Interim Teamleider VO voor een middelbare school

Hands on Wereldburger
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Functie

Teamleider VO

Je komt te werken op een kleinschalige school met ongeveer 260 leerlingen. Een middelbare school voor vmbo-t en havo. De leerlingen zitten in heterogene groepen. Op de school wordt een persoonlijke benadering gehanteerd waarbij autonomie en creativiteit centraal staan. Leren en ervaren in de praktijk staan in een hoog vaandel. Zo gaan leerlingen een keer in de week leren in de buitenwereld. Het team is de succesfactor van het onderwijsconcept. Het is een hecht en zeer betrokken team bestaande uit ongeveer 20 fte (OP en OOP) met een groot hart voor de leerlingen.

De teamleider vormt samen met de rector het managementteam, waarbij de teamleider alle vrijheid krijgt en autonoom aan de slag kan. Je legt verantwoording af aan de rector. Je bent dus als teamleider de direct leidinggevende van de medewerkers en het (enige) aanspreekpunt voor dagdagelijkse managementzaken.

Opdracht

De interim opdracht is ontstaan door ziekte van de huidige teamleider. Het team zoekt een nieuwe rots in de branding. De school gaat een grote groei doormaken. Het team heeft een stevige, positieve teamleider nodig die ze daarbij begeleidt. Iemand die ervoor kan zorgen dat het onderwijs op een goede manier operationeel door kan gaan en tegelijkertijd resultaatgericht en doelgericht de organisatie weet te bewegen. Je bent een ervaren teamleider die makkelijk invoegt in een snel groeiende organisatie. Een echte wereldburger die zich gemakkelijk beweegt tussen verschillende culturen. Een interim teamleider die snapt wat een organisatie in beweging met zich meebrengt en weet hoe je binnen een korte periode mooie resultaten kunt boeken.

Profiel

Je bent de teamleider die graag faciliteert. Je geeft ruimte en maakt de ander sterker. Daarbij blijf je communiceren wat je doet en checken of een ieder zich nog geholpen voelt. Je bent een natuurlijke motivator en brengt anderen in beweging. Je organiseert slim en handig en wilt daadwerkelijk stappen maken. Soms met een kleine omweg maar altijd doelgericht. Je snapt het voortgezet onderwijs en wat er nodig is. Je geeft kop en staart aan zaken en bewaakt het tempo waardoor het voor de mensen die het moeten doen ook haalbaar wordt. Dit geeft rust.

Wat heb je in huis?
Je hebt ervaring en affiniteit met het vmbo en onderbouw havo (tevens met examens). Maar jij bent vooral een hands on leidinggevende. Jij bijt je vast in deze opdracht en ondersteunt het team waar nodig. Ook fijn als je in staat  bent om (met ondersteuning) een begroting en formatie op te stellen voor het schooljaar 2023-2024.

Kansen Motivator Invoegen Energiek Vasthoudend Positief Teamspeler Passie Toegankelijk

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? Binnenkort of op dit moment beschikbaar? We vragen je snel te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. We zien in jouw brief graag een indicatie van jouw uurtarief.

Deze vacature is in behandeling bij Tamara Wijnja, 06-8395 2012. Natuurlijk is Tamara graag bereikbaar voor nadere informatie.

Aan kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd online een persoonlijke profielmeting te doen.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.