K+V werving selectie interim management

Inspirerend, zichtbaar en aansprekend

West Nederland
Organisatie |

School in west Nederland

De school bestaat uit twee locaties met ongeveer 400 kinderen. De twee locaties kennen verschillen en hebben een andere historie. In de wijk verandert de populatie en natuurlijk kent de school de uitdagingen van de onderwijsvernieuwing. De verandering is spannend voor grote delen van het team en de eisen die dat stelt aan de leiderschapsvaardigheden van de directeur zijn stevig.

Functie | Schooldirecteur

De directeur is eindverantwoordelijk voor de school, geeft leiding aan de twee teams en is het gezicht naar buiten. Ook stuurt de directeur de ontwikkelingen op onderwijskundig en pedagogisch gebied aan. Leiding vraagt volle aandacht voor de ontwikkeling van het team. Inspirerend, zichtbaar en aansprekend. De directeur creëert ruimte, uitdaging en ambitie. Spreekt aan en vraagt alle inzet voor het kind. Dat vergt een prettige, zakelijke, maar ook open en aanspreekbare leiderschapsstijl met een goede verbinding met team, kinderen, ouders en CvB.

 

Inspirerend Zichtbaar Aansprekend

Profiel

Inspirerend, zichtbaar en aansprekende leider!

Je bent de inspirerende persoon met de energie die anderen aantrekt om mee te doen. Uitnodigend en verbindend. Zichtbaar en aanspreekbaar om samen te bouwen aan een nieuwe koers. Je bent de verbindende samenwerker die ook kwartier kan maken voor de lange termijn. Dus ook bouwen met het oog op je opvolger, kijken wat haalbaar en goed is en het team sterker maken ook als je straks weer weg bent. Kortom een ervaren, prettige interimmer die snapt wat het vak is, de uitdaging van het CvB en team begrijpt en mee wil werken om die te realiseren.

Een onderwijskundige/pedagogische en veranderkundige achtergrond met ervaring in klein en groot primair onderwijs is wel erg nodig.

Aanbod

Wij verwachten een inzet van 3-4 dagen per week en een start voor de voorjaarsvakantie. Naar verwachting is de opdracht tot de zomer met een goede overdracht na de zomer.

Procedure

Graag bij je reactie ook een uurtarief vermelden.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? We vragen je snel te reageren door je cv en motivatie te uploaden. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Johannes Arets (06-1026 0480) en Martine van der Velpen (06-5060 3351) die deze opdracht begeleiden.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Schooldirecteur
Interim
24-28 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.