Enthousiast, daadkrachtig, stabiel, rustig

Almere
Organisatie |

Triade Vitree

Werken vanuit passie voor de medemens, dat is wat de medewerkers van Triade Vitree kenmerkt! Triade en Vitree hebben de krachten gebundeld en een gemeenschappelijke merknaam Triade Vitree gevormd. De divisie volwassenen biedt ondersteuning aan volwassenen met een lichamelijke en verstandelijke beperking en/ of een psychische problematiek. Vanuit de divisie Jeugd, wordt er jeugdhulp geboden aan kinderen, jongeren en gezinnen. Triade Vitree helpt haar cliënten te ontdekken hoeveel ze zelf kunnen. Ze helpen mensen meer invloed op hun leven te krijgen en zelfstandig te zijn, waar dat mogelijk is, want hoe meer een mens zelf kan, hoe beter hij zich kan ontwikkelen. Dat maakt het leven waardevol. Triade Vitree is een organisatie die volop in ontwikkeling is. De ruim 2000 medewerkers en 500 vrijwilligers staan elke dag klaar voor meer dan 3000 cliënten en jongeren.

Triade Vitree heeft de strategische keuze gemaakt om voor intensieve zorg afscheid te nemen van haar  kleine woonlocaties en deze op te laten gaan in grotere nieuwe terreinen met diverse woonlocaties. Zo staat in januari de opening gepland van een nieuwe locatie in Almere met 10 woningen en met dagbesteding voor circa 72 cliënten. Uiteindelijk zullen er circa 110 medewerkers werkzaam zijn. Triade Vitree geeft veel aandacht aan een nieuwe werkfilosofie gericht op continue kwalitatieve ontwikkeling van de zorginhoud. Triade Vitree wil graag een veilige en vertrouwenwekkende organisatie zijn waar ruimte is om te ondernemen binnen de door elkaar vastgestelde kaders. Zij is marktleider in Flevoland op het gebied van zorgverlening aan de doelgroepen Moeilijk Verstaanbaar Gedrag en VG GGz.

Door de oplevering van het nieuwe terrein en de daardoor noodzakelijke uitbreiding van het regiomanagement team bij de intensieve zorg, is K+V voor Triade Vitree op zoek naar een stevige en crisisbestendige manager met zorginhoudelijke ervaring, veranderkundige ervaring en verbindende vaardigheden.

Functie | Regiomanager Intensieve Zorg

Samen met een collega regiomanager weet je de verhuizing van de cliënten zorgvuldig en kwalitatief te laten plaatsvinden met behoud van de inhoudelijk kwalitatieve zorg. Je neemt de verantwoordelijkheid om te streven naar een optimale kwaliteit van zorg, behandeling en begeleiding van deze cliënten. Je straalt rust, vertrouwen en overzicht uit en bent in staat afstand en nabijheid op de juiste wijze in te zetten. Het ontwikkelen van de taakvolwassenheid van medewerkers gaat je goed af. Hierbij ben je authentiek, koersvast en daadkrachtig en vind je het prettig om in een continu sterk veranderende omgeving te acteren.

Jij weet als geen ander wat er speelt in het zorglandschap, je laat iedere medewerker uitblinken in hun vakgebied en weet hun deskundigheid te bevorderen. Je geeft en vraagt feedback, beschikt over een helicopterview en je bent besluitvaardig. Je onderhoudt graag contacten met je medewerkers, de andere locaties en locatiemanagers, het multidisciplinaire expertiseteam en externe contacten (gemeenten, zorgkantoor, vrijwilligersorganisatie en ouders/verwanten van cliënten). Je hebt oog voor de cliënt, verwanten, medewerker en vrijwilliger. Je krijgt als manager de vrijheid, zelfstandigheid en ruimte om je talenten te exploiteren en werkt  samen met een kwalitatief hoogstand team van regiomanagers. Je valt hiërarchisch onder de Divisiemanager Intensieve Zorg.

Stressbestendig Stabiel Vertrouwenwekkend Rust Overzicht Resultaatgericht Sensitief Transparant

Profiel
 • Je bent in het bezit van een relevant HBO/WO diploma.
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring binnen een gelijkwaardige functie en waarbij je gewend bent om met crisissituaties om te gaan.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.
 • Je bent een teamspeler en beschikt over de volgende competenties/ persoonskenmerken: enthousiast, verbindend, resultaatgericht, transparant, communicatief vaardig, proactief, doortastend.
Aanbod
 • Salarisschaal FWG 60 conform de CAO – Gehandicaptenzorg (maximaal € 4.799,– o.b.v. 36 uur).
 • Een jaarcontract voor 32-36 uur per week met de intentie tot verlenging/vast dienstverband.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Korting op collectieve ziektekostenverzekering.
 • Korting op bedrijfsfitness, theater en andere culturele evenementen.
 • Werkkostenregeling: fiets, computer, telefoon met korting en een meerkeuze arbeidsvoorwaardenpakket.
 • Onbeperkt trainingen via Goodhabitz en vakgerichte opleidingen.
Procedure

Kandidaten worden eerst uitgenodigd voor een oriënterend gesprek met K+V via een videocall. Hierna vinden de selectiegesprekken bij Triade Vitree plaats.

Geïnteresseerd

Geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je snel, maar uiterlijk voor 1 november aanstaande te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. Let op! Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de procedure eerder sluiten! Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Frank Snethlage, Partner (06- 5131 0178) of aan Maartje Peters, Partner (06-1008 5811).

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Regiomanager Intensieve Zorg
Vast
32-36 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.