Teamleider die samen maatschappelijke vastgoedopgaven realiseert!

Deventer
Functie | Teamleider Vastgoed projecten

In de organisatie is vastgoed ondergebracht in de drie teams Uitvoering, Beheer en Projecten. Ieder team is in verschillende stadia betrokken bij ontwikkeling, bouw, inrichting, onderhoud, beheer en renovatie van het vastgoed van Woonbedrijf ieder1 in Deventer en Zutphen.

JOUW TEAM
Het team Vastgoed projecten is samen verantwoordelijk voor het soepel en tijdig realiseren van alle lopende sloop-, renovatie- en nieuwbouwprojecten. Werkzaamheden variëren van de voorbereiding, uitvoering tot en met de oplevering en nazorg. Jouw team met startende en ervaren Projectmanagers en Ontwikkelmanagers (8 in totaal), zorgt voor een efficiënte en succesvolle samenwerking met alle betrokken collega’s en externe partners. Er wordt projectmatig gewerkt in multidisciplinaire teams met focus op de huurders. Jouw team voert de regie op een succesvol verloop en een tevreden klant.

Speerpunten:

 • Realisatie van de vastgestelde jaaropgaven: dit jaar 800 renovaties en volle inzet op de 6 (grote) herstructureringsopgaven.
 • Versterken van het zelforganiserende en zelfoplossende vermogen van het team. Stimuleren van eigenaarschap.
 • Verankeren van een uniforme projectmatige werkwijze.
 • Transitie naar een duurzame en circulaire aanpak van de vastgoedprojecten.
 • Vaktechnische kennisontwikkeling is essentieel om de ontwikkelingen in de vastgoedmarkt te kunnen blijven bijbenen.

Jij als teamleider houdt het totaaloverzicht en je laat je informeren door je mensen. Je stemt af, je coördineert, je spart en dit doe je met je collega’s en externe marktpartijen op projectniveau. Je stimuleert je team zodat ze zich inhoudelijk blijven ontwikkelen. Je geeft vorm en inhoud aan de professionaliteit van je team als opdrachtgever en regievoerder van de vastgoedopgaven. Je staat samen met je team aan de lat voor de geleverde kwaliteit van je projecten.

Profiel | zichtbaar en benaderbaar

Jij als leider ondersteunt, faciliteert en stuurt je team Projectmanagers en Ontwikkelmanagers zodat zij hun verantwoordelijkheid zelf kunnen nemen. Je borgt ‘vaktechnische’ kennisontwikkeling en je geeft invulling aan de beleidskaders. Je zorgt ervoor dat je zichtbaar en benaderbaar bent voor je mensen. Je ontzorgt hen zodat zij hun werk goed en plezierig kunnen doen.

Je richt je op het stimuleren, coachen, ontwikkelen en begeleiden van zowel de individuen als je team. Anderzijds adviseer je het management – je rapporteert aan de Manager Vastgoed. Je bent resultaat verantwoordelijk voor de (jaar)opgaven voor renovaties en nieuwbouw en faciliteert en participeert in de herstructureringsopgaven. Je neemt desgevraagd zelf ook deel in bijzondere projecten. Je werkt nauw samen met je collega teamleiders, je evenknieën; zodat je de klantbeloften van Woonbedrijf ieder1 optimaal in kan vullen.

Wat neem je mee:

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau.
 • Ervaring met regievoering over vastgoedopgaven in multidisciplinaire teams.
 • Aantoonbare relevante ervaring in leidinggeven en het coachen van mensen en het stimuleren van gewenst gedrag.
 • Affiniteit met projectontwikkeling is een pre.
 • Kennis en ervaring met het optimaliseren van processen en het maken van verbeterslagen.
 • Humor en goede energie!

Jij bent:

 • Een oprechte sparringpartner voor collega’s en het team op inhoud en proces.
 • In staat om je team optimaal te laten functioneren en een beweging te laten maken.
 • Doortastend, uitnodigend en een teamplayer.
 • Goed in communiceren en je kan je leiderschapsstijl situationeel aanpassen.
Open-minded Communicatief Tact Doorpakken Flexibel Ambitieus Reflectief Zichtbaar Inspirerend Resultaatgericht Schakelvermogen
Organisatie |

ieder1

Woonbedrijf ieder1 biedt mensen die dat nodig hebben een steuntje in de rug door ze een goede en betaalbare woning te verhuren. In de regio Deventer en Zutphen verhuren en onderhouden zij ongeveer 14.000 woningen. Woonbedrijf ieder1 is een vaste waarde in de regio Stedendriehoek. Door de zorg voor een goede en betaalbare woning draagt Woonbedrijf ieder1 bij aan leefbare steden en dorpen. De wereld om ons heen verandert, steeds sneller. Het is de uitdaging om dichtbij te zijn. Dicht bij de huurder. Dicht bij huis.

 

De afgelopen jaren hebben in het teken gestaan van verbetering van de dienstverlening. Met gemeenten, huurders en samenwerkingspartners wordt gewerkt aan gerichte wijkaanpak. De visie bestaat uit vier maatschappelijke opgaven en ambities:

 • Bieden voldoende betaalbare woningen.
 • Er ook zijn voor de volgende generatie.
 • Begripvol, professioneel en efficiënt werken.
 • Samen leven op deze aarde.

Door klantgericht te zijn, zich te verdiepen in de behoeften van hun huurders en telkens weer te vernieuwen, maakt deze organisatie het verschil. De cultuur binnen de organisatie is open, sociaal, informeel en er wordt hard gewerkt. Vrijheid, ondernemerschap, mensgerichtheid met aandacht voor de persoon is bij woonbedrijf ieder1 de basis. Het kantoor in Deventer is verbouwd en gerenoveerd waardoor er nog meer vanuit verbinding kan worden samengewerkt. De organisatie is middelgroot met 200 medewerkers.

Aanbod | interessante vastgoed functie bij een klantgerichte organisatie

Je krijgt een uitdagende en veelzijdige baan bij een maatschappelijke organisatie. Je kunt eigen verantwoordelijkheid verwachten waarbij volop kansen zijn om jezelf te blijven ontwikkelen. Werkplezier. Flexibele werktijden (4 x 9 uur werken is mogelijk). Je werkt in een modern, fijn kantoor. Je krijgt een persoonlijk opleidingsbudget, een goede pensioenregeling en ontwikkelmogelijkheden. Naast een reiskostenvergoeding krijg je een telefoon en laptop tot je beschikking.

Je komt terecht bij een georganiseerde organisatie met betrokken en bevlogen collega’s, in een open, collegiale cultuur.

Procedure | Nieuwsgierig geworden?

De procedure wordt begeleid door K+V en start met het insturen van je motivatie en CV.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd en gekwalificeerd voor deze interessante functie, dan verzoeken wij je zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk dinsdag 18 april aanstaande, te reageren door bij ‘solliciteer direct’ je cv en motivatie te uploaden. Voor inhoudelijke vragen, opmerkingen en/of motivatie kun je telefonisch contact opnemen met Micha van Aart, partner (06-4639 0312).

Reageer snel, we schakelen door als we met de juiste kandidaat in gesprek komen.

Een ontwikkelassessment maakt deel uit van de procedure.

Teamleider Vastgoed projecten
vast
32-36

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.