K+V werving selectie interim management

Uitvoerend coach

Arnhem
Organisatie |

Cultuur Oost

Cultuur Oost is ontstaan na diverse fusies in de culturele sector en werkt vanuit de overtuiging dat kunst en cultuur noodzakelijk zijn voor een vitale woon-, werk- en leefomgeving in Gelderland. Cultuur Oost is expert, verbinder en innovator.

Functie | Zakelijk manager

OPDRACHT
Vanwege het aanstaande vertrek van de zakelijk manager zijn we op zoek naar een interim zakelijk manager, die primair verantwoordelijk is voor de financiën (beheer, begroting, management informatie, subsidie verantwoording) en bedrijfsvoering. Daarnaast ben je sparringpartner voor de directeur-bestuurder en de programmamanagers. En je hebt de opdracht om advies te geven over de financiële administratie (in- of outsourcen) en over het toekomstige profiel van de zakelijk manager.

Coachend Zakelijk Ondernemend Hands on Financieel Informatie Cultuuraffiniteit Analytisch Inhoudelijk

Profiel

Cultuur Oost is een platte organisatie met een directeur-bestuurder, vier programma-managers en circa 20 professionals op cultureel gebied. De zakelijk manager rapporteert aan de directeur-bestuurder en is verantwoordelijk voor financiën en bedrijfsvoering. Zowel de salaris- als de financiële administratie zijn uitbesteed en je voert hier de regie op en verzorgt management informatie voor je collegae. De huidige infrastructuur vereist kennis en ervaring met Excel. Je bent de spil rond de begrotingscyclus en de subsidieverantwoordingen. Je helpt en coacht collegae met het financiële deel van het werk.

Je bent per maandag 6 mei beschikbaar voor 3 dagen per week. Bij voorkeur dinsdag, woensdag en donderdag. De opdracht loopt tot oktober. De gesprekken bij en met Cultuur Oost staan gepland op woensdagochtend 24 april.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? We vragen je snel te reageren door bij ‘solliciteer direct’ je cv en motivatie te uploaden en bij je motivatie je uurtarief te vermelden.
Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Roel Roelfzema (06 – 438 73 326 ) of Helga Bijker (06 – 22 69 85 99).

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Zakelijk manager
Interim
24 UUR

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.