Het gaat om

HOME > VACATURES EN OPDRACHTEN

Lopende vacatures en interim opdrachten

Strategisch en tactisch richtinggevend met zakelijke menselijkheid van een inhoudelijk gedreven organisatie
Deze directeur geeft – oprecht betrokken – integraal leiding aan een resultaatverantwoordelijk onderdeel van de organisatie en operationaliseert de missie en visie van Zozijn binnen de regio Oost-Veluwe.
Lees meer

Voorzitter

[toezicht]

Drimmelen
Verbindend, strategisch leider
Een voorzitter voor de regionale koepelorganisatie Sportvisserij Zuidwest-Nederland met focus op organisatie ontwikkeling, governance en goed werkgeverschap van directeur en bureau.
Lees meer

Teammanager

[vast]

Amersfoort
Gedreven, betrokken, daadkracht en mensgerichte manager
Bevlogen en betrokken Teammanager gezocht voor prachtige VVT organisatie.
Lees meer
Enthousiaste energieke Teammanager
Een resultaatgerichte teammanager die op coachende manier leiding geeft.
Lees meer
Experts versterken het label van VVN èn de bijdrage hieraan door de Verenigingsraad
VVN wil de huidige vrijwilligers binden en boeien en heeft als ambitie om ook andere doelgroepen als vrijwilliger aan zich te verbinden. Op dit moment is de groep vrijwilligers relatief homogeen, dus een meer heterogene groep, met jongeren, andersdenkenden en meer divers samengesteld is een doel op zich.
Lees meer
Experts versterken het label van VVN èn de bijdrage hieraan door de Verenigingsraad
VVN wil de huidige vrijwilligers binden en boeien en heeft als ambitie om ook andere doelgroepen als vrijwilliger aan zich te verbinden. Op dit moment is de groep vrijwilligers relatief homogeen, dus een meer heterogene groep, met jongeren, andersdenkenden en meer divers samengesteld is een doel op zich.
Lees meer

Bestuurslid Natuur en Water

[toezicht]

Bilthoven
Inhoudelijk en passievol
We zoeken een bestuurslid met kennis van water en visstandbeheer en een netwerk in deze wereld om inhoudelijk bij te dragen aan de doelen van Sportvisserij Nederland.
Lees meer
Vakmanschap en tactiek
Een rol met verantwoordelijkheid en vrijheid met een zelfstandig team van professionals waar hard gewerkt wordt en waar je inhoudelijk, procesmatig, tactisch en in relationeel opzicht toevoegt in de wereld van sport en vastgoed.
Lees meer
Sparringpartner die niet bang is om diep in details te duiken
Ben jij de teammanager met een goed overzicht over de hele organisatie en ben je niet bang om diep de details in te duiken? Dan ben jij de teammanager waar zowel de manager Finance/Control, BI, vastgoed als de controllers mee sparren!
Lees meer

Directeur-Bestuurder

[vast]

Gorinchem
Creatieve strateeg die uitnodigt tot samenwerken
Als creatieve strateeg durf je anders te kijken, te stimuleren en goede ideeën te omarmen. Als strategisch leider ben je organisatie- en politiek sensitief, sta je boven en toch tussen de partijen. Je bent transparant en benaderbaar. Mensen voelen zich veilig bij jou en kloppen graag bij jou aan. Op eigen wijze en authentiek durf jij jouw rol in te vullen en geloof je in ontwikkeling voor iedereen.
Lees meer

Manager Jeugd

[vast]

Zoetermeer
Lichtvoetige ondernemende leider met lef om kansen te verzilveren
Een lichtvoetige ondernemende leider met lef om kansen te verzilveren.
Lees meer

Locatiemanager Akropolis

[vast]

Rotterdam
Betrokken, enthousiaste en ondernemende manager met hart voor de ouderenzorg, de mensen die er werken en met hart voor de stad
Op inspirerende wijze stimuleer je het zelfoplossend vermogen van de medewerkers.
Lees meer

