Teamleider HUB Noord-Brabant

Teamleider HUB Noord-Brabant locatie Rosmalen
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Over de organisatie

Hub Noord-Brabant

Hub Noord Brabant locatie Rosmalen is een school voor speciaal en voortgezet speciaal onderwijs aan kinderen en jongeren met leer- en/of gedragsproblemen. Een prachtige locatie met ruim 500 leerlingen, die onderwijs krijgen van een enthousiast en betrokken team van ruim 200 medewerkers.

De leerlingen:
De leerlingen zijn divers in vele opzichten. Zo is er variatie in niveau, leeftijd en specifieke hulpvragen. Naast leerproblemen, hebben de leerlingen onder meer stoornissen in het autismespectrum, stoornissen met betrekking tot aandachttekort en hyperactiviteit (ADHD), gedrags- en angststoornissen, hechtingsproblemen, epilepsie en/of motorische problemen. Het merendeel van de leerlingen heeft een verstandelijke beperking, waardoor hun ontwikkeling op verschillende terreinen anders en vertraagd verloopt. Soms hebben deze leerlingen naast onderwijs ook zorg nodig. Ook is er plaats voor leerlingen die prima kunnen leren, maar belemmerd worden door gedragsproblemen of een psychiatrische stoornis.

Hoe divers de doelgroep ook is. We halen het maximale uit onze leerlingen! Kijken naar de mogelijkheden en geven kinderen en jongeren de aandacht en begeleiding die zij nodig hebben. Dat doen we met een passend onderwijsprogramma, dat aansluit op het niveau en de behoefte van de leerling.

Kijk je mee naar de school?

Functie

Twee teamleiders Rosmalen

Vanwege groei van de school en een herbezetting is er ruimte gekomen voor twee nieuwe teamleiders voor de locatie Hub Rosmalen. Samen met de directeur en drie teamleiders van de locatie vormen jullie het MT van Hub Noord Brabant locatie Rosmalen. Ondersteuning ontvang je vanuit het bestuurskantoor waar stichtingsbrede thema’s worden opgepakt. Uiteraard samen met de medewerkers van de locatie. Binnen kaders rol je dit beleid uit op je eigen locatie. Samen maak je de school!

Je functie als teamleider is erg dynamisch wat ook mooi past bij de doelgroep. Samen met je collega-teamleiders zijn jullie verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op de school. Teamleiders krijgen de ruimte om leiding te geven binnen de kaders van de stichting. Je hebt in deze rol veel eigen verantwoordelijkheid.

Als teamleider sta je met je voeten in de klei en kijk je wat die dag op je pad komt. Je bent zichtbaar op de afdeling en dichtbij leerlingen, medewerkers en ouders. Je werkt samen in een multidisciplinair team met o.a. orthopedagogen, intern begeleiders en gedragscoaches en sluit goed aan bij de behoefte van de medewerkers. Je geeft (onderwijskundige) begeleiding aan medewerkers en bevordert de teamvorming. Je coördineert de bewaking van kwaliteitszorg en (onderwijs)resultaten binnen de school, geeft uitvoering aan het jaarplan en rapporteert over beleidszaken en de onderwijsresultaten aan de directeur. In deze functie denk je mee op schoolniveau en op stichtingsniveau. Jouw bijdrage telt!

Hands-On & Overstijgend denken Open Samen Gelijkwaardig Afspraak is Afspraak Denken in mogelijkheden Lef Daadkrachtig Onderwijskundig leider

Profiel

Hands-on en overstijgend denken
Jij bent de teamleider die de mouwen opstroopt en aan de slag gaat. Dit geeft je ook veel energie. Ook ben je de teamleider die kan uitstappen, meedenken en graag een bijdrage levert aan het beleid. Soms rust nemen, achterover leunen, het hele plaatje bekijken en nadenken over de volgende stap.

Samen
Je bent collegiaal en ziet iedereen als gelijkwaardig. Als je ruimte voelt, pak je zaken op en help je mee. Je denkt graag mee om samen elke dag het onderwijs een stukje beter te maken. Je trekt daarbij graag samen op. Bent open, geeft makkelijk feedback en kan dit ook goed ontvangen. Blijven leren is voor jou belangrijk. Als professional en als mens.

Denken in mogelijkheden en daadkrachtig
Jij hebt een grote drive om echt alles eruit te halen voor de leerlingen. Jij denkt altijd in mogelijkheden en gaat op zoek naar hoe het wel kan. Deze drive werkt aanstekelijk en anderen motiveer je dan ook makkelijk om ervoor te gaan. Jij bent positief, zichtbaar aanwezig en zorgt voor een veilige sfeer waar medewerkers makkelijk op je af stappen. Je weet wat je aan jou hebt. Afspraak is afspraak. Je hebt lef, bent daadkrachtig en durft knopen door te hakken.

Aanbod

Wil jij je inzetten voor deze mooie doelgroep?

Werken bij Hub Noord-Brabant betekent je inzetten voor optimale groei en bloei van ieder kind. Met hart, hoofd en handen. Je komt in een bevlogen en betrokken organisatie in een rol met veel afwisseling én ruimte voor groei. Een dynamische werkomgeving waar je wordt gewaardeerd om jouw expertise. In deze functie kom je terecht in een prachtige school met mooie gebouwen. Het onderwijs is goed op orde. Het bestuursbureau heeft als doel om de scholen zo optimaal mogelijk te ondersteunen, zodat zij zich kunnen focussen op waar het allemaal om gaat: “Goed onderwijs leveren voor onze leerlingen, zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen!” Inschaling is conform CAO PO schaal A13. Het gaat om een beoogd vaste functie, na tijdelijke aanstelling van een jaar.

Hub Noord Brabant locatie Rosmalen. Dat is denken in kansen. In iedere dag leren. En in samen krachtig.

Procedure

We zijn nieuwsgierig naar jou!

De begeleiding van de werving- en selectieprocedure is in handen van K+V. Voor deze vacature ga je in gesprek met verschillende medewerkers vanuit de organisatie om een goed beeld te krijgen van de opdracht en de organisatie. Ook zijn we erg benieuwd naar jou!

De gesprekken vinden plaats op dinsdag 21 mei 2024.

Geïnteresseerd

Herken jij je in het profiel? We leren je graag kennen. Want jouw talent telt! Waar krijg jij energie van, waar ben je goed in en wat zijn jouw drijfveren? Dat bespreken we graag. Ben jij ook benieuwd naar ons? Dan zien wij graag jouw reactie uiterlijk 13 mei 2024 tegemoet. Dat kan door bij “solliciteer direct” jouw cv en motivatie te uploaden. Deze vacature is in behandeling bij Tamara Wijnja (06-8395 2012). Natuurlijk is Tamara bereikbaar voor nadere informatie.

Aan kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd om online de Quinn-managementrollenmeting in te vullen.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.