Het gaat om

HOME > VACATURES EN OPDRACHTEN

Lopende vacatures en opdrachten

Hoofd Gebouwbeheer

[vast]

Hilversum
Samenwerkende en sturende techneut
Wij zoeken een Hoofd Gebouwbeheer. In de dynamische omgeving van de media! Ben jij de samenwerkende en sturende techneut die Stichting AKN zoekt?
Lees meer

Adviseur Beeldende Kunst

[vast]

Gelderland
Adviseur, strategisch en verbindend
Strategisch en gedreven adviseur die kunstenaars, culturele instellingen, scholen, het verenigingsleven en gemeenten verbindt over kunst in de vrije tijd, in de openbare ruimte en op het podium.
Lees meer

Manager Bedrijfsvoering

[vast]

Hoofddorp
Onafhankelijke en slagvaardige leider met een open mind
De manager bedrijfsvoering herken je net zoals alle andere medewerkers van AM match aan zijn doen en laten; “hij werkt met je samen, hij neemt initiatief, is creatief, heeft een enorme drive en realiseert afgesproken resultaten.”
Lees meer

Manager klant en markt

[vast]

Den Haag
Commerciële, verbindende ondernemersgeest
Als Manager klant en markt geef je mede richting aan het succes van het ondernemerschap van de Bazalt Groep. Jij adviseert proactief de bestuurder en het management op het gebied van marketingstrategie, communicatie- en verkoopbeleid. Dit met als doel om de organisatie optimaal te richten in haar ambities op het gebied van klantgerichtheid, marktpositie, profilering, communicatie. Om zo uiteindelijk de scholen optimaal te kunnen ondersteunen.
Lees meer
Een strategische en verbindende adviseur
Een strategische en verbindende beleidsmedewerker die de verbinding maakt in een grote plattelandsgemeente tussen de maatschappij en de bestuurlijke besluitvorming op de terreinen onderwijs, sport en cultuur.
Lees meer

Directeur

[vast]

Den Haag/Rotterdam/Dordrecht
Verbindende en communicatieve leider
Een directeur die in een complex veld leiding geeft aan een kleine organisatie die door samenwerking met gemeenten, bonden, NOC*NSF en anderen, topsport en talenten faciliteert, 24/7.
Lees meer

Directeur

[vast]

Nieuwegein
ondernemende directeur met hart voor de zaak
Als directeur draag je zorg voor de dagelijkse leiding van de organisatie, onder eindverantwoordelijkheid van een toezichthoudend bestuur dat een groot deel van de bestuurlijke taken en verantwoordelijkheden heeft gedelegeerd aan de directeur.
Lees meer
Efficiënt, procesmatig, verbinder
In deze functie word jij de manager van een drietal afdelingen: 1. Financiële administratie (6 fte), 2. Clientadministratie (4 fte) en 3. een nieuw – gedeeltelijk nog samen te stellen – team informatievoorziening (business intelligence).
Lees meer

Managers/OT-Leden

[vast]

Hengelo (Gld)
Enthousiaste manager, die het goede koestert en het nieuwe ontwikkelt
We zoeken voor gemeente Bronckhorst Enthousiaste Managers; het goede koesteren en het nieuwe ontwikkelen! Voor de clusters Omgeving, I&A, Communicatie, Zorg en Leren, JZ, Buiten, beleid en uitvoering.
Lees meer
Transparante strateeg met ontwikkelkracht
Als Manager Pedagogische kwaliteit en innovatie ben je verantwoordelijk voor de aansturing en ontwikkeling van het team pedagogiek. Het team bestaat uit 14 medewerkers met de functies pedagogisch coach, pedagogisch beleidsmedewerker/ coach, sport coördinator, kwaliteitsadviseur en kwaliteitsmedewerker. Als manager in deze spilfunctie is het jouw verantwoordelijkheid de missie, visie, kernwaarden en strategie te vertalen naar concrete jaarplannen, rekening houdend met wetgeving.
Lees meer

Financial Controller

[vast]

Amsterdam
Inhoudelijke expert, wendbaar en toegankelijk
Als Financial Controller ben je teamlid van de afdeling Financiën en rapporteer je aan het hoofd Financiën. Je bent aanspreekbaar op het slim, efficiënt en transparant uitvoeren van de dienstverlening. Daarbij ben je resultaatgericht en zorg je dat de basis op orde komt. De Financial Controller ziet toe op de efficiëntie en effectiviteit van de ondernomen activiteiten, voert uit en adviseert de organisatie.
Lees meer
Daadkrachtige en verbindende leider
Afdelingshoofd die de leiding heeft over 45 mensen en vanuit het MT werkt aan visie, strategie en regionale samenwerking. Een leider die zakelijkheid en processen optimaliseert binnen de gehele organisatie.
Lees meer

Manager Opvang

[vast]

Soest/Hilversum
Sterke verbinder die graag schakelt
Als Manager Opvang Soest ben je verantwoordelijk voor de aansturing en ontwikkeling van de (8) vestigingsmanagers en de resultaten van de vestigingen van Bink in Soest e.o. op het gebied van kwaliteit, personeel en bedrijfsvoering. Een integrale rol waar inhoud, leiderschap, resultaatgerichtheid en verantwoordelijkheid sterk samenkomen.
Lees meer

Bestuursadviseur

[vast]

Oirschot
Strategische netwerker
De strategische verbinder tussen Oirschot en de omgeving én binnen de gemeentelijke organisatie zelf. Een communicator pur sang die in de politiek bestuurlijke wereld authentiek koers houdt.
Lees meer

Directeur Zorg

[vast]

Ede
Ondernemende zorgdirecteur, die bouwt, borgt en verbindt met ambitie en bezieling
Ondernemende zorgdirecteur, resultaatgericht en inspirerend, hands-on met bestuurlijk vermogen.
Lees meer

Business controller

[vast]

Apeldoorn
Kritische en onafhankelijke geest
Een onafhankelijke kritische geest die er voor zorgt dat wat gedaan moet worden gedaan wordt. Tegenkracht en structuur organiseren in een parate organisatie. Communicatief vaardig, helder en duidelijk.
Lees meer

Directeur OBS de Zuidooster

[vast]

