K+V werving selectie interim management

Ogen en oren van de manager ICT

Brabant/Limburg
Organisatie |

Zorginstelling in Brabant/Limburg

Grote zorginstelling in Brabant/Limburg.

Functie | Service & Contractmanager

Je vertaalt interne service behoeftes naar servicelevels voor de (ICT)leverancier(s). Je schakelt met een team van Enterprise ICT-architecten en specialisten en je begrijpt hun wereld en houdt daarbij het overall plaatje goed in de gaten.

Je analyseert de leveranciers en hun performances, legt vast, signaleert trends, en gaat pro actief aan de slag met verbeter voorstellen. Tevens bewaak je ook de financiële afspraken en stuurt daar zo nodig op bij. Als laatste is de contract portefeuille van ICT jouw primaire verantwoordelijkheid en werk je daarin nauw samen met de afdeling inkoop.

Kortom wat betreft contract- en leveranciersmanagement je bent de ogen en oren van de manager ICT. Je schakelt makkelijk op van operationeel tot strategisch niveau.

Contractportefeuille Leveranciersmanagement ITIL

Profiel

Wij zijn op zoek naar iemand die – met affiniteit in de zorg die als intermediair het spel tussen afnemers (gebruikers) van ICT-diensten, beheer afdelingen en de leveranciers goed snapt. Een Service verlener met gedegen kennis van de Servicemanagementprocessen binnen ICT (ITIL).
Tevens snap je wat projectmatig werken betekent en hebt daar dan ook een ruime ervaring mee. (PRINCE II).

5 jaar ervaring in soort gelijke rol bij voorkeur in de zorg.

Je bent gewend om systemen als o.a. Afas, Excel, etc. om te gaan. Je werkt secuur.

Je werkt oplossingsgericht, positief ingesteld, een open teamplayer en denkt absoluut niet in problemen. Je beschikt aantoonbaar minimaal over HBO/WO werk- en denkniveau.

Je bent per direct/snel beschikbaar voor zo’n 4 dagen per week. In eerste instantie hebben we het over een maand of 3 à 4.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je snel te reageren (uiterlijk woensdag 20 november) door bij “solliciteer direct” je cv, motivatie met hierin je uurtarief te uploaden. Bij voldoende reacties kan de opdracht eerder worden gesloten.

Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Frank Wolff, 06 1595-4079.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Service & Contractmanager
Interim
32 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.