Recruiter - Almeerse Scholen Groep

Altijd op zoek naar het perfecte plaatje
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Over de organisatie

Almeerse Scholen Groep

Samen kleur geven aan goed onderwijs

De Almeerse Scholen Groep (ASG) is het onderwijsbestuur van 8 middelbare scholen, 38 basisscholen en 2 scholen voor speciaal basisonderwijs in Almere. ASG is met 2.250 medewerkers en 21.000 leerlingen de grootste werkgever van Flevoland.

Samen kleur geven aan goed onderwijs voor ieder kind tussen de 4 en 18 jaar is onze missie, de kern waar het bij ons om draait. Ieder kind is anders, leert anders en ontwikkelt zich op een eigen manier. Door onze kwaliteit en diversiteit kunnen wij kinderen de school bieden die bij hem of haar past.

De organisatie van ASG is volop in beweging. Ingegeven door maatschappelijke ontwikkelingen en trends, heeft ASG de afgelopen jaren grote ontwikkelingen doorgemaakt op het gebied van kwaliteit. De ambities en kaders van ASG zijn terug te vinden in Koers 26. De missie van ASG is: Samen bouwen aan het onderwijs van morgen.

Functie

Recruiter

De functie van recruiter is een nieuwe functie. Dat geeft ruimte en biedt veel kansen! Met deze nieuwe functie zetten we vol in op het werven van nieuwe leerkrachten en docenten voor onze scholen in het primair en voortgezet onderwijs en op het werven van medewerkers voor het Servicebureau, Bestuursbureau en Concerncontrol. Als recruiter initieer en organiseer je creatieve wervingsactiviteiten waarbij je gebruik maakt van het netwerk van ASG. In deze functie bouw je en onderhoud je relaties met HR-adviseurs en school- en teamleiders om inzicht te krijgen in hun behoeften en samen te werken aan het behalen van de wervingsdoelen. Geholpen door EasyCruit coördineer je het volledige recruitmentproces en zorg je voor snelle opvolging richting kandidaten en zo kort mogelijke doorlooptijden van vacatures. Daarnaast help je mee om de arbeidsmarktcommunicatiestrategie te ontwikkelen.

Je gaat aan de slag vanuit het expertise team HR, dat deel uit maakt van het team Onderwijs Personeel en Ontwikkeling van het Servicebureau van ASG. Het Servicebureau ontzorgt en faciliteert de ASG scholen en adviseert het College van Bestuur, het Bestuursbureau en Concerncontrol. Het HR-team heeft passie voor het vak. Elke dag zetten ze zich in voor de leerlingen van de scholen. In het team werkt iedereen vanuit een professionele basis met elkaar. Er is een open cultuur waar medewerkers zich veilig voelen. De medewerkers in het team zijn complementair aan elkaar. Medewerkers willen graag leren, durven feedback te geven en gaan graag een inhoudelijke discussie met elkaar aan.

Wat neem je verder mee?
Je hebt een goed gevulde rugzak met ervaring als recruiter. Je hebt kennis van de nieuwste recruitmenttrends en je weet hoe je opvalt in een competitieve arbeidsmarkt. Ervaring vanuit het onderwijs? Dat is fijn! Ervaring vanuit een andere sector? Dan zijn we ook nieuwsgierig naar jou!

Initiatiefrijk Resultaatgericht Toegankelijk Pionieren Overtuigingskracht Creatief Gedreven Humor Ervaren Teamspeler

Profiel

Creatieve pionier
Een nieuwe functie vraagt om iemand die van pionieren houdt! Jij wil graag het verschil maken in deze moeilijke arbeidsmarkt en als echte teamspeler wil je graag van toegevoegde waarde zijn binnen je team. Steeds ga je op zoek naar het perfecte plaatje voor de vacatures en zoek je naar de juiste oplossingen. Je weet hoe en waar je moet zoeken en hoe je de juiste mensen enthousiasmeert. Je bent creatief, initiatiefrijk en hebt een bewezen staat van dienst in het vinden en aantrekken van talent. Een enthousiaste aanjager, dat ben jij!


Resultaatgerichte sparringpartner

Jij hebt de stip op de horizon voor je en zet je daar elke dag voor in. Je bent resultaatgericht en gedreven om recruitmentprocessen te optimaliseren en creatieve wervingsstrategieën te implementeren. Je bent een stevige en prettige gesprekspartner. Je komt makkelijk aan tafel binnen en buiten ASG en kan mensen overtuigen. Je hebt humor en krijgt zaken voor elkaar. Binnen het team ben je een verbindende factor. Je bent leergierig, kan feedback geven en ontvangen. Jij wil zelf en als team graag groeien.

Aanbod

Op zoek naar een impactvolle en dynamische baan?

Een uitdagende, veelzijdige functie bij de grootste werkgever van Flevoland met leuke en gemotiveerde collega’s, die op een open en informele manier met elkaar samenwerken.
We bieden je een salaris van maximaal € 5.862,- bruto per maand (Cao-VO) bij een volledige aanstelling en is afhankelijk van opleiding en ervaring. Verder bieden we een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 10 weken vakantie, een 13e maand, 90 persoonlijk budget uren en een uitstekende pensioenregeling. Jouw ontwikkeling staat voorop! Bij de ASG Academie kun je terecht voor studie- en ontwikkelingsmogelijkheden.
Kortom, een fijne werkplek nabij het centraal station in Almere waar jij het verschil kan gaan maken!

Procedure

We zijn nieuwsgierig naar jou!

De begeleiding van de werving- en selectieprocedure is in handen van K+V. De procedure start ‘s ochtends met gesprekken met verschillende mensen van de organisatie. In de middag zijn de gesprekken met de BAC met een diepgaand gesprek over de opdracht, je ervaringen en de match voor jou en de Almeerse Scholen Groep.

Deze dag is gepland op woensdag 22 november.

Geïnteresseerd

Ben jij nieuwsgierig en geïnteresseerd? Wil je graag samen met het team gaan bouwen en ontwikkelen? Dan zien wij graag uiterlijk 13 november jouw reactie tegemoet. Dat kan door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. Inhoudelijke vragen, opmerkingen en/of motivatie kun je bij je reactie vermelden. Deze vacature is in behandeling bij Tamara Wijnja (06-8395 2012) Natuurlijk is Tamara bereikbaar voor nadere informatie.

Aan kandidaten die worden uitgenodigd voor de speeddates wordt gevraagd om online de Quinn-managementrollenmeting in te vullen.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.