Aalsmeer
Samenwerkende bouwer en een communicatieve leider
De directeur is eindverantwoordelijk, geeft leiding aan het team en is het gezicht naar buiten. Ook stuurt de directeur de ontwikkelingen op onderwijskundig en pedagogisch gebied aan. Als directeur sta je bij stichting AURO niet alleen, er is een goed collegiaal directie-/intervisieteam en ondersteuning van het bestuursbureau. Dat betekent overigens ook dat iedere directeur bovenschoolse taken heeft en zo bijdraagt aan de ontwikkeling van stichting AURO als geheel. Stichting AURO biedt ook coaching en interne scholing aan.
Lees meer

Secretaris Landelijk Bestuur

[vrijwillig]

Amersfoort
Verbinder en bruggenbouwer tussen Bestuur, Bureau en Verenigingsraad
‘linking pin’ tussen Landelijk Bestuur, Bureau en Verenigingsraad en zorgt zo dat de processen goed verlopen
Lees meer

Bestuurder Landelijk Bestuur, district West

[vrijwillig]

De regio West omvat de districten Noord- en Zuid-Holland en Utrecht
Verbinder en bruggenbouwer tussen districten en landelijk
Ben jij een inspirerende bruggenbouwer, een verbinder en op zoek naar een bestuursfunctie? Veilig Verkeer Nederland is op zoek naar een Bestuurder voor het Landelijk bestuur, district West.
Lees meer

Update CV

Veenendaal
Update CV
Wij stellen het op prijs indien u de ontwikkeling in uw loopbaan aan ons doorgeeft. Via deze pagina kunt u deze ontwikkelingen aan ons doorgeven.
Lees meer
Open inschrijving
Bent u nieuw bij K+V en op zoek naar een nieuwe (toezichthoudende) functie of opdracht? Vul dan uw gegevens in en laat uw cv en een motivatiebrief bij ons achter. Zo kunnen wij u benaderen als wij een interessante positie voor u hebben.
Lees meer

We hebben onze opdrachtgevers geholpen met:

1675
Werving en selectieprocedures
plusplusplus_1
1497
Interim procedures
plusplusplus_2

Reactie termijn gesloten

Manager Financiën & Control
Manager van een enthousiast team van financiële professionals. Vormgever van modern financieel beleid in het kader van de nieuwe strategie. Strategisch adviseur voor Raad van Bestuur en Raad van Toezicht. Integreert financiën op een toegankelijke wijze in de bedrijfsvoering van het ziekenhuis.
Lees meer

Projectleider ICT/Facilitair/Vastgoed

[interim]

Zuiden van het land
Projectleider ICT/Facilitair/Vastgoed
Waar worden de activiteiten belegd en werk dat uit in een proces
Lees meer

Clustermanager

[vast]

Rhenen
Clustermanager
Verbindende manager die balans aanbrengt tussen zakelijke bedrijfsvoering, professionaliteit en liefdevolle warme zorg. Dit doe je samen met gedragswetenschappers, team – en vakcoaches, de medische dienst en andere disciplines. Samen komen we verder!
Lees meer

Manager Services

[vast]

Amersfoort
Manager Services
Verantwoordelijk voor de serviceorganisatie die het primair proces ondersteunt.
Lees meer
interim projectleider zorgprestatiemodel
Voor een ziekenhuis in Gelderland zijn wij op zoek naar een interim projectleider voor de implementatie van het nieuwe zorgprestatiemodel. Inzet 24 uur per week voor de duur van minimaal zes maanden.
Lees meer
Teammanager Wijkverpleging a.i.
Voor een zorginstelling op de Veluwe zijn wij op zoek naar een Teammanager Wijkverpleging voor 24 uur per week voor een duur van 6 maanden.
Lees meer

Manager Bedrijfsvoering

[vast]

‘s-Hertogenbosch
Manager Bedrijfsvoering
Het bedrijfsmatig laten (doen) uitvoeren van het strategisch beleid en het ontwikkelen en implementeren daarvan met betrekking tot de portefeuilles financiën, ICT, facilitair, huisvesting, data & registratie en kwaliteit. Het zorgdragen voor de planning en controll-cyclus door leiding te geven aan medewerkers van de afdeling Bedrijfsvoering en het ondersteunen van het primair proces.
Lees meer

Manager P&O

[vast]

‘s-Hertogenbosch
Manager P&O
De manager P&O valt onder de hiërarchische aansturing van de bestuurder en is lid van het managementteam. Geeft leiding aan de vijf medewerkers van de afdeling P&O, heeft functioneel afstemming met collega-managers en werkt daar nauw mee samen.
Lees meer

Lid Raad van Toezicht

[toezicht]

Arnhem
Lid Raad van Toezicht
Ervaren toezichthouder met cultureel profiel die zorgt voor scherpte en sparringskracht en expertise in publiek private samenwerkingen en toezicht houdt op de zachte en harde kant van Cultuur Oost.
Lees meer

Programmaregisseur Wonen

[vast]

Hengelo
Programmaregisseur Wonen
Wil jij de fysieke leefomgeving van Bronckhorst verbeteren en nog mooier maken? Dan ben jij misschien de Programmaregisseur Wonen die de gemeente Bronckhorst zoekt!
Lees meer

Rector

[vast]

Nijmegen
Rector
Je bent een rector die in de visie van de school gelooft en dit uitdraagt. Respect, veiligheid, verantwoordelijkheid en duurzaamheid zijn waarden die je onderschrijft. Je bent maatschappelijk betrokken en weet ontwikkelingen vanuit de maatschappij de school in te brengen.
Lees meer

Hoofd Finance & Control

[vast]

Arnhem
Hoofd Finance & Control
Ben jij een daadkrachtige en stevige manager, weet jij goed de balans tussen business en finance te houden? Het Instituut Fysieke Veiligheid zoekt een Manager Finance & Control.
Lees meer

Manager Vrijwilligers

[vast]

Breda
Manager Vrijwilligers
Ben jij een manager met een frisse blik en humor, empathie en daadkracht? Dan zoeken we jou als Manager Vrijwilligers bij De Zonnebloem!
Lees meer

Clinical Director Venlo

[vast]

