K+V werving selectie interim management

Resultaatgericht met een scherpe blik

Hilversum
Organisatie |

HilverZorg

HilverZorg kent drie sterke merken waarbinnen ze haar diensten verleent: HilverZorg in de buurt, HilverZorg thuis en Wonen bij HilverZorg met expertise gericht op dementie, Korsakov en chronische psychiatrie. Deze huizen zijn de knooppunten in de dienstverlening van HilverZorg: plekken waar ontmoeten plaatsvindt en waar professionals van de verschillende onderdelen elkaar ontmoeten, kennis delen en zorgen voor verbinding.

Als werkgever biedt HilverZorg je de mogelijkheid om vanuit je eigen kracht en passie te werken. Bij HilverZorg hebben we niet alleen hart voor ouderen, maar ook voor jou. Zo investeert HilverZorg in vakmanschap en biedt een duurzame werkrelatie waarin jij de ruimte krijgt je te ontwikkelen. Als organisatie is HilverZorg innovatief en daarmee volop in beweging. Met elkaar zorgt HilverZorg voor de beste zorg, zodat hun cliënten zo lang mogelijk zichzelf kunnen blijven!

Functie | Senior Kwaliteitsadviseur

Binnen HilverZorg staat het leveren van kwalitatieve zorg aan hun cliënten op één. Als organisatie wil HilverZorg zich continue blijven ontwikkelen, wat mede wordt gestimuleerd door het kwaliteitskader. Als kwaliteitsadviseur binnen HilverZorg houd je ontwikkelingen bij en weet je deze te vertalen naar de praktijk, zonder het moeilijker te maken dan het is! Hiertoe werk je voor- en in afstemming met de zorgteams en ben je een sparringpartner voor zowel management als RvB. Je denkt mee over hoe de kwaliteit van zorg vanaf de werkvloer verder verbeterd en geborgd kan worden. Een belangrijk onderdeel van jouw werk is het voorbereiden, rapporteren en bewaken van (de navolging van) interne audits en kwaliteitsrapportages. Je neemt daarin de rol aan van aanjager, zodat de organisatie haar doelen beter en sneller kan behalen. Verder assisteer je op het gebied van uitvoeren van onderzoeken naar aanleiding van mogelijke incidenten (PRISMA). Je verzamelt, analyseert en verwerkt gegevens tot rapportages en beleidsvoorstellen. Dit vormt de basis voor het vormgeven van betrouwbare managementinformatie en sturingsinformatie voor de Raad van Bestuur, MT en teams.

Hiernaast adviseer je proactief bij vraagstukken over kwaliteit, zoals voorstellen ter verbetering van nieuwe en/of bestaande processen. Verder participeer je in projectgroepen en onderhoud je netwerken binnen de regio en op branche niveau. Je doet dit samen met jouw drie andere collega’s binnen de afdeling kwaliteit en weet altijd de verbinding en samenwerking met jouw collega’s, bestuur, management, teams en professionals te behouden.

Lydia, kwaliteitsadviseur bij HilverZorg, zegt het volgende over haar werk: “Wat mijn werk zo leuk maakt is de diversiteit in het werk. Ik mag meedenken op strategisch en tactisch niveau en kom met voorstellen om de vertaling te maken naar de werkvloer. Er is veel ruimte om met nieuwe ideeën te komen. We werken in een leuk team met een open sfeer. We kijken waar ieders expertise ligt en proberen op basis daarvan de taken en verantwoordelijkheden te verdelen. We zijn elkaars sparringpartners op alle thema´s en weten elkaar makkelijk te vinden.”

Analytisch Resultaatgericht Probleemoplossend Inspireren

Profiel

Jij beschikt over sterke analytische vaardigheden, met jouw scherpe blik ben je iemand die snel schakelt en resultaatgericht is. Je bent organisatiesensitief en hebt een groot probleemoplossend vermogen. (Strategische) beleidsvoorstellen opstellen doe jij met plezier, je hebt het vermogen om concepten en ideeën helder te formuleren en hebt een toegankelijke schrijfstijl. Je neemt de afdelingen dan ook mee in relevante ontwikkelingen, haalt die informatie op die nodig is om je beleid goed vorm te kunnen geven en je kan uitstekend de vertaalslag maken naar de praktijk, kortom je bent de regisseur van dit proces. Hierbij heb je affiniteit met wat mensen beweegt en weet je hoe je gedrag positief en creatief kunt beïnvloeden. Je bent ambitieus, wil je graag verder ontwikkelen en houdt jouw vakkennis goed bij. Je weet je collega’s van de afdeling met jouw kennis en ervaring te inspireren, draagt je kennis graag over en spart graag met je collega’s.

Wat neem je mee:

 • Een relevant hbo/wo diploma gericht op beleid/kwaliteit en zorg.
 • Minimaal vier relevante jaren werkervaring in de gezondheidssector, ouderenzorg is een pré.
 • Ervaring met het opstellen van procesbeschrijvingen, (kwaliteits-)rapportages, het maken van analyses en het verrichten van praktijkonderzoek.
 • Kennis van kwaliteits- en toetsingskaders, kwaliteitsindicatoren en kwaliteitssystemen.
 • Ervaring op het gebied van strategische en tactische beleidsontwikkeling en advisering aan MT en RvB.
 • Zelfstandig kunnen werken, maar ook in teamverband ben je in het bezit van tact, inlevingsvermogen en overtuigingskracht.
 • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden, op alle niveaus ben je de juiste gesprekspartner en verbindende factor.
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de procedure.
Aanbod

Een uitdagende baan in een leuke en betrokken team in een dynamische en inspirerende omgeving. Een afwisselende functie waarbij veel aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling en ruimte voor eigen initiatief.

 • Een dienstverband voor 32-36 uur (afhankelijk van je wens) in eerste instantie voor de duur van een jaar, met de intentie omgezet te worden in onbepaalde tijd.
 • Inschaling conform cao VVT.
 • Een eindejaarsuitkering (8,33%) en een vakantietoelage (8%).
 • Een goede Pensioenregeling.
 • Reiskostenvergoeding bovenop de CAO VVT.
 • Een Werkkostenregeling (bv. weekendje weg, fietsplan, laptop/tablet, etc.).
Procedure

De procedure is er op gericht om voor eind januari kandidaat aan te kunnen aanstellen. Vrijdag 17 januari 2020 zullen de selectiegesprekken plaatsvinden bij HilverZorg.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je snel te reageren door bij ‘solliciteer direct’ je cv en motivatie te uploaden. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Frank Snethlage, partner, via 06 5131-0178 of Maartje Peters, partner, via 06 1008-5811.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Senior Kwaliteitsadviseur
Vast
32-36 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.