Regiebehandelaar – impegno

Je elke dag inzetten voor de beste zorg voor de cliënt en/of het gezin.
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Functie

Regiebehandelaar

Zoek jij een werkplek waar jij echt het verschil kan maken bij een organisatie die ook echt voor jou het verschil maakt? Een omgeving waar je alles onder één dak kan vinden? Integrale zorg voor Jeugd & Gezin, Begeleiding 18+ en Behandeling 18+? In deze functie heb je veel persoonlijke vrijheid en vertrouwen, werk je in kleine, hechte teams en telt jouw stem. Kwalitatief goede zorg leveren en jezelf en de organisatie ontwikkelen staat op de voorgrond.

De werkzaamheden zijn afwisselend. Je biedt behandeling met aanvullend diagnostiek en indicatiestelling aan de doelgroep jeugd. Daarnaast geef je werkbegeleiding op het gebied van behandeling en psychodiagnostiek aan (basis)psychologen en eventueel ook aan GZ-psychologen in opleiding. Ook is er de mogelijkheid om mee te denken met beleidsontwikkeling en (door)ontwikkeling van methodieken en zet je impegno neer in de lokale behandelmarkt. Kortom een veelzijdige rol op een prachtige werkplek.

impegno, waar jouw bijdrage het verschil maakt!

Profiel

Eigenaarschap en vakmanschap
Jij bent een vakmens en wil je graag inzetten voor de cliënt. Heb je interesse in een specifieke doelgroep? Daar worden we blij van! Dan mag jij met deze doelgroep aan de slag. We kijken graag met jou waar jij je in wilt vastbijten.

Je bent autonoom, durft beslissingen te nemen en te overleggen waar nodig. Je staat open voor feedback en hebt een groot reflectief vermogen. Jij wil blijven leren!

Dynamisch en samen
In dit werk is geen dag hetzelfde en deze dynamiek past bij jou! Je gelooft ook echt dat samen beter is dan alleen. Je maakt dan ook graag gebruik van je collega’s om mee te overleggen, reflecteren en kennis te delen. Elke invalshoek zie je als een belangrijke. Je elke dag inzetten voor de beste zorg voor de cliënt en/of het gezin. Daar ga jij voor!

Wat heb jij verder in huis?
Je beschikt over een BIG-titel. Heb je al ervaring met systemisch werken? Dan is dat een mooie aanvulling. Ook als je dit nog niet in huis hebt, zijn we nieuwsgierig naar jou!

Eigenaarschap Samen Toegankelijk Gelijkwaardig Dynamisch Open Betrokken Vakmanschap

Over de organisatie

impegno

impegno is een dynamische, jonge en informele organisatie die jou een inspirerende, professionele werkomgeving biedt. Bij impegno dagen we je uit om jezelf via interne en externe trainingen verder te ontwikkelen, waarbij jouw talenten, ideeën en kennis bijdragen aan onze missie: goede zorg voor onze cliënten. Bij impegno draait het om vertrouwen, verbeteren en verbinden. Vertrouwen in je vakmanschap en in elkaar als collega’s creëert beweging en eigenaarschap. Samen streven we elke dag naar betere zorg, waarbij we elkaar feedback geven en aanspreken. Trots werken we samen, zoeken we elkaar op en bieden we de beste zorg voor onze cliënten. Kom jij ook met ons samenwerken?

Aanbod

De functie is ingeschaald in schaal 65 van de GGZ-cao met een maximum van € 6.264,– bruto per maand op basis van 36 uur. Mocht je een Klinisch psycholoog of psychotherapeut zijn, dan is de functie ingeschaald in schaal 70 of 75 van de GGZ-cao.

Procedure

De begeleiding van deze werving- en selectieprocedure is in handen van K+V. De procedure start met een eerste digitale ontmoeting met K+V. Is er een goede ontmoeting, dan ga je verder met ons in gesprek. Het streven is de procedure zo spoedig mogelijk af te ronden.

Geïnteresseerd

Binnenkort je ook aansluiten bij impegno? Jouw plek voor betekenisvol werk in de geestelijke gezondheidszorg binnen het domein Jeugd en Gezin! Dan zien wij graag jouw reactie tegemoet. Dat kan door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. De vacature sluit 14 april maart 2024, maar voor geïnteresseerde kandidaten maken we graag eerder tijd. Dus ben je enthousiast? Dan horen we graag zo snel mogelijk van jou!

Deze vacature is in behandeling bij Maartje Peters (06-1008 5811) en Tamara Wijnja (06-8395 2012). Natuurlijk zijn Maartje en Tamara bereikbaar voor nadere informatie.

Aan kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd om online de Quinn-managementrollenmeting in te vullen.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.