Verbindend door de juiste aandacht en intentie en houdt het overzicht

Barneveld, Kootwijkerbroek en Voorthuizen
Functie | Interim Teammanager Huishoudelijke Dienst

Organisatie

Zowel bij mensen thuis in de wijkverpleging als in kleinschalige locaties voor beschermd en verzorgd wonen verpleegt en verzorgt Icare tienduizenden mensen van jong tot oud. HdS, onderdeel van Icare biedt eveneens huishoudelijke ondersteuning aan. De doelgroep zijn mensen die noodzakelijke huishoudelijke hulp nodig hebben vanwege langdurige lichamelijke beperkingen, maar nog wel de regie op hun huishouden kunnen voeren. Uitgangspunt is het geloof dat iedereen iets voor een ander kan betekenen. De medewerkers van Icare en HdS zijn trots dat zij uitblinken in hun vak, breed en toch specialistisch georganiseerd zijn en een kwaliteit van zorg die een bovengemiddelde score heeft op Zorgkaart Nederland. De medewerkers staan voor meesterschap wat zich vertaalt in excellente zorg en ondersteuning.

Opdracht

Naast dat je leiding geeft aan de teams in Barneveld, Kootwijkerbroek en Voorthuizen (in totaal gaat dit om ongeveer 100 medewerkers), word je verantwoordelijk voor het volgende project, te weten de implementatie van routes door niveau 2 medewerkers vanuit de visie dat hierdoor de niveau 3 (verzorgenden en VIG) meer passende routes gaan krijgen, meer capaciteit beschikbaar is voor aannemen nieuwe cliënten en anderzijds door niveau 2 ‘presentiezorg’ te bieden bij cliënten waarbij mantelzorgers ontzien kunnen worden, cliënten begeleiding kunnen krijgen bij bijvoorbeeld koken etc.,  waardoor zij langer thuis kunnen wonen. Overige bijzonderheden:

  • Je maakt deel uit van het rayonmanagement.
  • Bij je werkzaamheden word je ondersteund door de drie coördinatoren van de teams.
  • Je neemt deel aan werkgroepen en versterkt de positie van de huishoudelijke dienst in jouw regio.
  • Samen met je collega teammanagers ben je integraal verantwoordelijk voor de resultaten van het rayon op het niveau van klant, medewerker en financiën.
  • Je bent een persoonlijk voorbeeld, treedt op als verbinder, bepaalt een gezamenlijke koers en draagt zorg voor de uitvoering van integraal personeelsmanagement.
Profiel
  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en de nodige managementervaring binnen de zorg, bij voorkeur in een vergelijkbare rol in de huishoudelijke ondersteuning of de (wijk)verpleging.
  • Je bent een echte starter, initiator én maakt klussen af.
  • Je houdt een helikopterview bij de waan van de dag.

Communicatief Inspirerend Daadkrachtig Energiek Resultaatgericht Aanpakker

Voorwaarden

Je bent op liefst korte termijn beschikbaar voor vier maanden en bij voorkeur voor 32 uur per week.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je zo snel mogelijk te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en korte motivatie te uploaden. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Maartje Peters (06-10085811). Graag tevens tariefindicatie vermelden alsmede je beschikbaarheid.

Interim Teammanager Huishoudelijke Dienst
Interim
32 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.