Venlo en Horst
Clinical Director Venlo
Clinical Director voor de regio Venlo en Horst
Lees meer
Manager Facilitair en Inkoop
Ben jij een onderhandelingsvaardige, coachende leider? Misschien zoekt De Zonnebloem jou dan als Manager Facilitair en Inkoop. Lees hier verder, we zien jouw reactie graag tegemoet!
Lees meer
Manager Producten en Diensten
Ben jij een teamspeler met visie? Lees dan snel verder voor de functie van Manager Producten en Diensten bij De Zonnebloem.
Lees meer
Manager Marketing en Fondsenwerving
Ben jij de Manager Marketing en Fondsenwerving die De Zonnebloem zoekt? Lees snel verder en reageer!
Lees meer

Teamleider Diensten

[vast]

Groesbeek
Teamleider Diensten
Voor de teamleider diensten ligt er een prachtige uitdaging. De IT-ontwikkelingen en de digitalisering zorgen voor ongekende mogelijkheden in de inzet en effectiviteit van onze diensten en de efficiency van onze bedrijfsvoering. Je bent als teamleider verantwoordelijk voor de teams  HR, IT, Communicatie, Kwaliteitsverbetering en het zelfsturende secretariaat.
Lees meer
Hoofd Financiële Administratie
Financiële processen efficiënt en effectief, jaarrekening, salarisadministratie en verslaglegging
Lees meer
Accountmanager Service Organisatie
Service Organisatie Nederland Sport biedt een uitdagende en ondernemende rol in een organisatie in opbouw. Samen keuzes maken en realiseren.
Lees meer

Manager HRM

[vast]

Drachten
Manager HRM
Echte HRM professional met passie voor het vak, die inspirerend leidinggeeft aan een afdeling in opbouw. Vormt in persoonlijkheid en verbindend gedrag het cement van de organisatie. Passie voor talentontwikkeling en een inclusieve samenleving.
Lees meer

Directeur-Bestuurder

[vast]

Lelystad
Directeur-Bestuurder
De directeur-bestuurder is een verbinder pur sang, die strategisch en communicatief samenwerkt. Een generalist met affiniteit en ervaring met maatschappelijke dienstverlening in brede zin.
Lees meer

Commerciële en Ondernemende Entrepreneur

[vast]

Zuid-Oost Nederland
Commerciële en Ondernemende Entrepreneur
We zoeken een kandidaat met wortels en ervaring in de agri business, denk aan een opleiding bij Universiteit Wageningen of landbouw hogeschool. Commerciële ervaring in de verkoop van geavanceerde stallen voor bij voorkeur kippen, runderen en varkens is een absolute must. Zo ook internationale verkoopervaring, u bent gewend 1 à 2 weken per maand op stap te gaan.
Lees meer

Archief
HIER IS DE JUISTE KANDIDAAT AL GEMATCHT

Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG)

Teamleider Vastgoed, Services en Projecten

Wil je ook samen werken aan veiligheid? Lees snel verder of jij de Teamleider Vastgoed, Services en Projecten bent die de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland bent!
Bekijk vacature >>

Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen

Manager Venture Capital NVP

Je zet je actief in voor het behartigen van de belangen van venture capital firma’s  en laat hen voelen dat jij de persoon bent die ze vertegenwoordigd bij alle stakeholders betrokken bij beleid en uitvoering van participaties en firma’s. Door naar buiten te treden verhoog je de bekendheid van de NVP en de VC-sector en daarmee de bekendheid van investeren in startups en scale-ups in Nederland. Je slaat de brug tussen beleid, ondernemen en VC en hebt daarbij alle vrijheid om zelf initiatieven te ontwikkelen.
Bekijk vacature >>

Gemeente Delft

Opdrachtgever Jeugd en Onderwijs

Delft zoekt een zelfbewuste en autonome opdrachtgever, een professionele tegenspreker, die rolvast is en tegelijkertijd verbindend is en executiekracht heeft. Met grote affiniteit met (en interesse in) het Sociale domein (Jeugd en Onderwijs).
Bekijk vacature >>

Gemeente Delft

Opdrachtgever Maatschappelijke Voorzieningen

Een zelfbewuste en autonome opdrachtgever, een professionele tegenspreker, die rolvast is en tegelijkertijd verbindend is en executiekracht heeft. Met grote affiniteit met (en interesse in) het Fysieke en Sociale domein (de Maatschappelijke Voorzieningen).
Bekijk vacature >>

Stichting Trinamiek

College van Bestuur

Wij zoeken een Rijnlander. De bestuurder die rolmodel durft te zijn. Moedig en dienstbaar de ander sterker kan maken. De ander helpt te sturen en keuzes te maken en het niet zelf gaat overnemen. Iemand die de organisatie verder brengt met het Rijnlandse denken en werken zodat mensen elkaar weten te vinden, focus aanbrengen en weten hoe ze het met elkaar gaan doen. De bestuurder die helpt het ook echt te realiseren.
Bekijk vacature >>

Evidensia

Operationeel Manager

Inspirerend en verbindende operationeel manager, een natuurlijk leider met verstand van financiën
Bekijk vacature >>

MBO Amersfoort

Twee leden Raad van Toezicht

Wil jij kennis en expertise halen en brengen in een toezichthoudende rol met grote maatschappelijke impact? Dan nodigt de RvT van MBO Amersfoort jou uit te reageren.
Bekijk vacature >>

Afdelingsmanager Publiekszaken

Wij zoeken een manager die dichtbij de mensen staat, ondanks Covid, en met name de speciale veiligheid in de organisatie verbeterd. Het afdelingshoofd is integraal verantwoordelijk voor doelen, middelen, personele capaciteit en het functioneren van de afdeling en geeft daarbij leiding aan twee unithoofden. Stimuleert professionele ontwikkeling en persoonlijk leiderschap van de unithoofden en medewerkers.
Bekijk vacature >>

Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang (BMK)

Voorzitter BMK

Boegbeeld van de organisatie. Betrokken, professioneel en resultaatgericht.
Bekijk vacature >>

Gemeente Den Haag, Dienst Stadsbeheer

Hoofd Haags Veegbedrijf (HVB)

Hoofd Haags Veegbedrijf: leiding geven aan het schoon, heel en veilig houden van de 3e stad van Nederland! Grote operationele organisatie; innovatief, resultaat- en mensgericht in een politiek gestuurde omgeving.
Bekijk vacature >>

Viva! Zorggroep

Manager Informatievoorziening & ICT

Toevoegen van conceptueel vermogen en focus. Signaleren van kansen en gericht op ontwikkeling. Verbinding tussen het zorgproces en de techniek. IT van ondersteunend naar enabler.
Bekijk vacature >>

Ziekenhuis in het midden van het land

Programmamanager NEN7510 ISO7001 a.i.

