Professionele passievolle verbinder

Arnhem, Papendal
Organisatie |

Esther Vergeer Foundation

De Esther Vergeer Foundation zorgt ervoor dat kinderen met een lichamelijke beperking of chronische ziekte ‘gewoon’ kunnen sporten en bewegen bij een sportaanbieder in de buurt. In samenwerking met een aantal Academische Kinderziekenhuizen heeft de Esther Vergeer Foundation sportpoli’s geopend en werkt hierin samen met artsen en zorgprofessionals om kinderen en ouders te inspireren en enthousiasmeren om te gaan sporten en bewegen bijvoorbeeld bij een vereniging. Als relatiemanager kind & sport zorg je ervoor dat de kinderen vervolgens op de juiste plek bij de vereniging terecht komen en de vereniging er klaar voor is om kinderen met een lichamelijk beperking op een plezierige, veilige manier een plek bij de vereniging te geven.

Vanwege het groeiend aantal sportpoli’s waarmee gewerkt wordt, zoeken we uitbreiding van het team. Ben jij de gedroomde kandidaat voor de Esther Vergeer Foundation?

Functie | Relatiemanager Kind & Sport

Als relatiemanager kind & sport ben je verantwoordelijk voor een aantal sportpoli’s in het land. Hier ben je de spil tussen zorg, familie en sportaanbieder. Dit betekent dat je als echte verbinder een relatie opbouwt in het ziekenhuis met artsen en fysiotherapeuten, met de kinderen en hun ouders en met sportaanbieders in de regio. Je luistert, je adviseert en je regelt een passend en duurzaam aanbod op maat. De lach bij de eerste training, dat is je grootste beloning.

Je werkt samen in een team van vijf relatiemanagers. Je rapporteert aan de senior projectmanager van de Foundation. Je bent actief in een bepaald geografisch gebied. Hier ben je aanwezig en ben je de representant van de Esther Vergeer Foundation. Je bent enthousiast en werkt vanuit een positieve attitude met ouders, kinderen en artsen en fysiotherapeuten. Voor kinderen met een fysieke beperking of chronische ziekte is sporten en bewegen belangrijk. Ze kunnen echter nog niet overal goed terecht en jij zorgt voor een passende sport en -vereniging. Passend bij het kind en de situatie. Dat betekent dat je de vraag en behoefte goed moet kennen én tegelijkertijd het aanbod kent of organiseert. De Esther Vergeer Foundation heeft een methode ontwikkeld om dit goed vorm te geven en werkt gestructureerd aan de bemiddeling. Kwaliteit gaat boven kwantiteit.

Je bent een communicator pur sang. Je luistert, je vraagt door, je bent sensitief. Je neemt initiatief en je bent professioneel. Je zegt wat je doet en doet wat je zegt. Het doel is helder: ieder kind met een fysieke beperking de kans geven gewoon te sporten. En om dit te regelen werk je vanuit de sportpoli waar de eerste contacten plaatsvinden samen met de ouders aan een passend aanbod. Je werkt met artsen, fysiotherapeuten, kinderen en ouders en je zorgt voor inzicht en contact met de aanbieders: verenigingen, zeilscholen, tennisclubs, maneges, fitnessclubs. Je bent in contact met  besturen en technisch kader om het mogelijk te maken.

Je hebt dus schakelkracht en bent sensitief, de diversiteit van je activiteiten is enorm. Je bent een doorzetter en doelgericht. Vanuit de overtuiging dat sporten en bewegen goed is en voor iedereen mogelijk moet zijn acteer je en presteer je. Je regelt het gewoon. Samen.

De Esther Vergeer Foundation is een organisatie met een missie. Het team is klein en hecht. Het betekent ook dat je naast je werk in en rond de sportpoli’s andere taken en verantwoordelijkheden hebt binnen de Foundation. Denk hierbij aan de organisatie van clinics, fotoshoots, events en voorlichting. Samen met het team help je in de dagelijkse operatie van de Foundation. Je bent enthousiast en een echte doener, maar werkt projectmatig en planmatig.

Je bouwt samen met het team aan het succes van de sportpoli’s. Er is een werkwijze en een CRM systeem voor de workflow. De begeleiding en bemiddeling wordt steeds beter en professioneler. Met je collegae werk je hier continue aan. Elke dag weer een stukje beter om meer en meer kinderen te laten genieten van sporten en bewegen.

Initiatief Doelgericht Aanpassingsvermogen Sensitief Samenwerken Communiceren Relaties-opbouwen Compassie Professioneel Inventief Verbinden Resultaatgericht

Profiel

We zoeken positief ingestelde en dienstverlenende mensen die affiniteit hebben met sporten en bewegen, met verbinden of bemiddelen en die vanuit een intrinsieke motivatie een rol willen spelen in de ontwikkeling van kinderen met een fysieke beperking of een chronische ziekte met een passend sport en beweegaanbod. Je bent sensitief en een goede communicator. Je hebt bij voorkeur ervaring in een commerciële-, projectmatige- en/of dienstverlenende werkomgeving en hebt enige jaren werkervaring. Daarnaast zijn de volgende zaken relevant:

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau.
  • Je bent van het contact en goed in communiceren. Luisteren is essentieel.
  • Je empathisch vermogen is goed ontwikkeld, je bent sensitief, zowel naar personen als de omgeving. Je bent een echte samenwerker.
  • Je bent zelfstandig en proactief: je vindt het fijn je eigen werk in te delen.
  • Je bent inventief, optimistisch en een doorzetter; Je regelt het.
  • Je bent en werkt gestructureerd, een kei in plannen, organiseren en prioriteren.
  • Je hebt schakelkracht en bent rolvast en houdt van afwisseling.
  • Je hebt een rijbewijs BE en bent bereid af en toe in de avonden of in het weekend te werken.
Aanbod

De Esther Vergeer Foundation biedt je een uitdagende baan (minimaal 32 uur per week) met veel afwisseling en flexibiliteit. Het kantoor is gevestigd op Sportcentrum Papendal en de sportpoli’s en projecten zijn door het hele land. De functie is ingeschaald in schaal 8/9 van de CAO Goede doelen Nederland. We starten met een jaarcontract.

Procedure

K+V helpt de Esther Vergeer Foundation met de werving voor deze mooie rol, de selectie doet de Esther Vergeer Foundation zelf.

Voor vragen of extra informatie kun je bellen met K+V. Op 9 mei sluit de reactie termijn. Op dat moment bekijken K+V en Esther Vergeer Foundation samen alle binnengekomen reacties. Samen kiezen we een aantal mensen op basis van motivatie en CV. Deze mensen worden uitgenodigd door de Foundation om op Papendal kennis te komen maken.
De eerste ronde is op in de laatste twee weken van mei en hierin ontmoet je de directeur en de senior project manager. De tweede ronde is in de eerste twee weken van juni en hierin ontmoet je je eventuele collegae relatiemanagers. Hierna volgt een afrondend gesprek.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze unieke rol? We vragen je snel te reageren door bij “solliciteer direct” je CV en motivatie te uploaden. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Roel Roelfzema (06 438 733 26). Roel begeleidt de werving en eerste selectie. Bel ook gerust om meer te weten te komen of bezoek de site van de Esther Vergeer Foundation. Hier vind je ook veel filmpjes over de sportpoli’s en de Foundation.

Relatiemanager Kind & Sport
Vast
Minimaal 32 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.