Programmamanager / Strategisch Adviseur

Een ervaren visie- en resultaatsgedreven adviseur en programmanager
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Functie

Programmamanager / Strategisch Adviseur

Het is een (nieuwe) tijdelijke functie om de professionalisering van de organisatie te versterken met strategische denkkracht, inhoudelijke kennis van het sociaal domein en projectmatig en programmatisch werken. De organisatie bereidt zich voor op een aantal fundamentele onderwerpen en bijbehorende financiering (subsidie en/of tendeer). Vanuit de organisatie geef je samen met directie en teammanagers en met stakeholders in de stad (scholen, huisartsen, jongerenwerk en welzijnspartners) vorm aan het realiseren van stadsbrede en wijkspecifieke maatschappelijke opgaven.

Opdracht

Specifieke opdracht de belangrijke agendapunten waaronder het programmamanagement voor de doorontwikkeling van de buurtteams te realiseren. Tevens het verstevigen en vormgeven van het strategisch (beleids)proces.

Profiel

Je bent een ervaren visie- en resultaatsgedreven adviseur en programmanager, die ook hands on opgaven gaat realiseren. Je combineert strategisch denken met gestructureerd zorgen voor voortgang. Cruciale activiteiten voor de doorontwikkeling.  Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je hebt kennis en affiniteit met het werkveld, waarbij je niet verdrinkt in de inhoud. Je bent een ervaren netwerker binnen en buiten de organisatie. Je vertaalt gemakkelijk creatieve uitwerkingen naar een begrijpbare tekst/presentatie. Je gaat strategisch partnerschappen aan met partners en gemeente (wijkgerichte sturing en populatiegerichte bekostiging). Je geeft vertrouwen en er kan op je worden terug gevallen.

Politiek-bestuurlijk;Sensitief Verbinder Realisatiekracht Communicator Strateeg Procesmatig Energiek Hands on Inhoudsgedreven Ervaren Helicopterview Netwerker

Voorwaarden

Je bent vanaf begin september beschikbaar voor ongeveer 25 uur per week tot de zomer van 2024. De gesprekken bij de opdrachtgever zijn medio augustus 2023.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? We vragen je snel, maar uiterlijk maandag 7 augustus te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. We zien in jouw brief graag een indicatie van jouw uurtarief.  Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Helga Bijker (06-2269 8599).

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.