Voor een ziekenhuis in het midden van het land zoekt K+V een interim Programmamanager NEN7510. Reageren kan tot dinsdag 13 oktober.
Bekijk vacature >>

Careyn

Districtsdirecteur Utrecht Stad

Voor Careyn is K+V op zoek naar een daadkrachtige districtsdirecteur met balans tussen kwaliteit van zorg en bedrijfsvoering. Reageren kan tot en met 10 november aanstaande.
Bekijk vacature >>

Stichting IJssellandschap

Algemeen Directeur

Een verbindend leider met gevoel voor groen voor een unieke organisatie met mooie en complexe uitdagingen, intern en extern leidend en inspirerend, beheer en ontwikkeling van groen en rood.
Bekijk vacature >>

Careyn

Districtsdirecteur Utrecht West

Voor Careyn in Utrecht is K+V op zoek naar een stevige toekomstgerichte districtsdirecteur met aandacht voor kwaliteit van zorg en bedrijfsvoering. Klik hier voor meer informatie.
Bekijk vacature >>

De Rozelaar

Manager Bedrijfsvoering

MT-functie in kleinschalige organisatie met korte lijnen. Uitdagende rol in het maken en implementeren van beleid. Drive om continu te blijven verbeteren in het ondersteunen en ontzorgen van het primair proces.
Bekijk vacature >>

Talent Kinderopvang en Onderwijs

Voorzitter Raad van Toezicht

Ben jij de toezichthouder die dit avontuur in de nieuwe constellatie met elkaar wil aangaan? Ben jij nuchter en heb je voldoende tijd en energie om onderdeel te zijn van deze fusie? Dan hebben wij een mooi aanbod voor je. Het gaat om een inzet waarbij je maandelijks contact onderhoud met het CvB. Daarnaast gaat het om het voorzitten van RvT vergaderingen.
Bekijk vacature >>

Samenwerkingsverband VO De Meierij

Directeur Samenwerkingsverband VO

Van de directeur van het samenwerkingsverband wordt faciliterend leiderschap met aandacht voor het primaire proces, de ontwikkeling van personeel en passie voor leerlingen met een ondersteuningsvraag verwacht. Iemand die weet wat er speelt op alle niveaus en dit vanuit een sterk ontwikkeld analytisch conceptueel vermogen kan vertalen naar een strategisch niveau. Dat ook praktisch kan maken in het handelen van iedere dag.
Bekijk vacature >>

Triade Vitree

Divisiemanager Intensieve Zorg

Managementfunctie met een afwisselend karakter. Divisiemanager met zorginhoudelijke kennis, veranderkundige ervaring en verbindende vaardigheden.
Bekijk vacature >>

AxionContinu

Divisiedirecteur Revalidatie & Herstel

Van jou als nieuwe divisiedirecteur Revalidatie & Herstel wordt een stuwende rol verwacht in de strategische positionering van deze divisie en in het verbreden en verrijken van de transmurale partnerschappen.
Bekijk vacature >>

Laurens

Teamleider Behandeldienst

Resultaatgerichte leider met een scherpe visie. Heldere visie op zorg en diverstiteitsvraagstukken. Muticultureel sensitief. Koers uitzetten en ook realiseren.
Bekijk vacature >>

Accolade Zorg

Strategisch HR-adviseur

Programmamanager, adviseur in de top van de organisatie en coachend leidinggevende
Bekijk vacature >>

Stichting Kinderopvang Bussum Naarden Muiden Muiderberg

Manager Primair Proces

Heb jij zin om met SKBNM verder te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie? Waarbij jij jouw expertise kan gaan inzetten om te stroomlijnen, helderheid te brengen maar ook ruimte is om rust te brengen en ontwikkeling te stimuleren?
Bekijk vacature >>

Vivium Zorggroep

Manager Huisvesting

Expertrol vanuit domeinen vastgoedbeheer, verhuur en eigentijdse huisvesting. Ervaren leidinggevende van een enthousiast team. Adviseur voor directie.
Bekijk vacature >>

Humanitas Onder Dak Twente

Lid Raad van Toezicht

Stichting Humanitas Onder Dak Twente is op zoek naar een nieuw Lid voor de Raad van Toezicht met de portefeuille Strategie en Financiën. Geïnteresseerd? Reageer dan voor 23 oktober!
Bekijk vacature >>

Interim Medewerker Interne Controle

Mooie interim opdracht voor een registeraccountant met ervaring met audits. We zoeken iemand met sterk analytisch vermogen en uitstekende communicatieve vaardigheden.
Bekijk vacature >>

Zorggroep Sirjon

Manager Diensten Centrum

Ondersteund door het “continue verbeteren” de slagvaardigheid van het diensten centrum en de organisatie. Klik hier voor meer informatie over deze positie bij Zorggroep Sirjon.
Bekijk vacature >>

Gemeente Oirschot

Bestuursadviseur

De strategische verbinder tussen Oirschot en de omgeving én binnen de gemeentelijke organisatie zelf. Een communicator pur sang die in de politiek bestuurlijke wereld authentiek koers houdt.
Bekijk vacature >>

Pro Senectute

Lid Raad van Toezicht (Portefeuille Zorg)

Voor de Raad van Toezicht van Pro Senectute zoekt K+V een toezichthouder voor de portefeuille kwaliteit van zorg, tevens lid van de Commissie Kwaliteit en Veiligheid.
Bekijk vacature >>

Gemeente Oirschot

Business Controller

Een impactvolle en rolvaste business controller die breed georiënteerd is en vanuit een onafhankelijke positie denkt en handelt en met lef en durf, zorgt voor een heldere planning en control cyclus in een ambitieuze gemeente.
Bekijk vacature >>

