K+V werving selectie interim management

Met een drive voor excellente processen

Amstelveen
Organisatie |

Ziekenhuis Amstelland

Ziekenhuis Amstelland werkt in een omgeving met een ruim aanbod aan ziekenhuizen en behandelcentra. Het ziekenhuis onderscheidt zich door een sterk basisprofiel: TOP in basiszorg, mede als basis voor intensieve samenwerking met de academische centra in de regio.

De arbeidsproductiviteit is goed en dat is mogelijk door de kleinschaligheid en korte lijnen binnen de organisatie en de goede samenwerking met de verwijzers. De professionals werken gastvrij en collegiaal in kleine teams. Er is een open omgangsvorm, je werkt nauw samen met medisch specialisten en er is ruimte voor initiatief. Je persoonlijke, vakmatige ontwikkeling staat voorop.

Functie | Manager Techniek

Als Manager Techniek geef je leiding aan een team specialisten en samen zijn jullie verantwoordelijk voor de correcte werking van de gebouwgebonden en technische installaties en medische apparatuur in het ziekenhuis. Dit gebeurt op basis van een inzichtelijk (meerjarig) onderhoudsplan met periodiek te bepalen opties en prioriteiten binnen de beschikbare budgettaire kaders.

De afdeling techniek binnen het ziekenhuis ontwikkelt zich en bestaat uit ongeveer 15 specialisten. Zij heeft een moderne aanpak en regisseert de technische ondersteuning voor de gebouwgebonden installaties en de medische apparatuur, essentiële voorzieningen voor veilige en verantwoorde zorg aan patiënten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor diverse huisvestingsprojecten en het (mede opstellen van) lange termijn huisvestingsplan.

Als Manager Techniek geef je leiding aan het team en jij zorgt – samen met je team – voor een optimale werking van alle technische installaties, systemen en medische apparatuur.

Jouw verantwoordelijkheden als Manager Techniek omvatten de volgende zaken:

 • Leidinggeven aan je team en externe partners;
 • Medewerkers coachen, begeleiden en in kracht zetten; dit is een belangrijk aspect van de functie, waarbij zal worden ingezet en gestuurd op meer eigenaarschap van alle betrokkenen;
 • Bijdrage leveren aan het verbetertraject om de (medische) techniek verder te professionaliseren;
 • Optimaliseren van de dienstverlening en je team van specialisten daarin meenemen;
 • Verzamelen van informatie over de technische installaties en deze vertalen naar meerjarenplannen, investeringen en aanpassingen;
 • Coördineren van de exploitatie van de technische installaties, systemen en medische apparatuur;
 • Initiëren van overleg met afdelingshoofden, collegae en leveranciers over het beheer en gebruik van de installaties;
 • Regie en uitvoering diverse grotere en kleine huisvestingsprojecten;
 • Opstellen en uitvoeren van het jaarplan inclusief bijbehorend budget;
 • Opzetten en bewaken van het kwaliteitszorgsysteem voor je afdeling;
 • Verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de BHV organisatie.

De Manager Techniek rapporteert aan de Manager Facilitair Bedrijf. De Manager Facilitair Bedrijf is lid MT van het ziekenhuis.

Inspirerend Gestructureerd Eigenaarschap

Profiel

Wij zijn op zoek naar een moderne manager met een technische (allround) achtergrond. Een kandidaat die organisatiesensitief is, gesprekspartner op alle niveaus en het vermogen heeft om de toegevoegde waarde van zijn of haar team stevig te integreren en de teamleden daarin mee te nemen. Hij/zij is een stevige, gedreven persoonlijkheid, die in staat is om een team effectief aan te sturen. Gezien het grote aantal verbetertrajecten zijn visie, resultaatgerichtheid en besluitvaardigheid essentieel.

De kandidaat voldoet verder aan de volgende eisen:

 • Een afgeronde HBO-opleiding in de techniek: Werktuigbouwkunde, Scheepswerktuigkundige, Algemene Operationele Techniek (AOT) of Elektrotechniek;
 • Kennis op basis van opleiding en ervaring op het gebied van moderne onderhoudsprocessen en methodieken;
 • Ruime ervaring als leidinggevende in een complexe technische omgeving;
 • Ervaring in het leidinggeven van verandertrajecten;
 • Sterke affiniteit met de zorgomgeving en protocollair werken;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, met een sterk dienstverlenende instelling.
Aanbod

Een afwisselende baan voor 32-36 uur per week in een professioneel en aangenaam ziekenhuis, een omgeving die volop in ontwikkeling is en waarin je je managementcapaciteiten maximaal kunt ontplooien.

Het salaris is overeenkomstig functiegroep FWG 60. De Cao-Ziekenhuizen is van toepassing, onderdeel hiervan is de eindejaarsuitkering, vakantiegeld en een prima pensioenregeling bij PFZW. Verder biedt het ziekenhuis een ruim aanbod aan bijscholingen en opleidingen.

Het betreft een aanstelling voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. De functie wordt op dit moment ad interim waargenomen.

Procedure

De procedure is gericht op een zo spoedige mogelijke benoeming van de Manager Techniek. De selectiegesprekken bij het ziekenhuis vinden in maart plaats. Daaraan voorafgaand vindt een oriënterend gesprek bij K+V plaats. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Verder dient de benoembare kandidaat te beschikken over een recente VOG-verklaring.

Geïnteresseerd

Indien je geïnteresseerd én aantoonbaar gekwalificeerd bent, heb je tot en met 20 februari aanstaande de mogelijkheid om te reageren, met toezending van cv en motivatie, door onderaan op ‘solliciteer direct’ te klikken. Voor vragen kun je contact opnemen met Emile Douma (06-1045 2989).

Kandidaten die worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek bij K+V worden gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Manager Techniek
Vast
32-36 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.