K+V werving selectie interim management

Voor de Bestuurder en het MT

Zandvoort
Organisatie |

Nieuw Unicum

Nieuw Unicum biedt multidisciplinaire zorg en behandeling aan volwassenen met een fysieke en veelal ook cognitieve beperking. Ruim de helft van de intramurale cliënten verblijven op basis van vergevorderde MS. Om die reden heeft Nieuw Unicum expertise opgebouwd ten aanzien van die doelgroep en is continu bezig met het ontwikkelen daarvan in samenwerking met kennisinstituten en landelijke belangenorganisaties. De ambitie is om dé leidende organisatie in Nederland te blijven en met steun van externe partners het landelijk expertisecentrum voor progressieve MS door te ontwikkelen en de kennis en kunde breder beschikbaar te maken. Excellente Warme Professionele Zorg voor alle bewoners en cliënten die nog thuis wonen, binnen gezonde financiële kaders. De organisatie heeft 460 medewerkers in dienst.

KV_Opdrachten_nieuw-unicum
Functie | Strategisch Adviseur

Op de agenda van Nieuw Unicum staan op dit moment een flink aantal brede strategische onderwerpen, allen met een financiële component, zoals:

 • Opzetten, uitbouwen en adequaat financieren van het expertisecentrum en landelijk kennisnetwerk MS,
 • Realiseren van passende begroting,
 • Vernieuwing vastgoed,
 • Voedingsconcept (is nu actueel thema).

Als strategisch adviseur trek je deze agenda en nieuwe strategische onderwerpen (in de toekomst) samen met de Bestuurder en het MT. Je bevindt je hiervoor afwisselend in de rol van strategisch adviseur of projectmanager.

In de rol van strategisch adviseur onderzoek je de behoeften, stel je een business case op en doe je voorstellen voor de implementatie, rekening houdend met voorwaarden en richtlijnen. Uiteraard ook rekening houdend met de zorgprocessen en kwaliteitskaders. Je komt met constructieve en onderbouwde voorstellen.

Als projectmanager zorg je ervoor dat de voorgestelde projecten, samen met het projectteam, correct en efficiënt worden uitgevoerd, zodat deze op tijd en binnen het vastgestelde budget worden opgeleverd. Je stuurt projectcollega’s aan, begeleidt projectmedewerkers en draagt kennis over. Je implementeert oplossingen in de organisatie zodanig dat deze goed in het werkproces geborgd worden.

Veranderingsgericht, gezaghebbend, verbindend

Profiel

Je voldoet aan de volgende profielkenmerken:

 • Je beschikt over een relevante opleiding (zoals bedrijfseconomie, econometrie of bedrijfskundig zorgmanagement) en een academisch werk- en denkniveau,
 • Je hebt kennis van de zorgprocessen in de langdurige zorg of je kunt je dit snel eigen maken,
 • Je denkt in concepten en hebt de vaardigheid deze te vertalen naar concrete projecten,
 • Je hebt ervaring met het opstellen van business cases, ontwikkelen van scenario’s en projectmanagement.

Dit alles vraagt dat je:

 • Bedrijfskundig onderlegd bent en financieel (kwantitatief) inzicht hebt,
 • Beschikt over sterke analytische vaardigheden,
 • Aantoonbare ervaring hebt in het sturing geven aan en implementeren van complexe verandertrajecten en het realiseren van kwaliteitsverbetering,
 • Kansen ziet, leergierig en nieuwsgierig bent,
 • Communicatief vaardig en verbindend bent op diverse niveaus (zowel strategisch als uitvoerend niveau, en zowel intern als extern).
 • Gezaghebbend en vasthoudend bent
 • Een goede balans weet te vinden tussen een mensgerichte en resultaatgerichte aanpak

Kortom een strategisch adviseur die zowel management, financiers en zorg collega’s weet te inspireren om tot vernieuwing te komen. Je leidt projecten strak en gericht op resultaten, maar als mens ben je soepel en flexibel. Je schakelt op alle niveaus, zowel binnen als buiten. Dit is waar je energie van krijgt!

Aanbod

Zoek jij in de omgeving van Zandvoort een nieuwe uitdaging op het snijvlak van strategie, zorg en bedrijfsvoering? Word dan de nieuwe collega bij Nieuw Unicum in Zandvoort. Je valt direct onder de Bestuurder en werkt nauw samen met het MT, collega’s in het primaire proces en samenwerkingspartners. De functie is voor 32 tot 36 uur per week. Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling. Inschaling en arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en overeenkomstig de geldende cao (gehandicaptenzorg).

Procedure

De procedure wordt begeleid door K+V Management Search en is erop gericht om de benoeming in de maand september af te ronden. De exacte planning van de selectie- en adviesgesprekken bij Nieuw Unicum volgt z.s.m. Daaraan voorafgaand vindt een oriënterend gesprek bij K+V plaats.

Geïnteresseerd

Wanneer deze functie je aanspreekt zien wij uit naar jouw reactie. We vragen je uiterlijk 30 augustus te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. Voor vragen kun je contact opnemen met de heer Emile Douma (06-1045 2989).

Kandidaten die worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek bij K+V worden gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Let op! Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de reactietermijn eerder sluiten, reageer daarom snel!

Strategisch Adviseur
Vast
32-36 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.