gaan werken en er is bijvoorbeeld geïnvesteerd in het versterken van het pedagogische beleid en – de opleiding van de medewerkers.

Functie | Manager

Als manager ben je het gezicht en de vertegenwoordiger van de organisatie. Je bent ondernemend, deskundig en je ziet kansen. Je bent continu actief op zoek naar verbinding met samenwerkingspartners.

Daarnaast vind je het ook leuk om van een kleine, dynamische en onafhankelijke lokale Kinderopvang organisatie bestaande uit een kinderdagverblijf, peuter speelgroepen en buitenschoolse opvang verder te professionaliseren en uit te bouwen. Je doet dit in nauwe samenwerking met de pedagogische beleidsmedewerker/coach en het toezichthoudend bestuur. Samen met de medewerkers van de organisatie, de ouders, de diverse stakeholders en het toezichthoudend bestuur zorg je de komende jaren dat:

 • De bedrijfsvoering verder geprofessionaliseerd wordt en dat zowel het pedagogisch- en hrm beleid stevig verankerd wordt in de organisatie met een duidelijke structuur als houvast.
 • De inmiddels uitstekende verhoudingen met externe relaties zoals gemeenten, scholen, GGD, zorgaanbieders verdiept en versterkt wordt.
 • Er een positieve aanspreekcultuur ontstaat bij medewerkers, ouders en relaties met de ambitie die gericht is om elkaar te ondersteunen in het blijven ontwikkelen en verbeteren van de dienstverlening van SKOH.

Inspirerend, daadkrachtig, loyaal, overtuigend, creatief, resultaatgericht, communicatie

Profiel
 • Een passende HBO opleiding
 • Werkervaring als leidinggevende, bij voorkeur binnen de kinderopvang
 • Kennis en ervaring binnen de branche is een pré
 • Ervaring met financiële bedrijfsvoering
 • Ervaring met en het optimaliseren van diverse werkprocessen
 • Inspirator die de omgeving stimuleert in het nemen van eigen verantwoordelijkheid
 • Een communicatie stijl die open en transparant is
 • Stressbestendig en in staat snel te schakelen
 • Hard voor de bal en zacht voor de mens
 • Omgevingsbewust en nieuwsgierig naar het creëren van nieuwe mogelijkheden
Aanbod

Een afwisselende en dynamische functie met veel ruimte om als ondernemer structureel bij te dragen aan de ontwikkeling van Stichting de Harlekijn. Je wordt ondersteund door een professioneel bestuur op afstand maar toch ook dichtbij. Stichting de Harlekijn biedt een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is in eerste instantie voor een jaar met daarna een mogelijkheid tot omzetting in een vast dienstverband.

Procedure

De procedure is gericht op een zo spoedig mogelijke benoeming. De procedure start met een eerste gespreksronde bij K+V. Een assessment kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je snel te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden.
Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Frank Snethlage (06-51310178)

Kandidaten die worden uitgenodigd worden gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.