K+V werving selectie interim management

Inspirerend, zichtbaar en aanspreekbaar

Zuid-West Nederland
Organisatie |

K+V

De school is een zelfstandige school met ongeveer 100 kinderen. In een landelijke omgeving wil zij graag die zelfstandigheid doorzetten en dat lukt nog steeds. Met een goed en betrokken team en een kwalitatief goed bestuur en enthousiaste ouders, lukt het om goed onderwijs te verzorgen, binnen de kwalitatieve en financiële kaders die er zijn.

Functie | interim Schooldirecteur / Bestuurder

De directeur is eindverantwoordelijk voor de school, geeft leiding aan het team en is het gezicht naar buiten. Ook stuurt de directeur de ontwikkelingen op onderwijskundig en pedagogisch gebied aan. De school staat voor een aantal keuzes op het gebied van onderwijs, bestuur en identiteit, eigenheid. Alles met het oog op de toekomst, groei en modernisering. Alles met volle aandacht voor de groei van het kind, het team en de teamleden. Inspirerend, zichtbaar en aanspreekbaar. De directeur creëert ruimte en bewaakt tegelijk de kaders van kwaliteit en geld. Dat vergt een prettige, zakelijke, maar ook open en aanspreekbare leiderschapsstijl met een goede verbinding met team, kinderen, ouders en bestuur.

 

Inspirerend Zichtbaar Aanspreekbaar

Profiel

Inspirerend, zichtbaar en aanspreekbare leider!

Je bent de inspirerende persoon met de energie die anderen aantrekt om mee te doen. Uitnodigend en verbindend. Zichtbaar en aanspreekbaar om samen te bouwen aan een nieuwe koers. Je bent de verbindende samenwerker die ook kwartier kan maken voor de lange termijn. Dus ook bouwen met het oog op je opvolger, kijken wat haalbaar en goed is en het team sterker maken ook als je straks weer weg bent. Kortom een ervaren, prettige interimmer die snapt wat het vak is, de uitdaging van het bestuur en team begrijpt en mee wil werken om die te realiseren.

Een onderwijskundige/pedagogische achtergrond met ervaring in klein en groot primair onderwijs is wel erg fijn.

Aanbod

Wij verwachten een inzet van 2-3 dagen per week per 1 maart 2019 tot en met 31 december 2019.

Procedure

Graag bij je interesse ook een uurtarief vermelden.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? We vragen je snel te reageren door je cv en motivatie te uploaden. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Johannes Arets (06-1026 0480) die deze opdracht begeleidt.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

interim Schooldirecteur / Bestuurder
Interim
24-28 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.