K+V werving selectie interim management

Coachend en krachtig manager

Deurne
Organisatie |

Gemeente Deurne

In het hart van De Peel ligt de gemeente Deurne. Een bruisende gemeente met een sterke centrale kern, goede voorzieningen en verbindingen (ziekenhuis, theater, IC station) een gevarieerd landelijk gebied met veel natuur en agrariërs, levendige kerkdorpen met veel verenigingen. De plek van het “tuinpad van mijn vader” en tegelijkertijd onderdeel van Brainport Eindhoven en Greenport.

De gemeente Deurne is in transitie. Op weg om als lerende organisatie op integrale wijze te werken aan de opgaven. Focus op lange termijn opgaven met programma’s en een uitstekende dienstverlening om vandaag en morgen inwoners , bedrijven en instellingen van dienst te zijn en samen te zorgen voor een toekomstbestendig Deurne. Wij zoeken een Teamleider Ruimte, de spelverdeler in het gemeentehuis en de ruimtelijke ontwikkeling in en rond de gemeente Deurne.

Functie | Teamleider Ruimte

Als Teamleider Ruimte Ontwikkeling deins je niet terug voor een uitdaging. In een organisatie die de omslag maakt van een taakgerichte naar een procesgerichte sturing, waarbij ook echte resultaten worden behaald, doe jij de juiste dingen. Goed luisteren, goed structureren en verbinden. Het team is fris en vakkundig. Aan jou de taak voor eenheid en structuur te zorgen. Je vertaalt brede opgaves naar uitwerkingsopdrachten voor het team en functioneert als de spreekwoordelijke olie in de machine. Deurne is een middelgrote gemeente met ambitie, de medewerkers zijn deskundig, professioneel en samen bereiken jullie integrale resultaten, op korte en lange termijn!

Luisteren Structureren Tactisch Communicatie Besluitvaardig Coachend leider Manager Samenwerken Mensgericht Open Humor

Profiel

Als Teamleider stuur je 22 medewerkers aan, je rapporteert aan het afdelingshoofd, je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en 3-5 jaar ervaring met leidinggeven binnen een publieke of dienstverlenende organisatie. Je bent een stevige persoonlijkheid die tactisch handelt en je bent gericht op de prestaties van het team. Je bent een situationeel leider, die samenwerking zoekt met collega teamleiders, medewerkers en overige relaties. Op authentieke wijze structureer, regisseer en organiseer jij het werk, de opgaven, de resultaten in deze lerende organisatie. Je bent ook normstellend waarbij je je rug recht houdt als dat nodig is. Met het team werk je aan de volgende beleidsvelden:

  • Ruimtelijke ordening
  • Stedenbouw
  • Bereikbaarheid
  • Wonen

Je werkt nadrukkelijk samen met je collega teamleiders van Beheer & Onderhoud, Vergunningverlening, Toezicht & handhaving en Uitvoering. Je bent cultuurdrager van de organisatie, hebt de organisatievisie voor ogen en zorgt voor resultaten die er mogen zijn: vandaag, morgen en in de toekomst. Je hebt hierbij aandacht voor de individuele professional in je team, zijn / haar ontwikkelbehoefte nu en op de lange termijn. Je coacht medewerkers, bent een kritische sparringpartner. Elke dag een stukje beter, allemaal.

Naast teamleider ben je ook adviseur voor zowel college als portefeuillehouder samen met je collega teamleiders en het afdelingshoofd. Je bent inhoudelijk betrokken, stuurt op de grote lijn en bereid met je team het advies voor en bent verantwoordelijk voor het realiseren van bestuurlijke doelen.

De gemeentelijke organisatie is continu in ontwikkeling. Medewerkers zorgen voor deze ontwikkeling en de organisatie werkt volgens de kernwaarden: Bevlogen, Resultaatgericht, Ondernemend en Samenwerkend.

Aanbod

Wil je werken met een heel leuk en divers team waar plezier, innovatie en hard werken voorop staan? Zoek je een verantwoordelijk rol waar je invloed hebt op de ruimtelijke ontwikkeling en hou je van een stevige uitdaging? En flexibele werktijden en opleidingsmogelijkheden. De functionele schaal is 11a (HR21 tactisch leidinggevende 1), 36 uur per week, er is een individueel keuzebudget bestaande uit vakantiegeld, eindejaarsuitkering en levensloopbijdrage van 17,07% en een tegemoetkoming ziektekosten.

Procedure

De begeleiding van de werving- en selectieprocedure is in handen van K+V. De procedure start met het insturen van je motivatie en cv. Hierna starten we met een speeddate met verschillende medewerkers van de gemeente Deurne. Is er een goede ontmoeting? Dan gaan we verder met een diepgaand gesprek en uiteindelijk een presentatie. Wij noemen dat speed, slow, show. Transparant maar wel zo vormgegeven dat veiligheid en privacy geborgd zijn.

Het wervingstraject bestaat uit drie onderdelen:

  • Speed, waarin je langs drie tafels kennis maakt met de diverse aandachtsgebieden van de functie en de organisatie kennismaakt met jouw persoonlijkheid.
  • Slow, waarin ruimte is voor meer aandacht en diepgang.
  • Show, waarin je laat zien en ervaren wie je bent en hoe jij de leiding neemt.

Na elke ronde maken we een keuze in kandidaten die verder gaan.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We vragen je snel te reageren, voor 9 juni aanstaande, door bij ‘Solliciteer Direct’ je cv en motivatie te uploaden. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Roel Roelfzema (06 438 73 326). Hij begeleidt deze opdracht.

Kandidaten die worden uitgenodigd voor de speeddate wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Teamleider Ruimte
Vast
36 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.