Directeur SWV VO

[vast]

Zuid-Limburg
SWV VO Maastricht Heuvelland en Parkstad
Dit is een functie met veel invloed en veel mogelijkheden, maar dat kan uitsluitend in samenwerking met anderen. In verbinding met het netwerk, actief, stimulerend en realiserend. Je zult de ander moeten winnen, meekrijgen en in hun kracht zetten.
Lees meer

Bestuurder

[vast]

Raamsdonksveer
Slimme, benaderbare, onderwijskundige leider
Jij bent een leider waar je op kan bouwen. Bij jou voelen mensen zich op hun gemak. Je doet wat je zegt en je zegt wat je doet. Je bent benaderbaar. Als bestuurder zorg je voor de juiste balans tussen een duidelijke visie, kaders meegeven en duidelijke verwachtingen scheppen. Op een prettige manier ben je doorlopend kritisch.
Lees meer

Directeur Techniek

[vast]

Harderwijk
Onderwijskundig ondernemer
Je bent een enthousiaste, open en eerlijke leider. Je bent gecommitteerd, afspraak is afspraak. Dat maakt je zowel intern als extern een betrouwbare partner. Als onderwijs ondernemer zoek je met elkaar een pakkende koers, een visie die klopt. Sluit je aan bij het DNA van MBO Harderwijk.
Lees meer
Wendbare netwerker met politieke sensitiviteit
Je bent de adviseur die binnenkomt met frisse energie. Je ziet kansen en mogelijkheden. Collega’s zien jou als een pro actieve collega. Je bent inventief en innovatief en dat steekt aan. Je weet collega’s in de organisatie mee te nemen in een veranderprocessen stimuleert om samen op een creatieve manier verder te komen. Je gelooft echt dat samen beter is dan alleen.
Lees meer

Project en ICT manager

[vast]

Barneveld
Breng jij deze betekenisvolle organisatie naar de volgende fase?
Een uitdagende strategische functie bij een purpose-driven internationale organisatie met een heldere duurzame missie.
Lees meer

Nieuwe Raad van Toezicht

[toezicht]

Heythuysen
Drie waardegerichte toezichthouders met een frisse energie
Als toezichthouder kies je er bewust voor om onderdeel te zijn van deze RvT binnen dit Samenwerkingsverband. Je bent een energieke, enthousiaste toezichthouder met passie voor het kind. Je wilt weten wat er speelt en over welke grenzen heen gekeken moet worden en welke behouden moeten blijven. Door oprecht geïnteresseerd te zijn in de ander, nieuwsgierig te zijn en je open en toegankelijk op te stellen worden je vragen beantwoord.
Lees meer

Manager Zorg

[vast]

Middelburg of Goes
Verbindend, ondernemend, proactief, besluitvaardig, bouwer, energiek en betrokken
Een dynamische en verantwoordelijke rol met oog én tijd voor je medewerkers.
Lees meer

Capaciteitsmanager

[vast]

Nederland
Netwerker met uithoudingsvermogen en schakelkracht
K+V zoekt voor Q-Consult een dynamische en analytische samenwerker met schakelkracht.
Lees meer
Wil jij maatschappelijk van betekenis zijn met jouw onderzoek en advies, vaardigheden en creativiteit?
Wil jij maatschappelijk van betekenis zijn met jouw onderzoek en advies, vaardigheden en creativiteit? Zoek je eigen verantwoordelijkheid en werk je graag op vernieuwende wijze samen met diverse opdrachtgevers?
Lees meer

Update CV

Veenendaal
Update CV
Wij stellen het op prijs indien u de ontwikkeling in uw loopbaan aan ons doorgeeft. Via deze pagina kunt u deze ontwikkelingen aan ons doorgeven.
Lees meer
Open inschrijving
Bent u nieuw bij K+V en op zoek naar een nieuwe (toezichthoudende) functie of opdracht? Vul dan uw gegevens in en laat uw cv en een motivatiebrief bij ons achter. Zo kunnen wij u benaderen als wij een interessante positie voor u hebben.
Lees meer

