K+V werving selectie interim management

Resultaatgerichte en innovatieve verbinder

Assen
Organisatie |

Stichting Cosis

Bij Cosis werken meer dan 3.700 medewerkers en 1.500 vrijwilligers in de provincies Groningen en Drenthe samen aan de uitvoering van De Bedoeling. Cosis ondersteunt hun cliënten om zelf grip te krijgen en te houden op hun leven. Cosis is er in Groningen en Drenthe voor kinderen en volwassenen met een beperking, en voor mensen die gebruik maken van de maatschappelijke opvang. Cosis wil ontdekken wie de cliënt is en is oprecht geïnteresseerd in zijn of haar persoonlijke vraag. Cosis staat voor gepersonaliseerde dienstverlening en ondersteunt hun cliënten om zelf grip te krijgen en te houden op hun leven. Midden in de samenleving, dichtbij de mensen die ze helpen. Uitgangspunt daarbij is altijd het werken in de driehoek. Hierin staat de samenwerking tussen de cliënt, zijn of haar persoonlijk netwerk en de professional centraal.

Voor de afdeling Vastgoed Ontwikkeling zoekt K+V voor Cosis een vastgoedadviseur. Cosis is volop in beweging en zit vol met ambities en neemt haar verantwoordelijkheid in het realiseren van woongenot voor hun cliënten. Hierbij zoekt Cosis steeds de juiste balans tussen het sociaal-maatschappelijk en zakelijk rendement. In de rol van vastgoedadviseur ben je portefeuillemanager waarin alle facetten (enthousiaste klanten, goede beheerkracht, solide vastgoedstrategie en goed rentmeesterschap) samen komen. Cosis ziet portefeuillemanagement als het hart van hun organisatie bij de realisatie van hun huisvesting ambities, binnen de kaders van goed rentmeesterschap. Cosis legt de lat hoog in hun constante professionaliseringslag.

Functie | Vastgoedadviseur

Als vastgoedadviseur geef je sturing aan de vastgoedportefeuille van Cosis. Je analyseert de portefeuille binnen de vastgoedstrategie van Cosis. Je geeft sturing aan de portefeuille. Hierbij optimaliseer en actualiseer je deze portefeuille waarbij je de transformatie naar verduurzaming en verjonging van de portefeuille tot uitdrukking laat komen en laat aansluiten bij de organisatiestrategie van Cosis en de klantwens. Je werkt nauw samen met collega’s uit het vastgoedteam en collega’s vanuit de zorg die, naast het bestuur, belangrijke sparringpartners voor je zijn. Verder draag je bij aan het produceren en actualiseren van diverse strategische beleidsstukken waaronder het duurzaamheids-, huur- en onderhoudsbeleid.

Werkzaamheden:

 • Opstellen van beleids-, portefeuille- en huisvestingsplannen
 • Uitvoeren van portefeuille, rendements- en financieringsanalyses
 • Voorbereiden en begeleiden van acquisitie- en dispositietrajecten
 • (Mede) verantwoordelijk voor de aan- en verhuur van objecten
 • Opstellen van (periodieke) management rapportages
 • Leveren van input ten aanzien van (lange termijn) beheer en onderhoud van de vastgoedportefeuille
 • Onderhouden van het relatienetwerk bestaande uit contacten met o.a. interne /externe gebruikers en makelaars
 • Je treedt in overleg met de gemeenten en stemt de wensportefeuille af op ontwikkelingen binnen de zorg
 • Je adviseert het bestuur over de manier waarop vastgoedsturing in de organisatie verder kan worden uitgebouwd

Ervaren verbinder innovatief resultaatgericht

Profiel

Profiel

Voor deze functie zoeken wij een ervaren adviseur die als geen ander de verbinding weet te maken tussen de aanwezige expertise binnen de organisatie, de diverse belangenhouders (gemeenten, collega corporaties, etc.) en de markt. Je kan de vergaarde informatie juist interpreteren en bent in staat vanuit verschillende invalshoeken een eigen oordeel te vormen en weet dit op een praktische manier te vertalen naar een strategie waarvoor je draagvlak weet te creëren. Jij tilt vastgoedsturing graag naar een hoger niveau!

Je herkent je in het volgende:

 • Afgeronde (vastgoed gerelateerde) opleiding op HBO/WO niveau (bijv. MRE).
 • Minimaal vier jaar relevante werkervaring op het gebied van Asset/ Portefeuillemanagement, ervaring met de begeleiding van dispositie trajecten is een pré.
 • Netwerken is jou niet vreemd en je beschikt over de juiste vaardigheden om contacten op uiteenlopende (bestuurlijke) niveaus te kunnen leggen en te onderhouden.
 • Je bent sterk analytisch ingesteld en bent doortastend.
 • Je weet prioriteiten te stellen én weet die uit te dragen.
 • Je ben verbindend en communicatief vaardig.
 • Je hebt verstand van vastgoed en financiën en hebt een scherp oog voor het belang van investeren in leefbaarheid en betaalbare, duurzame woningen.
Aanbod

Een veelzijdige functie in een leuke en betrokken organisatie en team in een dynamische en inspirerende omgeving. Een afwisselende functie waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat en er volop ruimte is voor eigen initiatief.

 • Een dienstverband voor 32-36 uur (afhankelijk van je wens) in eerste instantie voor de duur van een jaar, met de intentie omgezet te worden in onbepaalde tijd.
 • Inschaling conform schaal 60 cao Gehandicaptenzorg (maximaal € 4.499,– op basis van 36 uur).
 • Een eindejaarsuitkering (8,33%) en een vakantietoelage (8%).
 • Een goede pensioenregeling.
Procedure

De procedure is er op gericht om voor eind maart een kandidaat aan te kunnen aanstellen. De gesprekken bij K+V vinden plaats in het van der Valk Hotel Zwolle. De gesprekken bij Cosis vinden zo snel mogelijk daarna plaats.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je snel te reageren door bij ‘solliciteer direct’ je cv en motivatie te uploaden. De reactietermijn sluit in principe op zondag 15 maart 2020, maar bij voldoende geschikte kandidaten kan de reactietermijn eerder worden gesloten. Reageer daarom snel! Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Frank Wolff, partner, via 06 1595-4079 of Maartje Peters, partner, via 06 1008-5811.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Vastgoedadviseur
Vast
32-36 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.