Gemeente Oirschot

Medewerker Interne Controle

De motor achter de interne controle! Samen met de business controller werken aan heldere processen, steekproeven en monitoring en het nut van kwalitatieve en professionele controle om ambities te verwezenlijken.
Bekijk vacature >>

Veiling Zaltbommel

Commercieel Manager

Commercieel manager die groei in relaties en sales realiseert met een team in een veranderende markt met een nieuwe strategie
Bekijk vacature >>

SOMO

Executive Director

This is a rare and exciting opportunity to lead a dynamic, cutting-edge research centre with real impact. Now more than ever, the world needs evidence-based research and advocacy to challenge the power and role of multinational corporations in societies around the globe.
Bekijk vacature >>

De Blije Borgh

Bestuurder

Laagdrempelig, open en betrokken zorgmens met visie op (VVT-)zorg.
Bekijk vacature >>

Driezorg

Manager Wonen, Welzijn en Zorg

Veranderaar, verbinder en teamspeler met kennis van lean werken voor een organisatie met ambitie
Bekijk vacature >>

Driezorg

Manager Wijkverpleging

Creatief conceptueel denken, verbinder en teamspeler met kennis van lean voor een organisatie met ambitie.
Bekijk vacature >>

Zorggroep Charim

Twee Leden Raad van Toezicht

Zorggroep Charim is op zoek naar Twee Leden voor de Raad van Toezicht. Twee posities bij een grote zorgorganisatie in de omgeving van Veenendaal en Zeist. Je kunt reageren tot en met 4 oktober 2020.
Bekijk vacature >>

Gemeente Den Haag

Productgroepmanager Sportvoorzieningen

Een uitdagende rol als hoofd van alle sportvoorzieningen van de gemeente Den Haag waarin je werkt aan de vitaliteit van de organisatie (mens en proces) en de vitaliteit van de inwoners van de stad.
Bekijk vacature >>

interim Operationeel Directeur

Voor een klein maar ambitieus onderhoudsbedrijf, nauw gelieerd aan de bouwwereld zijn wij op zoek naar een interim Operationeel Directeur. De organisatie is gevestigd in het midden van het land en heeft een uitstekende naam in de markt. De orderportefeuille is goed gevuld, commercieel loopt het op rolletjes maar de procesmatige kant van de zaak behoeft aandacht. De huidige operationeel directeur is door langdurige ziekte helaas uitgevallen. De organisatie is groeiend, heeft een trouw personeelsbestand en huurt relatief veel mensen in.
Bekijk vacature >>

Circulus-Berkel

Lid Raad van Commissarissen

Lokaal en maatschappelijk betrokken leider. Het nieuwe lid draagt met een duidelijk maatschappelijk betrokken profiel bij aan de diversiteit en inclusiviteit van de RvC en Circulus-Berkel.
Bekijk vacature >>

MOvactor Zorg & Welzijn

Directeur

Je bent een maatschappelijk ondernemer met lef. Binnen de gestelde kaders ben je gericht op het zien en benutten van kansen in de markt voor de ontwikkeling van nieuwe of verbeterde dienstverlening.
Bekijk vacature >>

GGD Haaglanden

Afdelingsmanager Algemene Infectieziektebestrijding (AIB)

Je bent integraal verantwoordelijk voor de aansturing van de twee teams van ieder 20-25 inhoudelijk gedreven professionals. Je geeft op inspirerende wijze leiding aan deze twee teams, die elk met een teamcoördinator in hoge mate zelfstandig opereren.
Bekijk vacature >>

Proctos Kliniek

Kliniek Manager

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van de kliniek. In dit ‘doctor managed center’ ben jij de sterke manager, maar ook de meewerkend voorman. Je kan een team motiveren en het beste uit de mensen halen. Je stuurt het team direct aan.
Bekijk vacature >>

AxionContinu

Divisiedirecteur Thuis

Als nieuwe divisiedirecteur word je medeverantwoordelijk voor een ambitieuze koers en een omvangrijk ontwikkelprogramma. Beide zijn volop in ontwikkeling en uitvloeisel van een recentelijk gestarte herijking.
Bekijk vacature >>

K+V

Partner / Adviseur Publiek Domein

K+V is op zoek naar een Partner Publiek Domein voor de eigen organisatie. Een mooie rol met uitzicht op toetreding als Partner van K+V. Wil je meer weten? Lees vooral verder!
Bekijk vacature >>

Careyn

Onafhankelijk Voorzitter Centrale Cliëntenraad

Ben jij de onafhankelijke leider die vanuit deze uitdagende schakelfunctie zorgdraagt voor een optimaal samenspel tussen de medezeggenschap en zeggenschap van Careyn?
Bekijk vacature >>

Nieuw Unicum

Strategisch Adviseur

Strategische onderwerpen met financiële invalshoek over begroting, ontwikkeling expertisecentrum, vastgoed en nieuwe concepten, zoals voeding.
Bekijk vacature >>

OFN

Young en eager (wo)man die zich wil ontwikkelen tot projectmanager

Als projectmanager in opleiding ben je eindverantwoordelijk voor alle processen (van inkoop tot oplevering) binnen jouw project. Hierdoor is je takenpakket zeer uitgebreid en de functie afwisselend en uitdagend.
Bekijk vacature >>

Accolade Zorg

Bestuurssecretaris

Adviseur, Regisseur, Communicator en netwerker met gevoel voor bestuurlijke verhoudingen
Bekijk vacature >>

AQUON

Bestuurssecretaris / eerste adviseur

Een aantrekkelijke functie met veel verantwoording bij een kennisorganisatie met een maatschappelijk karakter. AQUON doet ertoe, jij doet ertoe, maakt het verschil.
Bekijk vacature >>

MOvactor

Voorzitter en twee leden Toezichthoudend Bestuur

Het Toezichthoudend bestuur (verder bestuur) is eindverantwoordelijk voor de realisatie van de organisatiedoelstellingen, de strategie, de financiën en het naleven van wet- en regelgeving. Een groot deel van de bestuurlijke taken is vervolgens gedelegeerd aan een directeur. Het bestuur vervult de werkgeversrol naar de directeur en heeft tevens een adviserende rol naar deze.
Bekijk vacature >>

Stichting kom Leren

Directeur IKC ZIEZO!

