Teammanager Wijkteams in Leusden, Hoevelaken-Achterveld en Woudenberg Beweging 3.0

Enthousiaste energieke Teammanager
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Functie

Teammanager voor Wijkteams

Wij zijn op zoek naar een teammanager voor wijkteams in Leusden, Hoevelaken – Achterveld en Woudenberg. Een ervaren en kundige manager die goed is in het verbinden van de bedrijfsvoering aan de zorg en welzijn van de medewerkers. Door jouw enthousiaste houding krijg je mensen mee en weet je hechte teams te smeden die een gezamenlijk doel nastreven: de beste zorg voor de cliënten en een gezonde bedrijfsvoering! 

De teams waaraan je leiding geeft, betreffen samen ongeveer 35 fte. De resultaatgebieden zijn: bedrijfsvoering, verzuim, leidinggeven en kwaliteit en veiligheid. Je bent nieuwsgierig, stelt vragen, bent resultaatgericht en houdt van samenwerken. Je handelt tactisch en doortastend. Vanuit deze rol kun je de teams helpen zich verder te ontwikkelen om de zorg verder te optimaliseren. Je komt terecht in een warm team met loyale en ambitieuze collega-teammanagers waar onderling veel plezier en enthousiasme is.

Taken

 • Je geeft op een coachende en inspireerde wijze leiding en stimuleert daarbij het lerend vermogen en eigenaarschap van teams en medewerkers.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor de teams, voor medewerkers.
 • Het contact en de relatie met externe stakeholders is een onderdeel van de functie, in afstemming met de clustermanager.
 • Je werkt in een dynamische werkomgeving; je moet snel kunnen schakelen tussen het tactische en de strategische aspecten en daarnaast voor de bedrijfsvoering en inhoud van zorg.
 • Je werkt integraal samen met de verschillende disciplines in de organisatie en je signaleert en agendeert knel- en verbeterpunten in de samenwerking en processen.
 • Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en veiligheid van zorg binnen je werkgebied.
 • Je zorgt voor een juiste kwantitatieve én kwalitatieve bezetting van de teams, waarbij je aandacht hebt voor zowel de bedrijfsvoering, als de ontwikkeling van de teams of individuele medewerkers.
 • Je stelt jaarlijks een jaarplan op met de teams en bespreekt dit met de clustermanager.
 • Je bewaakt en beheert het toegekende budget en monitort de begroting.
 • Je bewaakt de realisatie van de teamplannen en kwaliteitsregistraties van je werkgebied en stuurt zo nodig tijdig bij.
 • Je neemt deel aan projectgroepen van de organisatie.
 • Je hebt een portefeuille, in overleg met de collega-teammanagers wordt afgesproken welke dit is.
 • Waar nodig vertaal je visie naar beleid, op papier en in de praktijk.
 • Je geeft leiding aan de zorgteams en voert het HR-beleid in de volle breedte uit binnen de teams.
 • Voert 2 jaarlijks jaargesprekken

Profiel

Je bent een resultaatgerichte teammanager die op coachende manier leidinggeeft. Je weet op een natuurlijke manier bedrijfsvoering en zorginhoud te combineren. Je bent toegankelijk, proactief en betrokken. Je werkt graag methodisch en bent pragmatisch ingesteld. Daarnaast kun je medewerkers motiveren op professionaliteit en eigen verantwoordelijkheid. 

 • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding en het is een pre, geen must, als deze is aangevuld met een managementopleiding.
 • Je hebt minimaal vijf jaar leidinggevende ervaring.
 • Je weet zorgprocessen te doorgronden én je kunt je inleven en invoelen in de zorg.
 • Je bent communicatief vaardig, kunt schakelen op verschillende niveaus en omgaan met tegengestelde belangen.
 • Onderdeel van je takenpakket is ook de bedrijfsvoering, dus ook daar heb je ervaring mee.
 • Je hebt ambitie, humor en relativeringsvermogen.
Resultaatgericht Coachend Methodisch Pragmatisch Proactief Kundig Enthousiast

Over de organisatie

Beweging 3.0

Beweging 3.0 is dé zorgorganisatie van de regio Amersfoort. Werken bij Beweging 3.0 betekent werken in een professionele en betrokken organisatie met enthousiaste teams. Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Amersfoort. Ruim 2.700 medewerkers en circa 2.000 vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor onze bewoners in de vorm van wijkverpleging, verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg, revalidatiezorg, dagcentra, maatschappelijke zorg, dienstverlening en welzijnswerk en particuliere diensten en producten. Beweging 3.0 is een organisatie die werkt op basis van vertrouwen en zij biedt jou kansen en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen!

Aanbod

We bieden je een uitdagende functie in een leuk, ambitieus en warm team voor 28 tot 36 uur per week, uren in overleg. De functie van Teammanager is ingeschaald in FWG 60 met een salaris tot een huidig maximum van € 5.196,– bij een fulltime aanstelling, afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring. In eerste instantie volgt een jaarcontract wat bij goed functioneren omgezet wordt in een vast dienstverband.

Procedure

De procedure is erop gericht om de nieuwe Teammanager zo snel als mogelijk te laten starten.  De eerste gesprekken bij K+V vinden zo snel als mogelijk plaats. De planning voor gesprekken met twee commissies bij Beweging 3.0 worden nog gepland en zullen z.s.m. in deze vacaturetekst worden opgenomen.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je snel, maar uiterlijk zondag 27 augustus 2023 te reageren door bij ‘solliciteer direct’ je cv en motivatie te uploaden. Je kunt al je vragen stellen aan Frank Wolff, partner of Maartje Peters, partner. In verband met de vakantieperiode van Maartje kun je bellen met Frank via 06-1595 4079.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd om online de Quinn-managementrollenmeting in te vullen.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.