Projectmanager Huisvesting voor Vivium Zorggroep

Klantgerichte expert en verbetermanager
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Over de organisatie

Vivium Zorggroep

Vivium Zorggroep is dé zorgspecialist in de regio Gooi en Vechtstreek en Amsterdam-Zuid, voor thuiszorg, zorgeloos wonen, verpleeghuiszorg en services. De organisatie is ingericht naar klantgroepen waarbij de klant centraal staat: Psychogeriatrie, Zorgeloos Wonen en Zorg aan Huis en Geriatrische Revalidatie. Elk onderdeel heeft zijn eigen integraal verantwoordelijke directeur. Centraal is er een concernstaf, een centraal ondersteunende dienst en het Bureau Huisvesting. De organisatie heeft 16 locaties en een groot nieuwbouw project op stapel staan. Bureau Huisvesting (12 medewerkers) houdt zich bezig met strategie, ontwikkeling, instandhouding en verhuur van het vastgoed ten behoeve van de klantgroepen. De Manager Huisvesting geeft leiding aan het Bureau Huisvesting en rapporteert aan de Raad van Bestuur.

Functie

Projectmanager Huisvesting

Organisatiebreed verzorgen de diverse projectmanagers van Vivium informatie analyses, adviestrajecten en project- en programmamanagement op centraal niveau en ten behoeve van de klantgroepen. Dit gericht op het optimaliseren van de effectiviteit van bedrijfsstrategieën, bedrijfsvoering en operationele processen.

De ontwikkelingen in de ouderenzorg zijn van grote invloed op bouw, vastgoed en huisvesting en dat maakt deze functie juist zo boeiend. Vanuit jouw kennis en ervaring draag je bij aan de huisvesting van bewoners en cliënten, zoals op basis van het nieuwe concept van verhuur met VPT (Volledig Pakket Thuis). In vergelijking met andere zorgorganisaties heeft Vivium een voorsprong in deze verandering. Met een collega Projectmanager Huisvesting zijn jullie verantwoordelijk voor de helft van de locaties, die je regelmatig bezoekt. Je vaste standplaats is Huizen.
Je rapporteert hiërarchisch aan de Manager Huisvesting en hebt de volgende taken:

 • Aanspreekpunt op vastgoed en huisvesting voor de locatiemanagers, met een zelfstandige rol om problemen op te lossen en projecten ter verbetering te initiëren;
 • Opstellen van bestekken/technische omschrijving van werken en projecten;
 • Aanvragen en beoordelen van offertes en contracten;
 • Ondersteunen van de medewerkers techniek van de klantgroepen op onze locaties;
 • Coördineren en controleren van de uitbestede werkzaamheden en contracten;
 • Directie voering op de in uitvoer zijnde projecten;
 • Verzamelen en verwerken van technische gegevens en input leveren voor de ontwikkeling van het meerjaren onderhoudsbeleid;
 • Beoordelen en controleren van contracten en facturen van externe bedrijven;
 • Periodiek management informatie verstrekken over de projecten en onderhoudsactiviteiten.
Communicatief en toegankelijk zakelijk en onderhandelingsvaardig

Profiel

Een uitdagende functie voor kandidaten met een (werktuig)bouwkundige en/of elektrotechnische achtergrond, die vanuit hun expertise de taal van de zorg spreken. Communicatief, toegankelijk en verbindend in de contacten met de interne klanten. Zakelijk en onderhandelingsvaardig in de relatie met de externe contractpartners.

Wat breng je mee? 

 • Je hebt hbo+/academisch werk- en denkniveau en tenminste een vakgerichte technische HBO diploma.
 • Je hebt ruime relevante werkervaring.
 • Je hebt kennis van het betreffende vastgoed en/of verbonden technische installaties.
 • Je hebt kennis van programma-projectmanagement – bij voorkeur via de Prince2, Lean of Scrum- methodiek.
 • Je hebt kennis van informatieanalyse, verandermanagement, beleids- en organisatievraagstukken, bij voorkeur in de gezondheidszorg.
 • Je beschikt over uitstekende adviesvaardigheden en een klantgerichte instelling.
 • Je bent zelfstandig, kunt uitstekend plannen en organiseren, anderen overtuigen en met tegengestelde belangen omgaan.
 • Je beschikt over rijbewijs B.

Voel je de ambitie voor deze functie maar voldoe je nog niet aan alle eisen? Dan adviseren wij contact op te nemen. Vivium staat namelijk open voor jonge, talentvolle professionals die zich verder willen ontwikkelen.

Aanbod

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als projectmanager? Wil jij werken waar geen dag hetzelfde is? Dan biedt Vivium Zorggroep jou een kans binnen een informele en klantgerichte organisatie, die volop in ontwikkeling is, het beste uit jezelf te halen. Bij Vivium krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

 

Wat mag je van Vivium verwachten?

 • Een zelfstandige en zeer afwisselende functie voor 36 uur per week binnen een organisatie waar je nooit uitgeleerd bent;
 • Je wordt beloond met een salaris van maximaal € 6.117,33 bruto per maand op basis van 36 uur, conform CAO VVT in FWG 65 (per 1 maart 2023).
 • Je bouwt pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW);
 • In november ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33% en in mei 8% vakantietoeslag over het bruto jaarsalaris;
 • Een contract voor de duur van een jaar, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Als Vivium collega profiteer je ook van een uitgebreid pakket aan Vivium Voordelen, zie voor meer informatie https://werkenbijvivium.nl/voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld een elektrische scooter, e-bike, fiets, laptop/tablet of fitnessabonnement met belasting- en/of inkoopvoordelen kopen. Ook krijg je een aantrekkelijke reiskostenvergoeding (beter dan de cao!), korting op uitstapjes en de mogelijkheid tot leasen van een e-bike of auto.

Procedure

De procedure wordt begeleid door K+V en is erop gericht om de benoeming in de maand februari 2023 af te ronden. Je start met een (online) gesprek met K+V voor een kennismaking naar aanleiding van je kandidatuur. Hierna volgen gesprekken bij Vivium Zorggroep, waarvan de exacte data zo spoedig mogelijk volgen. Voor de benoembare kandidaat worden referenties ingewonnen. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor benoeming.

Geïnteresseerd

Wanneer deze functie je aanspreekt zien wij uit naar jouw reactie. Je hebt tot en met donderdag 16 februari a.s. de mogelijkheid om te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. Voor vragen kun je contact opnemen met de heer Emile Douma (06 1045 2989).

Kandidaten die worden uitgenodigd voor het oriënterend gesprek wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.