Zelfstartende senior interim HR adviseur en projectleider zorg

Oosten van het land
Functie | Senior HR-adviseur

Deze VVT organisatie wil ook in de toekomst huidige en nieuwe cliënten van haar woonzorgcentra een leefomgeving bieden die blijft passen bij de wensen én zorgbehoeften. Om die omgeving te blijven bieden, past ze in de komende jaren haar woonzorglocaties hierop aan. Dit door het inzetten van nieuwe zorgconcepten en het aanpassen van de gebouwen. Dit om ook in de toekomst goede zorg te kunnen blijven leveren. Hierdoor vergroten ze ook het werkplezier van de medewerkers.

Opdracht

Profiel

Je bent de stevige HR-adviseur die met strategische (doel en doelgroepgerichte), innovatieve plannen het programma voor een toekomstbestendig organisatie ondersteunt. Met je uitstekende adviesvaardigheden ondersteun je het inhoudelijke projectteam én hiermee de organisatie als geheel. Als adviseur en projectleider kun je uitstekend schakelen tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau met een effectieve inzet van middelen.

Je creëert draagvlak voor de veranderingen door een aanpak gericht op de behoefte van de medewerkers en hun teams. Als projectleider start je altijd vanuit probleemanalyse, doel en doelgroep en baseer je je op de te realiseren doelen. Je kunt goed schakelen tussen inhoud en proces en werkt planmatig, toegankelijk en weet de benodigde beweging te creëren. Dit doe je zelfstandig maar, maar altijd in verbinding met je collega’s.

Je bent als senior HR adviseur bekent in de VVT zorg en hebt ervaring met verandertrajecten

Je bent onorthodox maar wel in verbinding, zelf startend, proactief en niet afwachtend.

Adviseur bruggenbouwer zelfstarter

Voorwaarden

Je bent per ‘snel’ beschikbaar voor 20-24 uur per week.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? We vragen je snel – maar uiterlijk zondag 30 januari –  te reageren door bij “solliciteer direct” je CV en motivatie te uploaden. We zien in jouw brief graag een indicatie van jouw uurtarief.
Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Frank Wolff (06-1595 4079).

Senior HR-adviseur
Interim
20-24 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.