Manager Thuiszorg - Zorggroep De Vechtstreek

Betrokken manager die graag bouwt aan de toekomst van de thuiszorg en participeert in samenwerkings- en zorgvernieuwingsprojecten
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Functie

Manager Thuiszorg

Bevlogen, gepassioneerd, ondernemend, resultaatgericht, innovatief: allemaal competenties die jij volop kunt inzetten in deze rol als Manager Thuiszorg! Door de groeiende vraag voor hulp en ondersteuning in en aan huis, ga jij de thuiszorg verder professionaliseren en uitbreiden naar nieuwe gebieden. Hierbij zoek je regionale samenwerking om het thuiszorgnetwerk toekomstgericht in te richten. Uiteraard doe je dit samen met je teams. Je geeft leiding aan teams in de thuiszorg in Breukelen, Loenen aan de Vecht en Kockengen, aan dagbesteding de Twijg en team Wmo huishouding (totaal ca. 30 fte/ 56 medewerkers, omzet circa 3,5 miljoen). We zoeken dus een echte bouwer die er graag op uittrekt. Iemand die een visie heeft of kan ontwikkelen op zowel de thuiszorg, Volledig Pakket Thuis, de dagbesteding als op de huishoudelijke hulp en deze, met de teams in de praktijk gaat brengen.

Ieder jaar start je met het opstellen van het jaarplan, wat is afgeleid van het strategisch beleidsplan.

Gedurende het jaar zet je je in om de doelen uit dit jaarplan te realiseren. Dit samen met je teams en met je collega-MT-leden die tevens jouw sparringpartner zijn en jij die van hen. Vanuit je overstijgende rol, zorg je voor samenhang tussen de drie regio’s van de organisatie, ben je verantwoordelijk voor het relatiebeheer en de samenwerking/zorginnovatie. Hiernaast werk je samen met en zorg je voor afstemming en waarneming van de locatiemanagers van de intramurale locaties.

Binnen de teams ben jij degene die zorgt voor transparantie, duidelijkheid, verbinding en groei en je doet dit alles binnen een omgeving die volop in ontwikkeling is. Jouw bevlogen teams bieden een zo volledig mogelijk zorgaanbod voor de ouderen in deze dorpskernen, zodat zij zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen of leuke activiteiten kunnen doen bij de dagbesteding. Jij faciliteert je teams om de best passende zorg te leveren. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de dienstverlening, de samenwerking met de intramurale teams, het beheren van het budget en het realiseren van productieafspraken.

Bij Zorggroep De Vechtstreek houden ze van slagkracht en korte lijnen; je rapporteert rechtstreeks aan de bestuurder, Jeroen Schackman, en bent onderdeel van het managementteam.

Profiel

Je bent een resultaatgerichte en ervaren manager die op coachende manier leidinggeeft en koersvast, transparant en empathisch is. Je weet op een natuurlijke manier bedrijfsvoering en zorginhoud te combineren. Hierbij ben je toegankelijk, proactief, vindingrijk en betrokken. Je werkt graag methodisch en projectmatig en bent pragmatisch ingesteld. Daarnaast kun je medewerkers motiveren op professionaliteit en eigen verantwoordelijkheid en ben je een echte netwerker. 

  • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding, eventueel aangevuld met een managementopleiding;
  • Je hebt (integrale) leidinggevende ervaring, liefst binnen de zorg;
  • Je neemt graag initiatief om het netwerk te vergroten, in te springen op relevante in- en externe ontwikkelingen en adviseert de bestuurder Jeroen hierover;
  • Je bent communicatief vaardig, je kunt schakelen op verschillende niveaus en omgaan met tegengestelde belangen;
  • Je hebt ambitie, humor en relativeringsvermogen.
Betrokken Bouwer Transparant Koersvast Proactief Communicatief Vindingrijk Innovatiekracht Sparringpartner

Over de organisatie

Zorggroep De Vechtstreek

Bij Zorggroep De Vechtstreek staat fijn ouder worden in Stichtse Vecht centraal. De zorg en diensten zijn diepgeworteld in respect voor elk individu, met inachtneming van hun privacy, levenswijze, geestelijke en maatschappelijke waarden. Zorggroep De Vechtstreek biedt “zorg op maat”, waarbij ze niet alleen lichamelijke zorg bieden, maar ook streven naar sociaal, maatschappelijk en psychisch welbevinden van haar cliënten.

Bij Zorggroep De Vechtstreek staan leefplezier en werkplezier hoog in het vaandel. Als expert in de ouderenzorg streeft Zorggroep De Vechtstreek ernaar om te begrijpen wat haar cliënten, medewerkers en vrijwilligers gelukkig maakt. Ze moedigen iedereen aan om zichzelf te zijn en zich te ontwikkelen en geloven in de kracht van de gemeenschap, waarbij iedereen, van ouderen tot professionals, samenkomt met hun unieke passies, talenten en kennis. De wijkzorg van Zorggroep Vechtstreek scoort op Zorgkaart Nederland een 8.7!

Aanbod

We bieden je een uitdagende functie in een kleinschalige en informele organisatie met korte lijnen bij een organisatie die op Zorgkaart Nederland beoordeeld wordt met een 8,7! Samengevat:

  • Een dienstverband van 32-36 uur, in eerste instantie voor de duur van een jaar. Bevalt het van beide kanten? Dan gaat Zorggroep De Vechtstreek graag verder met een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • De functie is ingeschaald conform CAO VVT in schaal 60. De inschaling hangt af van jouw kennis en ervaring en bedraagt maximaal € 5196,- bruto per maand op 36 uur per week.
  • Aanvullend ontvang je nog een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiebijslag van 8%.
  • Een goede pensioenvoorziening en een aantrekkelijke Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden met o.a.: een fietsregeling en Digiregeling.
  • Een plezierige werkomgeving waar veel ruimte is voor initiatief en persoonlijke aandacht.

Procedure

De procedure is erop gericht om de benoeming in de maand december af te ronden. De selectiegesprekken vinden plaats op donderdag 7 december. Daaraan voorafgaand vindt een oriënterend online gesprek met K+V plaats.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We vragen je zo snel mogelijk, maar uiterlijk 28 november 2023 te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden.
Let op! Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de reactietermijn eerder sluiten, reageer daarom snel!

Je kunt al je vragen stellen aan Frank Wolff (06-1595 4079) of Maartje Peters (06-1008 5811).

 Aan kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd om online de Quinn-managementrollenmeting in te vullen.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.