K+V werving selectie interim management

Commercieel talent en leider van een klein team

Wijchen
Organisatie |

Handelsonderneming PD

Handelsonderneming PD, gevestigd in Wijchen, is een leverancier van gasmengers, gasanalyse apparatuur en gasappendages en vertegenwoordigt als één van de marktleiders op dit gebied, bekende merken als Witt, Hy-Lok, Rego, Ceodeux, SMT, Rotarex, in Nederland en België.

PD is een handelsorganisatie met een duidelijke identiteit waarin kwaliteit, service, gedrevenheid, durf en teamgeest de belangrijkste trefwoorden zijn.

Altijd staat het belang van de klant voorop, alle activiteiten van PD zijn afgestemd op de wensen van de klanten en de kansen die PD daarbij voor haar klanten ziet. PD denkt mee in oplossingen op technisch, commercieel, logistiek en kwalitatief gebied.

Functie | Salesmanager / Marketingmanager

Als MT lid ben je medeverantwoordelijk voor de marketing en sales plannen op basis van de missie en ambitie van PD. Je organiseert en geeft leiding aan een klein team van sales gedreven specialisten zodat de plannen ook daadwerkelijk worden gerealiseerd. Je initieert nieuwe activiteiten op basis van nieuwe kansen in de markt. Je behaalt als voortrekker van het team de gewenste resultaten, denk daarbij aan omzet, marges maar ook het realiseren van strategische marktdoelen. Je helpt de organisatie verder te verbeteren, hebt invloed op het PMC beleid en productmanagement. Naast de leider van het team ben je uiteraard ook zelf verantwoordelijk voor een deel van de verkoopactiviteiten en daarmee commercieel direct verantwoordelijk voor relatiebeheer maar ook voor de acquisitie van nieuwe relaties.

Kwaliteit Service Gedrevenheid Durf Teamgeest Marketing Sales

Profiel
  • Een dynamische man of vrouw met een bedrijfskundige of technisch achtergrond gericht op marketing en sales.
  • Je bent gedreven, zelfstartend en hebt een positieve instelling. Een natuurlijk leider die niet schroomt zelf voorop te gaan.
  • Iemand die anderen inspireert en het teambelang vanzelfsprekend vindt. Je bent analytisch sterk, ziet kansen en hebt lef.
  • Je spreekt naast Nederlands en Engels bij voorkeur ook Duits.
  • Commerciële ervaring en resultaatgerichtheid is een absolute must.
Aanbod

Een uitdagende MT functie bij een groeiende niche speler (12 fte) en ambitieuze organisatie. Je wordt onderdeel van een enthousiast, gezellig en hardwerkend team, waar zelfstandigheid en persoonlijke inbreng gewaardeerd wordt. De beloning is passend, waaronder een winstdeling. De secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak, zijn prima.

Procedure

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je snel – maar uiterlijk maandag 25 februari – te reageren door bij ‘solliciteer direct’ je cv en motivatie te uploaden. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Henk van der Velde (06 5175 8677).

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Salesmanager / Marketingmanager
Vast
40 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.