Collega Onderwijs en Kinderopvang

Fris en sturend met een eigen stijl
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Over de organisatie

K+V

Bij K+V draait alles om mensen! Hoe je dat merkt? Doordat we bijvoorbeeld werken vanuit twee van onze kernwaarden; gelijkwaardigheid en eigen. Bij ons staat de kandidaat centraal. Een ieder die meedoet aan een procedure doet ertoe en willen we verder helpen. Ook diegene die het niet wordt. Daarnaast houden we onszelf en opdrachtgevers scherp als het gaat om onbevooroordeeld kijken en onbevangen ontmoeten. Elk mens mag uniek zijn en is van toegevoegde waarde. Onze missie is om mensen, teams en organisaties met een maatschappelijk hart verder te brengen door betekenisvolle verbindingen te realiseren. Daarbij maken wij de keuze voor organisaties met een maatschappelijke opdracht; onderwijs, zorg, overheid en kinderopvang. Maar denk ook aan sportbonden, kunst & cultuur en goede-doelen-organisaties. Wij bieden zowel interim als vaste oplossingen op de arbeidsmarkt voor management, directie, bestuur en toezichthouders. Daarbij zijn we bemiddelaar én regisseur met aandacht voor alle betrokkenen.

K+V bestaat uit 10 partners/adviseurs en een bevlogen team van ondersteuners. Samen voeren we ons vak met veel passie en overgave uit.

Functie

Partner Onderwijs en Kinderopvang

Adviseur en samenwerkende partner

Wij willen doorgroeien naar een nog sterkere organisatie van topadviseurs, die intensief samenwerken in en aan de organisatie en in onze opdrachten. We zoeken daarom een ondernemende partner, want de nieuwe adviseur nodigen wij uit om zich in de toekomst ook als partner aan K+V te verbinden.

In jouw rol als adviseur kun je veel eigenaarschap en vrijheid kwijt. Je bent als adviseur integraal verantwoordelijk voor je eigen werk. En je vindt het leuk en bent goed om een mooie portefeuille op te bouwen en relaties aan je te verbinden. Daarbij zie je kansen die je wil verzilveren. Je werkt voornamelijk voor de (brede) onderwijssector en de kinderopvang. Je weet op inhoud én relatie de verbinding te maken. Je bent gesprekspartner, adviseur en aanspreekpunt voor de directeuren, bestuurders én toezichthouders in het onderwijs en de kinderopvang. Met je opdrachtgevers werk je aan de teams, de samenstelling en de samenwerking. Kun jij de organisatiewensen vertalen naar acties gericht op versterking van de teams en de cultuur.

Je hebt plezier in het vinden van de best passende kandidaten en het maken van de beste match. Met blijvende nieuwsgierigheid naar nieuwe kandidaten. Daarnaast staat ontwikkeling en groei van het kind en jongeren voorop. Jij hebt, net als wij, een zichtbaar passie voor kind, jeugd en jong volwassenen en een visie op het onderwijs in de toekomst. Ga jij binnenkort met ons op avontuur?

Samenwerkende partner

Binnen onze organisatie vinden we samenwerken belangrijk. Uiteraard is succes belangrijk maar dit willen we samen en met plezier doen. Binnen het team onderwijs & kinderopvang betekent dit dat een ieder haar/zijn talent mag inzetten voor het resultaat van het team. Dat gunnen we elkaar en betekent dus delen, samen optrekken, blijven communiceren en elkaar aanspreken op de samenwerking, voor jou, het team en K+V.

Wij hanteren in alles onze kernwaarden:

Gelijkwaardig, nieuwsgierig, zorgvuldig, verassend, eigen en transparant

Sensitief Communicatief Toegankelijk Energiek Vasthoudend Professioneel Teamspeler Betrokken Inspirerend

Profiel

Fris en sturend met een eigen stijl

Fris
Met anderen praten en informatie uitwisselen gaat jou gemakkelijk af. Dit doe je onbevangen, betrokken en met energie. Je ziet kansen voor mensen, in de markt en voor K+V. Je wilt doen wat goed is, met gevoel voor de mensen en de omstandigheden. Je probeert andere mensen echt te begrijpen en te zien. Je kunt dit ook helder terugkoppelen, vanuit een open houding en zonder vooroordeel. Elke situatie is voor jou anders. Meegaan met veranderende omstandigheden gaat jou goed af en je past je makkelijk aan.

Sturend
Doelen worden door jou met succes bereikt, omdat jij actief richting kunt geven aan mensen en middelen. Je durft snelle, daadkrachtige besluiten te nemen waarbij je blijft staan voor de kwaliteit en zorgvuldigheid die je wilt leveren. Je vindt het leuk om als regisseur het proces te sturen. De ene keer proactief en ondernemend, de andere keer meebewegend en servicegericht. Maar altijd doelbewust en betrouwbaar.

Eigen stijl
Een eigen manier van werken heb jij inmiddels ontwikkeld. Ondertussen sta je ook open voor nieuwe ervaringen en werkwijzen zonder dat dit jouw eigenheid aantast. Je staat voor wie je bent en vol zelfvertrouwen pak jij je eigen domein. Anderen mogen jou wel aanspreken en met plezier durf je ook uit te leggen waarom jij het anders doet. Leren van elkaar blijft altijd nodig. Daarnaast gebruik je jouw persoonlijke stijl om effectief te communiceren en nieuwe perspectieven te schetsen.

Aanbod

Nu starten in een rol als adviseur met het perspectief, als we beiden enthousiast zijn, de mogelijkheid om partner te worden van ons succesvolle bureau! Je start als adviseur met een prima salaris met een commerciële uitdaging in ons prachtige bedrijf. Na uiterlijk twee jaar besluiten wij in gezamenlijk overleg over je toetreding als partner.

Procedure

We geloven dat je het samen als team moet doen. Dat betekent dat we eerst gaan kennismaken en ontmoeten onder het genot van een lekkere kop koffie op ons kantoor in Veenendaal. Van daaruit samen verdere stappen zetten.

Geïnteresseerd

Ben je nieuwsgierig naar ons geworden en heb je ons ook een verhaal te vertellen? Wij horen het graag! Wil je reageren dan zien wij graag jouw reactie zo spoedig mogelijk tegemoet. In ieder geval uiterlijk 22 maart 2024. Dat kan door bij “solliciteer direct” jouw cv en motivatie te uploaden. Als je vragen hebt of even van gedachten wil wisselen bel dan gerust met Johannes (06-1026 0480) of Tamara (06-8395 2012).

Aan kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd om online de Quinn-managementrollenmeting in te vullen.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.