K+V werving selectie interim management

Professionele regisseur

Ruurlo
Organisatie |

Bronkhorst High-Tech B.V.

Bronkhorst  High-Tech B.V. is een prachtig familiebedrijf, één van de parels van de Gelderse Achterhoek. Een innoverende organisatie die elk jaar substantieel groeit en stevig in beweging is naar de volgende fase in haar meer dan dertigjarig bestaan: van een internationaal middelgroot bedrijf naar een grote internationale onderneming. Bronkhorst ontwikkelt en fabriceert thermische,  Coriolis en Ultrasone instrumenten voor het meten en regelen van gas- en vloeistofdoorstroming. Precisie als professie! Het hoofdkantoor met circa 450 medewerkers is in Ruurlo en er zijn verkoopkantoren in Nederland (Veenendaal) en op  10 andere locaties in de wereld. Voor deze mooie onderneming zoeken wij een Program Lead Learning & Development, voor concrete vertaling in de lerende organisatie zowel nationaal als voor de  internationale collega’s en klanten.

Functie | Program Lead Learning & Development

Bronkhorst is een organisatie in transitie. Vanuit het familiaire fundament is Bronkhorst zich daarbij sterk bewust van de maatschappelijk veranderende werkrelaties, de actuele wensen van de arbeidsmarkt en de eisen die klanten stellen. De steeds veranderende behoefte aan benodigde kennis en vaardigheden vraagt telkens om nieuwe impulsen. Naast een inspirerende werkomgeving wordt daarom intensieve begeleiding, training en opleiding van medewerkers als zeer essentieel ervaren. Vanwege de synchronisatie tussen het HR-team en het Learning & Development team – als één team en centraal aan te spreken in de organisatie en het vergroten van de focus op leren – is een behoefte ontstaan aan een Program Lead Learning & Development.

Visie Professional Stevig Mensgericht Verbinder Affiniteit techniek  Bouwer Doener

Profiel

Leren is werken en werken is leren! Dat is je motto. Als professional heb je visie op en ervaring met lerende organisaties en ontwikkel je met het Learning & Development team leerthema’s en opleidingsprogramma’s in nauwe samenwerking met het HR-team en het Management Team.

PROFESSIONELE VISIONAIR
Het gezamenlijk met de betrokken stakeholders creëren van een heldere visie op een lerende organisatie vormt het toekomstig kader. Je bent dus een ervaren professional bij voorkeur uit de (technische) maakindustrie een echte senior L&D, HR, je hebt hierin succesvol gebouwd en geoogst! Je bent van nature gericht op samenwerken, communiceren en verbinden. Bronkhorst is een innoverende organisatie met grote volumes en grote diversiteit.

MENSGERICHTE DOENER
Visie is essentieel, resultaat is waar het om gaat! Je vertaalt samen met het team de ontwikkelbehoefte van de (internationale) organisatie in inspirerende programma’s en jaarlijkse opleidingsplannen. Je initieert, voert uit en zorgt voor resultaat: op individueel -, doelgroepen- en collectief niveau.  En niet alleen intern, ook in samenspraak met de Sales- en Serviceorganisatie vertaal je de opleidingsbehoefte voor klanten om hen duurzaam en adequaat met de producten te laten werken.

Bronkhorst zoekt een ervaren professional, meer talig, WO niveau, teamspeler en aanvoerder, passend in een transformerende onderneming met een sterke cultuur en schitterende precisie producten.

Aanbod

Het hoofdkantoor in Ruurlo is je standplaats, een prachtige omgeving om te werken en te leren. De rol is uitdagend en impactvol. Je bent regisseur, ook van je persoonlijk succes. Bronkhorst kent aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, variabele werktijden en alle mogelijkheden om succesvol te zijn. Je krijgt de ruimte om je ‘latente’ capaciteiten en talenten optimaal te ontwikkelen en benutten. Passend bij de rol van belangrijke innovatieve marktspeler; vanzelfsprekend met zorg voor een gezonde werk-/privébalans. In deze technische onderneming, met van nature veel mannelijke collega’s, wordt tevens verscheidenheid in gender nagestreefd.

Procedure

De begeleiding van de werving- en selectieprocedure is in handen van K+V. De procedure start in Veenendaal met een kennismaking naar aanleiding van je kandidatuur. Hierna volgen, bij geschiktheid, twee rondes in Ruurlo en een afrondend gesprek. De eerste ronde is op 25  juni. Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure.

Je kunt reageren tot en met zondag 10 juni bij K+V.

Geïnteresseerd

Geïnteresseerd en aantoonbaar gekwalificeerd voor deze rol?

Dan zien wij graag uiterlijk zondag 10 juni jouw reactie tegemoet. Dat kan door bij ‘solliciteer direct’ je cv en motivatiebrief te uploaden.  Inhoudelijke vragen, opmerkingen en/of motivatie kun je bij de reactie vermelden. Deze vacature is in behandeling bij Roel Roelfzema, partner, 06 438 73 326. Natuurlijk is Roel bereikbaar voor nadere informatie.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Program Lead Learning & Development
vast
32 – 38 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.