K+V werving selectie interim management

Aanstekelijk, Energieke, Deskundige winnaar

Venlo
Organisatie |

Wiertz Company

Wiertz Company is een krachtig euregionaal opererend familiebedrijf actief in de markt van mens en werk. Sinds de start in 1997 is ons bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler in Limburgse en euregionale arbeidsmarkt. Met een sterke vertegenwoordiging van kantoren in Nederland, Duitsland en Polen en met onze verschillende bedrijfsonderdelen, werken wij dagelijks met meer dan 95 vaste medewerkers en ruim 4.000 flexmedewerkers bij 700 werkgevers. Hierdoor realiseert Wiertz Company een autonome omzet van meer dan 62 miljoen.

Ons verhaal is ons fundament. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en worden voortgedreven door de wil om de beste oplossingen te vinden op het gebied van mens en werk. Dat is onze missie. Wiertz Company is gebouwd op de waarden van een hecht familiebedrijf waarbij het Rijnlands gedachtegoed de grondslag is. Oog voor continuïteit, de lange termijn en op basis van partnership. De oprichters en aandeelhouders zijn nog altijd samen met directie, management en medewerkers, nauw betrokken bij klanten, medewerkers en maatschappij. Ons bedrijf wordt gekenmerkt door ondernemerschap, resultaatgerichtheid, kwaliteit en authenticiteit. Wij onderscheiden ons door onze uitstekende kennis van de arbeidsmarkt, onze lokale aanwezigheid, onze participatie en ons geloof in persoonlijke aanpak en aandacht. Wij zijn mensen voor mensen. ’n Krachtige familie.

Wiertz Company is al bijna 22 jaar actief in Payroll en heeft vier jaar geleden de merknaam Payroll Limburg.nl succesvol in de markt gezet. Payroll Nederland.nl is een logische volgende stap. Payroll past bij Wiertz Company in het helpen van goede oplossingen tussen mensen en werk. Onderscheidend als altijd geldt ook bij Payrolling dat Wiertz Company verder gaat dan de rest. Ontzorgen, passend maatwerk, persoonlijk, voor de organisatie maar ook voor de medewerker. Op de payroll van Payroll Limburg.nl en nu ook Payroll Nederland.nl ben je tenslotte ook lid van Wiertz Company.

Voor de doorontwikkeling van Payroll Nederland.nl zoekt Wiertz Company een aanstekelijk energieke, deskundige winnaar.

Functie | (Senior) Accountmanager Payroll Nederland.nl

Als (senior) accountmanager rapporteer je direct aan de manager Payroll. Je bent lid van het ervaren Payroll team dat bestaat uit totaal 7 fte. Je bent samen verantwoordelijk voor de groei van Payroll Nederland.nl. Wiertz Company heet een stevige groeidoelstelling in Nederland. De opdracht is de doorontwikkeling van de groei in een goede samenwerking en verbinding met je collega’s en in de filosofie van Wiertz Company. Daarbinnen is veel ruimte voor je eigen invulling maar worden ook zichtbare resultaten verwacht. Als deskundige sparringpartner voor je nieuwe klanten, aanstekelijk energiek omdat er nog een heel groot gebied voor ontginning ligt en als winnaar omdat elke dag het begin is van een nieuwe dag met nieuwe klanten!

Aanstekelijk Energieke Deskundige winnaar

Profiel

AANSTEKELIJK ENERGIEK
Van nature ben je energiek,  werklustig, op zoek naar kansen. Je denkt in oplossingen, spart met anderen voor het optimale. Daagt jezelf en anderen uit en durft om te denken. Als accountmanager uit de arbeidskundige omgeving kun je wensen en ideeën omzetten in stappen, processen en kun je die vertalen in simpele helder beelden zodat klanten jou kiezen om mee te werken. Je kunt overtuigen maar je bent geen autoverkoper. Je komt je afspraken na en gelooft in echte relaties. Je bent een volhouder en aanhouder, je weet dat soms de korte weg niet kan en dan kun je prettig vasthoudend zijn om voor Payroll Nederland.nl het beste doel te bereiken.

DESKUNDIG
Je bent inhoudelijk sterk. Je kent de arbeidsmarkt vanuit HR, arbeidsdeskundigheid en regelgeving. Je bent een gesprekspartner voor je relaties en verkoopt op basis van die deskundigheid. Als vaardige consultant durf je te bellen, contact te maken en door te pakken. In gesprek kun je overtuigen op inhoud en know how en ben je een waardige vertegenwoordiger van Wiertz Company. Als consultant ben je ook flexibel, sensitief, inlevend om zo de latente vraag te vinden en om te zetten in verkoop. Zo weet je je doelen te realiseren en je klant te ondersteunen in zijn doelen.

WINNAAR
Jij bent een winnaar. Je houd van het goede resultaat, de winst. Dat kun je vieren en bij verlies kun je gezond balen. Je richt je omgeving optimaal in om tot resultaten te komen en durft daar ook op aan te spreken. Je wil ook zelf aangesproken worden op resultaten, dat is fijn want daar gaat het om. Jouw dienstverlening is tenslotte alleen goed als jouw klanten de diensten ook afnemen en betalen. Dat gedrevene past bij jou en op een hele positieve manier ook bij jouw collega’s. Het past in ieder geval bij Wiertz Company!

WAAR KOM JE VANDAAN?
Misschien ben je al actief in deze markt, misschien ben je een uitstekende intercedent of ben je accountmanager in de HR of Arbodiensten. In ieder geval ben je al een deskundige accountmanager die weet wat het is om succesvol een dienst te verkopen. Je weet wat het is om in een team te werken en toch zelfstandig te zijn. Je hebt relevante opleidingen HBO+ bijvoorbeeld in HR/Arbo. Je komt uit de omgeving Arnhem-Nijmegen of Eindhoven-Tilburg.

Aanbod

Een mooie uitdaging en uitstekende arbeidsvoorwaarden met bonus bij goede prestaties en een leaseauto. Uitgangspunt is een fulltime dienstverband met een contract van 1 jaar met de intentie omdat in het jaar om te zetten naar vast.

Procedure | Eerst ontmoeten en dan kiezen

De begeleiding van de werving- en selectieprocedure is in handen van K+V. De procedure start met een speeddate met de manager en de directeur. Is er een goede ontmoeting, dan gaan we verder met een goed gesprek en een presentatie. Transparant maar wel zo vormgegeven, dat veiligheid en privacy absoluut geborgd zijn.

Het wervingstraject zal bestaan uit een drietal onderdelen:

  • Speed; waarin jij kennis maakt met de manager, directeur en de HR manager en zij kennis maken met jouw persoonlijkheid.
  • Slow; uitgebreid kennismaken met meer aandacht en diepgang.
  • Show; waarin je een eigen casus mag presenteren.

Na elke ronde maken we een keuze in kandidaten die verder gaan.

Geïnteresseerd

Ben jij de aanstekelijk energieke, deskundige winnaar die we zoeken? Geïnteresseerd in bovengenoemde functie? Dan zien wij graag je reactie tegemoet door onderaan bij solliciteer direct je cv en motivatie te uploaden. Inhoudelijke vragen, opmerkingen en/of motivatie kun je bij de reactie vermelden. Deze vacature is in behandeling bij Johannes Arets, directeur, 06 1026 0480. Natuurlijk is Johannes bereikbaar voor nadere informatie.

Kandidaten die worden uitgenodigd voor de speed wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

(Senior) Accountmanager Payroll Nederland.nl
Vast
32-40 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.