Durf je te koersen met de krachten om je heen? Steeds weer levelen met de diverse disciplines. Intern en extern met stakeholders. Je bent een leider die de missie en visie van ZIEZO! volledig onderschrijft en gedreven is om deze verder te ontwikkelen.
Bekijk vacature >>

VO Scholengroep in Oost Nederland

Manager Onderwijsorganisatie

Reageer uiterlijk woensdag 8 juli. De opdrachtgever is een kleine Scholengroep in Oost Nederland. De interim manager stuurt en organiseert twee onderdelen van het bedrijfsbureau aan: kwaliteit en communicatie
Bekijk vacature >>

Prinsenstichting

Manager expertisecentrum Zodiak

Zodiak is het (regionale) expertisecentrum van Prinsenstichting en bestaat uit begeleidende en behandelende functies zoals (ortho)pedagogiek en psychologie (gedragsdeskundigen), geneeskundige zorg, tandheelkundige zorg, fysiotherapie en ergotherapie.
Bekijk vacature >>

Triade Vitree

Regiomanager Intensieve Zorg Noordoostpolder

Voor de Divisie Intensieve Zorg van Triade Vitree is K+V op zoek naar een stevige Regiomanager met zorginhoudelijke kennis en verbindende vaardigheden. Je geeft leiding aan ongeveer 40 medewerkers verdeeld over twee woonlocaties en een dagbestedingslocaties in de Noordoostpolder.
Bekijk vacature >>

SDW

Adviseur Vastgoed

SDW begeleidt, ondersteunt en behandelt mensen met een verstandelijke beperking of een ontwikkelingsachterstand in West-Brabant en Zeeland. Vanuit je rol als adviseur vastgoed, ben jij de deskundige op het gebied van vastgoed en aanspreekpunt voor adviesvragen.
Bekijk vacature >>

Delft voor Elkaar

Manager Delft voor Elkaar

Delft voor Elkaar organiseert de basis (welzijns)voorzieningen voor de inwoners van de gemeente Delft. De opdracht die de Manager meekrijgt, is om te zorgen voor strategische, tactische en operationele verbinding tussen de gemeente Delft en de vier partners die samenwerken in DvE.
Bekijk vacature >>

Gemiva-SVG Groep

Lid Raad van Toezicht

Zorginstelling Gemiva-SVG helpt mensen die – tijdelijk of langdurig – ondersteuning nodig hebben bij hun leven. De RvT bestaat uit 6 leden en is een betrokken en multidisciplinair team en houdt toezicht vanuit brede ervaring en achtergrond om zo de bestuurders optimaal te begeleiden.
Bekijk vacature >>

ONS welzijn

Voorzitter Raad van Toezicht

Een samenleving waarin iedereen meedoet en waarin iedereen bijdraagt aan geluk voor zichzelf en anderen. Dát wil ONS welzijn bereiken. De Raad van Toezicht heeft een belangrijke verantwoordelijkheid in het toekomstbestendig maken van de organisatie in de veranderende tijd.
Bekijk vacature >>

Viva! Zorggroep

Hoofd Recruitment en Ontwikkeling

Woensdag 8 juli is de laatste dag dat je kan reageren. Reageer daarom snel op deze mooie leidinggevende positie bij Viva! Zorggroep!
Bekijk vacature >>

Opella

Manager HR

Opella is een toonaangevende zorgorganisatie op de zuidelijke Veluwe. Voor Opella zijn wij op zoek naar mensen die richtinggevend, dienstverlenend en resultaatgericht zijn. Reageren kan tot en met donderdag 9 juli.
Bekijk vacature >>

HilverZorg

Kwaliteitsadviseur

Passie én vakmanschap, dat zijn de kernwaarden van HilverZorg. Met haar nieuwe kwaliteitsadviseur gaat HilverZorg ervoor om de kwaliteit van de ouderenzorg naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Ben jij de bevlogen adviseur die gaat helpen bij deze missie?
Bekijk vacature >>

K+V

Doorgroeien naar onderwijsleider

Onderwijs is de sleutel voor de toekomst. Kinderen zijn de toekomt van onze maatschappij. We zoeken professionals die werken in het primair onderwijs of het voortgezet onderwijs en in staat zijn zich te ontwikkelen tot ‘leaders of education.’
Bekijk vacature >>

VVT organisatie in het midden van het land

Kwaliteitsadviseur a.i.

Bekijk vacature >>

Ziekenhuis in het midden van het land

Programmamanager NEN7510 a.i.

Bekijk vacature >>

Zorginstelling in het midden van het land

Projectmanager ICT a.i.

Bekijk vacature >>

Stichting Algemeen Opvangcentrum Purmerend

Directeur

Bekijk vacature >>

Zorginstelling in het westen van het land

Manager GRZ

Bekijk vacature >>

Zorginstelling in het westen van het land

Manager Inrichten JGGZ

Bekijk vacature >>

Welzijnsorganisatie in de regio Noord-Brabant

Bestuurder a.i.

Bekijk vacature >>

VVT-instelling in de omgeving van Arnhem

interim Teamleider intramuraal

Bekijk vacature >>

Sportbedrijf Purmerend (SPURD)

Bestuurslid

Bekijk vacature >>

Coöperatie ParkeerService U.A.

Lid Raad van Commissarissen

Bekijk vacature >>

School in west Nederland

Schooldirecteur

Bekijk vacature >>

V&V instelling in Midden-Nederland

HR-adviseur

Bekijk vacature >>

Kleine gemeente in Noord-Nederland

Interim Operationeel Manager

Bekijk vacature >>

VVT-zorginstelling in de regio Deventer

Verpleegkundig Hoofd

Bekijk vacature >>

Omgevingsdienst Regio Arnhem

Manager Bedrijfsvoering

Bekijk vacature >>

Onderwijsorganisatie in het midden van land

Interim Projectleider Onderwijshuisvesting

Bekijk vacature >>

Zorginstelling in het westen van het land

Manager Diensten Centrum

Bekijk vacature >>

Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs

Lid College van Bestuur

Bekijk vacature >>

Kleine gemeente, centraal in Nederland

Interim Gemeentesecretaris

Bekijk vacature >>

Ziekenhuis Rivierenland Tiel

Hoofd Planning en Control

Bekijk vacature >>

Stichting Kinderopvang Bussum Naarden Muiden Muiderberg

Manager Servicebureau (fase)

