K+V werving selectie interim management

Bevlogen manager van het primair proces

Hattem
Organisatie |

Hanzeheerd

Hanzeheerd biedt zowel lichte als zware zorg aan ouderen in Hattem, Heerde en omstreken. De ouderen die hier wonen hebben lichamelijke beperkingen en of lijden aan een vorm van dementie. Hanzeheerd staat voor (zware) zorg van hoge kwaliteit, gastvrijheid, persoonsgericht en een veilig en prettig leefklimaat. Zij biedt een thuis met zorg- en verpleegmogelijkheden in De Bongerd in Hattem en Brinkhoven in Heerde. Dit is een open locatie, somatiek en pg door elkaar, zonder functie behandeling, dit is uniek in het land!

Christelijke waarden spelen een belangrijke rol. Cliënten kunnen zowel in de instellingen als thuis rekenen op verzorging, verpleging, begeleiding, huishoudelijke zorg en maaltijdverstrekking. Hanzeheerd kookt zelf haar maaltijden en haar keukens staan hoog aangeschreven. Hanzeheerd is financieel gezond, heeft een omzet van ongeveer 12 miljoen en heeft ongeveer 300 medewerkers.

Hanzeheerd wil de administratieve druk verminderen. Cliënten kunnen straks zelf keuzes maken, het ZZP-budget wordt omgevormd tot het intramuraal Persoons Volgend Budget (iPVB) en de cliënt bepaalt welke zorg en diensten worden afgenomen. Een belangrijke voorwaarde hiervoor is dat (zorg)medewerkers maximale regelruimte krijgen, zodat zij de mogelijkheid hebben de wensen van de cliënten te ondersteunen. Het is Hanzeheerd’s ambitie door iPVB de cliënt werkelijk aan het roer te zetten (geen productieafspraken met zorgkantoor); samen met de verpleegkundige bepaalt de cliënt! Hanzeheerd is hierin een van de koplopers in Nederland!

 

Functie | Teammanager Wonen, welzijn en zorg (extramuraal)

Als teammanager ben jij manager van het primaire proces. Jij bent de schakel tussen de zorg en het management. Je werkt nauw samen met de kwaliteitsverpleegkundige. Je belangrijkste taak is zorgen dat jouw medewerkers hun werk op de allerbeste manier kunnen doen om zo te zorgen dat de cliënten van Hanzeheerd de beste zorg krijgen!

De teammanager extramuraal geeft leiding aan zo’n 60 medewerkers over beide locaties. De teammanagers (waarvan er 2 voor intramuraal zijn, een voor extramuraal en een voor facilitair) vallen hiërarchisch onder de manager wonen, welzijn & zorg. De teammanagers zijn de motor, zij runnen samen met de manager facilitair het bedrijf!

Naast het faciliteren van de medewerkers in het integrale team ben je (met de manager zorg) verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering, het beheren van de teambudgetten en realiseren van gemaakte productieafspraken en samen met het planbureau ook verantwoordelijk voor inzet en formatie. Uiteraard hoort het uitvoeren van het verzuimbeleid en de functioneringscyclus ook in jouw takenpakket. Daarnaast neem jij plaats in verschillende werkgroepen. De zorgmanagers zorgen samen voor de onderlinge samenhang en communicatie naar de zorgmedewerkers.

Betrokken, hart voor de zorg en knopen doorhakken

Profiel

Voor deze functie vragen wij een afgeronde hbo-opleiding. Je bent zelfstandig maar géén einzelgänger. Je werkt hard en met je hart voor de zorg, jouw medewerkers en vooral voor jouw cliënten! Uiteraard heb je daarom ervaring in de zorg, overigens niet per definitie in de ouderzorg. Flexibiliteit, resultaatgerichtheid en relativeringsvermogen zijn eigenschappen die bij jou passen, net als ondersteunend, klantgericht en efficiënt. Je levert een bijdrage aan zorgvernieuwing, je hebt dus visie op zorg en bent communicatief en representatief. Tevens heb je aantoonbare leidinggevende ervaring, je hebt aandacht voor medewerkers, brengt rust en overzicht en weet medewerkers te ontwikkelen. Je stijl van leidinggeven is coachend en motiverend met als doel zelfstandig functioneren te vergroten en organisatiedoelen te halen.

 

Aanbod

Hanzeheerd biedt een leuke baan met ontwikkelingsmogelijkheden in een werkomgeving met ‘korte lijnen’ waarin snel kan worden ingespeeld op de ontwikkelingen.

Deze functie is voor 32 uur per week. Ingeschaald in FWG55. In eerste instantie voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Pensioen bij Zorg en Welzijn en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden maken ook deel uit van het aanbod.

Procedure

Kandidaten worden eerst uitgenodigd voor een oriënterend gesprek op kantoor bij K+V in Veenendaal, daarna vinden de selectiegesprekken bij Hanzeheerd plaats en later nog een assessment. De procedure heeft als doel om zo snel als mogelijk tot aanstelling over te gaan.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je uiterlijk dinsdag 15 oktober aanstaande te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Frank Wolff (06-1595 4079).

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Teammanager Wonen, welzijn en zorg (extramuraal)
Vast
32 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.