Leider

APELDOORN EN BEEKBERGEN
Organisatie |

Atlant

Atlant geeft ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor Atlant is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen zij. Dat is haar bestaansrecht. Zij doet dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! De medewerkers van Atlant zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien en doen waar ze goed in zijn.

Vanuit 8 locaties (5 woonzorgcentra en 3 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden de medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen die Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg nodig hebben. Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. Atlant doet onderzoek naar de ziekte, geeft haar kennis door en koppelt scholing voor haar medewerkers aan de bevindingen.

Atlant is ambitieus, Zij wil die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoekt zij betrokken mensen die samen met haar die ambitie willen waarmaken. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. Hard werken, maar we ook plezier hebben. Atlant doet het samen!

KV_Opdrachten_Atlant
Functie | Teamleiders

Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Top care. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. Atlant is ambitieus en wil die topzorg én welzijn voor iedereen in de omgeving. Daarom zoeken zij betrokken Teamleiders die samen met hen de ambitie willen waarmaken.

Als teamleider faciliteer jij je team in het waarmaken van onze visie. Elke dag weer. Leiderschap is voor ons niet alleen verbonden aan de plek in de organisatie. Een leider ben je ook als het gaat om het deelnemen aan Atlant-projecten of het waarmaken van onze ambitie.

Sensitief Communicatief Toegankelijk Energiek Vasthoudend Professioneel Teamspeler Betrokken Inspirerend

Profiel | Betrokken, initiatiefrijk & verantwoordelijk
  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding en je hebt ervaring in het aansturen van mensen.
  • Je hebt kennis van én ervaring in de zorg en bij voorkeur in de VVT.
  • PG-ervaring is een pré.
  • Daarnaast heb je kennis van bedrijfsprocessen.
  • Je kent het principe van integrale verantwoordelijkheid (zorg, welzijn, personeel en financiën) en je weet dit goed toe te passen.
  • Je weet je goed om te gaan met cliëntmedezeggenschap.
  • Je bent goed in je vak, innovatief, creatief, ondernemend en stressbestendig. 
Aanbod | Geïnteresseerd en gekwalificeerd?

Helaas, u kunt niet meer reageren.

Teamleiders
Vast
24 – 36 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.