K+V werving selectie interim management

Zelfstandig, initiërend, duidelijk en afstemmen

Utrecht
Organisatie |

V&VN

Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN) is dé beroepsvereniging van en voor verpleegkundigen en verzorgenden en heeft haar landelijk bureau in Utrecht. Met ruim 100.000 leden is het de grootste beroepsvereniging van ons land en zij maakt zich er sterk voor dat verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten hun vak op het hoogste kwaliteitsniveau en met trots en passie kunnen uitoefenen. V&VN maakt zich daarom sterk voor alles wat dat mogelijk maakt, zoals scholing, beroepsprofielen, kwaliteitsstandaarden en richtlijnen, uitwisseling en invloed op beleid.

De dialoog tussen, met en namens onze leden is het uitgangspunt bij alles wat we doen. Met ruim 90 collega’s werken we dagelijks met veel inzet en energie voor en met onze leden aan het realiseren van belangrijke doelen en speerpunten van V&VN. De afgelopen jaren heeft zich dit vertaald naar een flinke groei van het aantal leden. We ondersteunen leden vanuit de wens om leden te ‘zien, horen en te helpen’.

De groei van de vereniging betekent ook dat er gekozen is om in 2019 te gaan werken vanuit een nieuwe locatie in Utrecht. Met de verhuizing naar deze nieuwe locatie ontstaan er nieuwe mogelijkheden voor evenementen en andere manieren van samenwerken met onze leden.

Voor de begeleiding van het gehele traject van de verbouwing en verhuizing zijn wij voor een periode van ongeveer 9 maanden op korte termijn op zoek naar een ervaren, doortastende en creatieve projectleider.

Functie | Projectleider Verhuizing

Samen met het hoofd Bedrijfsvoering ga je aan de slag om het hele proces van de verbouwing en verhuizing in goede banen te leiden. Vanaf het uitwerken van concepten voor het gebruik van de ruimtes tot aan de oplevering na de verbouwing neem je de coördinatie van alle activiteiten voor je rekening. Onderdelen die hier onder andere bij komen kijken zijn:

  • Coördineren en organiseren van het proces om te komen tot het concept en visie voor het gebruik van de ruimtes, inclusief een visie op de organisatie van V&VN-evenementen.
  • Maken van een plan voor de verhuizing.
  • Selecteren en aansturen van leveranciers voor de verbouwing, verhuizing en inrichten.
  • Bewaken van planningen, budget en tijdslijnen.
  • Coördineren van de inzet van alle betrokken partijen.

Creatief Sterk in het netwerk Informeren Meebeslissen

Profiel

Je bent een ervaren facility-manager en hebt een portfolio van trajecten waarbij je met succes verschillende soorten verhuizingen hebt gecoördineerd en begeleid. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van nieuwe werk- en vergaderconcepten en weet deze te vertalen naar een goede toepassing voor V&VN. Je hebt een goed netwerk van leveranciers en aannemers en hebt uitstekende regievaardigheden. Je bent resultaatgericht en werkt efficiënt en kostenbewust.

 

Aanbod

Je bent het liefst per direct beschikbaar voor 3 dagen per week.

Procedure

De gesprekken vinden op korte termijn plaats, zodat de Projectleider Verhuizing zo snel mogelijk kan starten.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je snel te reageren door bij “reageer direct” je cv en motivatie te uploaden.
Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Frank Snethlage via 06-5131 0178 en Frank Wolff via 06-1595-4079.

Zij begeleiden deze opdracht.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Projectleider Verhuizing
Interim
24 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.