K+V werving selectie interim management

Stabiel, betrokken, vakkundig, leider

Westen van Nederland
Organisatie |

Scholengemeenschap in het westen van Nederland

Een grote scholengemeenschap in het westen van Nederland. Breed opleidingsaanbod. Voor het VMBO basis kader en beroepsgerichte leerweg en gemengde leerweg is voor de bovenbouw een onverwachte vacature ontstaan. Team van ruim 25 mensen en 300 leerlingen.

Functie | Teamleider VMBO bovenbouw

Als teamleider rapporteer je aan de directeur en maak je deel uit van het management team van de school met nog een teamleider. Er zijn begin van het schooljaar nieuwe trajecten gestart met name de professionele leergemeenschap. Dat heeft naast de dagelijkse operatie veel aandacht nodig.

Stabiel Betrokken Vakkundig Leider

Profiel

Je bent een stabiele en betrokken leider met een goede ervaring als interim manager in het onderwijs. Je kunt rust brengen, aanspreken en uitstekend samenwerken. Je hebt plezier in je werk, brengt energie en geeft de ander mogelijkheden.

Aanbod

Een mooie uitdaging in een dynamische onderwijsomgeving. Een inzet van 4 dagen per week tot einde van het schooljaar. Graag bij je reactie je gewenste uurtarief vermelden.

Geïnteresseerd

Ben jij de stabiele betrokken, vakkundige leider en interim manger die we zoeken? Geïnteresseerd en aantoonbaar gekwalificeerd voor bovengenoemde opdracht? Dan zien wij graag uiterlijk 7 januari jouw reactie tegemoet door onderaan bij solliciteer direct je cv en motivatie te uploaden. Inhoudelijke vragen, opmerkingen en/of motivatie kun je bij de reactie vermelden. Deze vacature is in behandeling bij Johannes Arets, directeur, 06 1026 0480. In verband met de de feestdagen is de bereikbaarheid lastig.

Kandidaten die worden uitgenodigd voor de speed wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Teamleider VMBO bovenbouw
Interim
32 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.