Secretaris voor Stichting Kinderopvang De Harlekijn

Communicatief en procesmatig sterk
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Over de organisatie

Stichting Kinderopvang De Harlekijn

Kinderopvang De Harlekijn (SKOH) is een kleinschalige organisatie die nauw verbonden is aan de Leersumse samenleving. Zij biedt dagelijks aan ruim 90 kinderen van 0 tot 12 jaar opvang in de vorm van kinderopvang, peuteropvang, vroeg- en voorschoolse educatie (VVE) en buitenschoolse opvang. Hun motto is: “ieder kind is uniek”. Dit betekent dat zij veel aandacht besteden aan de persoonlijke groei en ontwikkeling van kinderen.

De dagelijkse leiding is in handen van de manager van De Harlekijn. De Harlekijn kent daarom een toezichthoudend bestuur. De huidige secretaris heeft aangegeven na vier jaar zo spoedig mogelijk dit jaar te willen stoppen.

“Heb je kijk op kinderopvang en wil je graag meedenken hoe dat op een eigentijdse manier vormgegeven kan worden, reageer dan zo spoedig mogelijk!”

Functie

Secretaris

Wat ga je doen?

Je maakt deel uit van een team van drie bestuursleden. Een voorzitter, penningmeester en secretaris. De taak van het bestuur is om gezamenlijk te werken aan een ondernemend en vernieuwend kinderdagverblijf, dat aansluit op de Leersumse omgeving. Met enthousiaste medewerkers en op een gezonde financiële basis. Binnen het bestuur ben jij verantwoordelijk voor de bewaking van de agenda en voor vastlegging van de besluitvorming. De tijdsbesteding vraag gemiddeld 4 tot 5 uur per maand.

Communicatief Enthousiast Inventief Netwerker Betrokken

Profiel

  • Je hebt een HBO/academisch werk- en denkniveau met bedrijfskundige kennis
  • Je schuwt vernieuwing niet en weet jouw creatieve ideeën over te brengen.
  • Je communiceert helder in woord en geschrift, bent accuraat, planmatig en uitstekend in het vastleggen van bestuurlijke onderwerpen
  • Je bent een sterke netwerker die in staat is om contacten te leggen en onderhouden en deze effectief aan te wenden
  • Je bent betrokken, alert en inventief
  • Bestuurlijke kennis en toezichthoudende ervaring als secretaris is een pré, echter men staat ook open voor iemand met startende toezichthoudende ambitie.

Aanbod

Wij bieden jou een ondernemend en betrokken bestuur.
Het betreft een onbezoldigde functie met een onkostenvergoeding van € 600,– per jaar.

Procedure

K+V wil deze procedure graag zo snel mogelijk voor De Harlekijn invullen. Als je ons een reactie stuurt, dan hoor je spoedig van ons.

Geïnteresseerd

Geïnteresseerd én aantoonbaar gekwalificeerd? Reageer zo spoedig als mogelijk, maar uiterlijk 31 augustus 2023, door onderaan op ‘solliciteer direct’ te klikken met toezending van cv en motivatie. Inhoudelijke vragen, opmerkingen en/of motivatie graag bij de reactie vermelden. Deze vacature is in behandeling bij Frank Snethlage (06-5131 0178).

Aan kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd om online de Quinn managementrollen meting in te vullen.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.