Pionieren, optimaliseren en leiden

Ermelo
Organisatie |

Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie

De Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) is met ruim 170.000 leden één van de grootste sportbonden van Nederland. De KNHS is dé paardensportbond. Zij bevorderen dat zoveel mogelijk mensen, van jong tot oud, op een plezierige en verantwoorde wijze de paardensport kunnen beoefenen, passend bij ieders ambitie. Bij de KNHS staat het welzijn van het paard en de paardensporter centraal. De KNHS opereert respectvol, betrokken, deskundig en open en zorgt voor meerwaarde. Kortom, de KNHS is er voor iedereen die de paardensport een warm hart toedraagt. Vanuit Ermelo wordt hier dagelijks door ongeveer 90fte hard en passievol aan gewerkt.

Functie | Teammanager Kennis & Opleidingen

De Teammanager Kennis & Opleidingen zorgt voor toegankelijke kennis over de paardensport. Dit is het fundament en speerpunt voor de toekomst van de KNHS; kennis! Jij zorgt voor het uitdragen van de expertise in de paardensport. Nationaal én internationaal. Een nieuwe rol die pionieren, samenwerken, ondernemen en daadkracht vraagt. Een rol waarin concrete diensten en producten worden vormgegeven met toegevoegde waarde voor de paardensport!

Tegelijkertijd is de teammanager verantwoordelijk voor de bekende opleidingen van de KNHS. Deze worden gegeven aan de professionals (instructeurs) en aan de officials. De teammanager stuurt een team van professionals aan en is verantwoordelijk voor inhoudelijk goede en praktijk gerichte opleidingen die centraal en in de regio worden gegeven. De teammanager is verantwoordelijk voor  een heldere planning en dito kosten / opbrengsten structuur van de opleidingen en stemt het opleidingsbeleid af met wedstijdsport, directie en het bestuur van de ORUN.

Pionieren Optimaliseren Professionaliseren Coachend leidinggeven Ondernemen Kennis & Kunde Samenwerken Onderwijs Zelfstarter Daadkracht Toegankelijk

Profiel

Wij zoeken iemand met aantoonbare kennis en ervaring met opleidingen en leidinggeven.

  • Delegerend leidinggeven
  • Initiatief en vasthoudend
  • Autonoom
  • Samenwerken
  • Onderzoeken
  • Overtuigingskracht
  • Sturen
Aanbod

Een prachtige functie waarin je verder bouwt aan de pijler opleidingen en start met het fundament van de toekomst, kennis. En dat in het centrum voor de paardensport! Het betreft een fulltime functie en de arbeidsvoorwaarden en het salaris zijn conform de  CAO sport, schaal 11. Laptop, telefoon en sportmogelijkheden behoren tot de secundaire voorwaarden. Het betreft een functie voor een jaar met zicht op vast dienstverband.

Procedure

Het eerste gesprek vindt plaats bij K+V na beoordeling van uw sollicitatie. Reageren is mogelijk tot en met 6 december aanstaande. De gesprekken met de opdrachtgever zijn in de week voor de kerst. We streven er naar de procedure in januari 2019 af te ronden.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd én aantoonbaar gekwalificeerd voor deze functie? We verzoeken je snel te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden.  Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Roel Roelfzema (06 438 73 326). Roel  begeleidt deze opdracht.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Teammanager Kennis & Opleidingen
VAST
38

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.