Bekijk vacature >>

VVT instelling in Noord-Holland

Wijkmanager

Bekijk vacature >>

Een zorginstelling in Brabant/Limburg

ICT Projectmanager / consultant

Bekijk vacature >>

Zorginstelling in Brabant/Limburg

Service & Contractmanager

Bekijk vacature >>

Stichting Grote Kerk Naarden

Secretaris

Bekijk vacature >>

Kleine NGO in Amsterdam

Directeur

Bekijk vacature >>

Veiligheidsregio Noord en Oost Gelderland

Teamleider HRM

Bekijk vacature >>

SWV VO Maastricht Heuvelland en Parkstad

Directeur

Bekijk vacature >>

VVT instelling in Noord-Holland

Locatiemanager

Bekijk vacature >>

Geriatrische revalidatiezorg

Interim Teamleider

Bekijk vacature >>

Rezulto Onderwijsadvies

Directeur

Bekijk vacature >>

VVT zorginstelling in Amsterdam

Bestuurssecretaris

Bekijk vacature >>

Ambtelijke werkorganisatie in het oosten van het land

Manager Financieel Beheer

Bekijk vacature >>

Riwis Zorg & Welzijn

Bestuurder

Bekijk vacature >>

VMBO en MBO onderwijsinstelling in Gelderland en Noord-Brabant

Kwartiermaker Leven Lang ontwikkelen

Bekijk vacature >>

Koninklijke Kentalis

Unitmanager

Bekijk vacature >>

NOPPES Kringloopwinkel

Directeur

Bekijk vacature >>

Nederlandse Jeu de Boules Bond (NJBB)

Voorzitter NJBB

Bekijk vacature >>

Wooncorporatie De Goede Woning en Woonbedrijf ieder1

Concern Controller

Bekijk vacature >>

Gemeente Den Haag, Stadsbeheer

Directeur Stadsbeheer

Bekijk vacature >>

Specialistisch revalidatiecentrum

Teamleider V&V Kind & Jeugd

Bekijk vacature >>

Middelgrote zorginstelling in Brabant

Incident & Problem

Bekijk vacature >>

Thuiszorginstelling in Den Haag

Manager Thuiszorg

Bekijk vacature >>

Rezulto Onderwijsadvies

Directeur

Bekijk vacature >>

Stichting De Rozelaar

Manager Zorg

Bekijk vacature >>

Zorginstelling in het zuiden van het land

Projectleider 'Nieuwe Werkplek'

Bekijk vacature >>

Scholengemeenschap (VO) in Gelderland

Directeur Bedrijfsvoering

Bekijk vacature >>

Stichting Kinderopvang de Harlekijn

Manager

Bekijk vacature >>

Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB)

Manager HR en Academie

Bekijk vacature >>

Een verstandelijk gehandicapten organisatie in Brabant

ICT Servicemanager

Bekijk vacature >>

Maatschappelijke organisatie (Welzijn)

Interim Directeur

Bekijk vacature >>

Klimmendaal revalidatiespecialisten

Controller

Bekijk vacature >>

Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs

Voorzitter College van Bestuur

Bekijk vacature >>

Gemeente Gorinchem

Directeur

Bekijk vacature >>

Vrijwilligersorganisatie in het zuiden van het land

Manager Marketing, Fondsenwerving en Communicatie

Bekijk vacature >>

Wiertz Company

CFO

Bekijk vacature >>

Een welzijnsorganisatie in Brabant

Interim Directeur

Bekijk vacature >>

Talant Zorg en Ondersteuning

3 leidinggevende toppers

Bekijk vacature >>

Stichting Gezondheidscentra Amsterdam Zuidoost (GAZO)

Medisch Directeur / Bestuurder

Bekijk vacature >>

Kleine maatschappelijk organisatie

Administrateur/ controller

Bekijk vacature >>

Een school in het midden van het land

Locatieleider VSO (bovenbouw)

Bekijk vacature >>

Stichting kom Leren, Primair Onderwijs in Maastricht

Coördinerend Beleidsmedewerker

Bekijk vacature >>

Sportbedrijf Purmerend (SPURD)

Drie Bestuursleden

Bekijk vacature >>

PO onderwijsinstelling in het westen van Nederland

Coördinerend Beleidsmedewerker

Bekijk vacature >>

Lokale overheidsorganisatie

Interim Directeur

Bekijk vacature >>

Klimmendaal revalidatiespecialisten

Manager Bedrijfsvoering Volwassenen

Bekijk vacature >>

Flamma Business Development

Organisatieadviseurs

Bekijk vacature >>

Stichting Kinderopvang De Harlekijn

Secretaris

Bekijk vacature >>

Klimmendaal revalidatiespecialisten

Manager Facilitair

Bekijk vacature >>

Scholengemeenschap in het westen van Nederland

Teamleider VMBO bovenbouw

Bekijk vacature >>

Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland (WSP)

Directeur WSP

Bekijk vacature >>

Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie

Manager Nationaal Hippisch Centrum

Bekijk vacature >>

Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie

Teammanager Kennis & Opleidingen

Bekijk vacature >>

Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie

Manager Maneges, Recreatie & Toerisme

Bekijk vacature >>

Stichting Grote Kerk Naarden

Directeur

Bekijk vacature >>

Stichting Beschut Werk Lekstroom en Stichting SchoonmaakWerk

Directeur

Bekijk vacature >>

Kleine V&V instelling in (Noord-)Oost Nederland

Manager Zorg

Bekijk vacature >>

Zorgscala, de Vereniging van Zorgaanbieders Haaglanden

Projectleider Arbeidsmarkt

Bekijk vacature >>

K+V interim management en management search

Adviseur Zorg

Bekijk vacature >>

Stichting Kinderopvang De Harlekijn

Voorzitter Toezichthoudend Bestuur

Bekijk vacature >>

Overheidsorganisatie in de randstad

Projectsecretaris

Bekijk vacature >>

Onderwijsorganisatie (VMBO-MBO)

