VMBO Directeur

Samen is echt beter dan alleen
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Functie

VMBO Directeur

Je komt te werken op een grote VMBO school met ongeveer 1.000 leerlingen. Je werkt daarbij nauw samen met je collega directeur van het MBO. Je komt terecht in een stabiel team, maar in een organisatie waar veel te gebeuren staat. Onderwerpen als huisvesting, budgettaire uitdagingen, samenspel in de zin van synergie en afstemming met andere onderwijsinstellingen in de regio zijn erg actueel. Je bent een Directeur met enige feeling met P&C-cyclus. Daarnaast heb je kennis of affiniteit met het groene onderwijs en hou je van grootstedelijke scholen en alles wat daarbij komt kijken.

Opdracht

Wat heb je in huis?
Je bent een ervaren VMBO directeur die makkelijk invoegt in een organisatie. Een interim directeur die snapt wat een organisatie in beweging met zich meebrengt en weet hoe je binnen een korte periode mooie resultaten kunt boeken.

Profiel

Motivator die rust brengt

Je vindt het leuk om processen te sturen en schakelt graag op allerlei vlakken, van strategisch naar tactisch, van tactisch naar operationeel. De ene keer proactief en ondernemend, de andere keer meebewegend en servicegericht. Altijd met een duidelijke visie voor ogen om de juiste resultaten te behalen. Je houdt van de dynamiek dat elke dag anders is, en lijkt te zijn, dan vooraf bedacht.

Je faciliteert graag, geeft ruimte en maakt de ander sterker. Daarbij blijf je communiceren wat je doet en checken of een ieder zich nog geholpen voelt. Je bent een natuurlijke motivator en brengt anderen in beweging. Je hebt respect voor wat er al is gedaan en wat nog komen gaat. Door te coachen en te adviseren op de verantwoordelijkheden bij een ieder en te constateren en te bespreken wat (nog) niet goed gaat. Je organiseert slim en handig en wilt daadwerkelijk stappen maken. Soms met een kleine omweg maar altijd doelgericht. Je snapt het VMBO en wat er nodig is. Je geeft kop en staart aan zaken en bewaakt het tempo waardoor het voor de mensen die het moeten doen ook haalbaar wordt. Dit geeft rust.

Sensitief Communicatief Motivator Energiek Samenwerken Netwerker Rust Betrokken Inspirerend

Voorwaarden

Beschikbaar per half december.

Geïnteresseerd

Liefde voor het VMBO?

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? We vragen je snel te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden. We zien in jouw brief graag een indicatie van jouw uurtarief.

Deze vacature is in behandeling bij Tamara Wijnja, 06-8395 2012. Natuurlijk is Tamara graag bereikbaar voor nadere informatie.

Aan kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd online een persoonlijke profielmeting te doen.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.