Concerncontroller

Bekijk vacature >>

Christelijke VVT-instelling

Locatiemanager

Bekijk vacature >>

Stichting Zuidwester locatie Goes

Teamcoach

Bekijk vacature >>

Greenport Nederland

Secretaris

Bekijk vacature >>

Stichting Ziekenhuizen West-Friesland en Waterland

Hoofden Kliniek

Bekijk vacature >>

Stichting Recycling Technologische Apparatuur (RTA)

(Bestuurs)secretaris RTA

Bekijk vacature >>

Stichting Kinderopvang Bussum Naarden Muiden Muiderberg

Bestuurder

Bekijk vacature >>

stichting MosaLira primair onderwijs

Bestuurssecretaris

Bekijk vacature >>

Onafhankelijke stichting

HR businesspartner

Bekijk vacature >>

Vereniging Nederlandse Verkeersvliegers

Jurist

Bekijk vacature >>

Werkgeversservicepunt Den Haag (WSP)

Directeur Gemeentelijk Werkbedrijf

Bekijk vacature >>

Stichting MosaLira primair onderwijs

Voorzitter College van Bestuur

Bekijk vacature >>

De Hoenderloo groep-Pluryn

Clusterleider(s)

Bekijk vacature >>

IJsterk Kinderopvang B.V.

Locatiemanager

Bekijk vacature >>

OBS Samen Een van Stichting AURO

Directeur

Bekijk vacature >>

stichting openbaar primair onderwijs

Schooldirecteur

Bekijk vacature >>

Koninklijke Nederlandse Biljart Bond

Voorzitter sectie Carambole

Bekijk vacature >>

Samenwerkingsverband Voortgezet Onderwijs Zuid-Utrecht

Directeur Bestuurder

Bekijk vacature >>

Bedrijfsvoeringsorganisatie De Connectie

Directeur

Bekijk vacature >>

Ondernemend Veenendaal

Parkmanager

Bekijk vacature >>

Groot gemeentelijk samenwerkingsverband

Procesbegeleider

Bekijk vacature >>

De Hoenderloo groep (Pluryn)

Clusterleider(s)

Bekijk vacature >>

Woningcorporatie Oosterpoort

Vastgoedregisseur

Bekijk vacature >>

De Amersfoortse Berg

Conrector

Bekijk vacature >>

Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA)

Verenigingsmanager / bestuurssecretaris

Bekijk vacature >>

Een woningcorporatie

Manager wonen

Bekijk vacature >>

Stichting Kinderopvang Bussum Naarden Muiden Muiderberg

Bestuurder

Bekijk vacature >>

Stichting Ouderenzorg Wilgaerden

Raad van Toezicht

Bekijk vacature >>

De Alliantie Gooi en Vechtstreek

Adviseur

Bekijk vacature >>

Onderwijsgroep Amersfoort

Directeur

Bekijk vacature >>

COÖPERATIE PARKEERSERVICE U.A.

Manager

Bekijk vacature >>

Sint Jozefoord

HEAD

Bekijk vacature >>

Stichting Sailability Nederland

Bestuurslid

Bekijk vacature >>

Woonzorgcentra Haaglanden

Locatiemanager

Bekijk vacature >>

Samenwerkingsverband VO Zuid-Utrecht

Directeur

Bekijk vacature >>

Katholieke Scholenstichting Utrecht

Manager

Bekijk vacature >>

Stichting Kinderopvang de Harlekijn

Penningsmeester

Bekijk vacature >>

Cato wonen welzijn zorg

Bestuurder

Bekijk vacature >>

Veilig Verkeer Nederland (VVN)

Regiobestuurder

Bekijk vacature >>

Veilig Verkeer Nederland (VVN)

Vice voorzitter

Bekijk vacature >>

Ikazia Ziekenhuis

Auditor

Bekijk vacature >>

Stichting Het Maanderzand

Bestuurder

Bekijk vacature >>

Stichting gericht op het primair onderwijs

Manager Dienstverlening

Bekijk vacature >>

Werk & Inkomen Hoeksche Waard

Afdelingshoofd Werk

Bekijk vacature >>

Cato wonen welzijn zorg

Manager

Bekijk vacature >>

Stichting Prenatale screening regio Nijmegen (SPN)

Raad van Toezicht

Bekijk vacature >>

Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ)

Hoofd Financiële Administratie

Bekijk vacature >>

RIBW Groep Overijssel

Manager

Bekijk vacature >>

Stichting Grote Kerk Naarden

Voorzitter (onbezoldigd)

Bekijk vacature >>

Katholieke Scholenstichting Utrecht

Staffunctionaris Financiën

Bekijk vacature >>

Spring Kinderopvang

Directeur

Bekijk vacature >>

Stichting Waarborgfonds Sociale Woningbouw

Manager

Bekijk vacature >>

Stichting Orion Topvolleybal Doetinchem

Voorzitter / Bestuurder / Marketeer

Bekijk vacature >>

Provincie Zuid-Holland

Concerndirecteur

Bekijk vacature >>

Bestuurs- en Servicebureau Vivium zorggroep

Senior Medewerker Financiële Administratie

Bekijk vacature >>

Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden (HDSR)

Coördinator / Senior Adviseur P&O

Bekijk vacature >>

Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden (HDSR)

Projectcontroler

Bekijk vacature >>

Huisartsenposten Oost-Brabant

Manager Huisartsenpost

Bekijk vacature >>

Resultaatgericht, faciliterend, transitiemanager

Manager Zorgteams

Bekijk vacature >>

Thebe Holding b.v.

Manager

Bekijk vacature >>

Stichting Trinamiek

Hoofd P&O

Bekijk vacature >>

Centraal Bureau SkippyPePijN

Directeur

Bekijk vacature >>

Koninklijke Nederlandse Biljartbond (KNBB)

Secretaris

Bekijk vacature >>

Nederlandse Basketball Bond

Directeur

Bekijk vacature >>

Stichting Capaciteitsorgaan

Beleidsmedewerker

Bekijk vacature >>

Bestuursbureau Vervangingsfonds en Participatiefonds

Manager Bedrijfsvoering

Bekijk vacature >>

Canisius-Wilhelmina ziekenhuis (CWZ)

Manager

Bekijk vacature >>

WIL je KENNIS MAKEN MET ONZE PROFESSIONALS?