Opdrachtgevers waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
8.3
plusplusplus_1
Kandidaten beoordelen onze procedures gemiddeld met een
8.4
plusplusplus_1
Aantal vervulde werving- en selectieprocedures
1807
plusplusplus_1
Aantal vervulde interim management opdrachten
1536
plusplusplus_1

Reactie termijn gesloten

Grote zorginstelling

interim Adviseur vastgoedbeheer

Vastgoedbeheer organisatie in- en extern beter inrichten .
Bekijk vacature >>

Gemeente

Directeur Sociaal Domein

Het implementeren van de transitie van het sociaal domein door verdere detaillering aan te brengen. Eén van de doelen van de transitie is het realiseren van de bezuinigingsopgave. De directeur monitort de transitie en rapporteert hierover.
Bekijk vacature >>

Een scholengroep in Zuid-Holland

Hoofd Huisvesting Onderwijs

Als hoofd van dienst huisvesting adviseer en ondersteun je de directie en het College van Bestuur (CvB) op het gebied van huisvesting, beheer en onderhoud en geef je leiding aan de afdeling. Je valt direct onder het CvB.
Bekijk vacature >>

OFN

Operationeel Directeur

Je bent van nature een teamspeler die past in dit ambitieuze familiebedrijf.
Bekijk vacature >>

Koninklijke Nederlandse Roeibond (KNRB)

Directeur

Een prachtige baan in de sport voor een plezierige en stevige directeur die de komende jaren met focus gaat verbinden en realiseren.
Bekijk vacature >>

BplusC, Bibliotheek plus Centrum voor kunst en cultuur

Afdelingshoofd Lessen en Cursussen

Een uitdagende en afwisselende verantwoordelijke functie in een ambitieuze organisatie, die met hart ziel voor een open, democratische en inclusieve samenleving staat.
Bekijk vacature >>

Stichting Auro

Directeur OBS de Pijlstaart

De directeur is eindverantwoordelijk voor de school, geeft leiding aan het team en is het gezicht naar buiten voor De Pijlstaart. Ook stuurt de directeur de ontwikkelingen op onderwijskundig en pedagogisch gebied aan.
Bekijk vacature >>

Nuffic

Teamleider Programme Support

Een complexe en internationale rol in een ideële uitvoeringsorganisatie vanuit Den Haag op het gebied van onderwijs. Leidinggevend aan Finance & Control, ICT en risico-vraagstukken. Informele en deskundige professional.
Bekijk vacature >>

Kabelnoord

Directeur

Een leider met gevoel voor mens en techniek met focus op kwaliteit en betrouwbaarheid. Helicopterview, grote lijn, lange termijn. Strateeg met gevoel voor maatschappij en ondernemen, goed in stakeholdersmanagement.
Bekijk vacature >>

Boer & Zorg

Regiomanager

Eerste aanspreekpunt voor gemeenten en voor leden in jouw regio.
Bekijk vacature >>

Korein

Regiomanagers

Binnen Korein wordt een heel nieuw MT samengesteld. Dit betekent ruimte voor meerdere regiomanagers om te bouwen aan een nieuw team waarbij men aanvullend is op elkaar, waarbij het team meer is dan de som der delen.
Bekijk vacature >>

Van Hall Larenstein

Directeur Onderzoek

Dit is een functie met veel mogelijkheden en groei maar dat kan uitsluitend in samenwerking met anderen en door speelruimte te scheppen voor de inhoudelijke expert. In verbinding met het netwerk en met elkaar, pro-actief, stimulerend en realiserend. Je zult de ander moeten winnen, meekrijgen en in hun kracht zetten. Je bent intermediair, kennisdeler, verbinder.
Bekijk vacature >>

Gemeente Bronckhorst

Senior Beleidsadviseur

Een strategische en verbindende senior beleidsadviseur die de verbinding maakt in een grote plattelandsgemeente tussen de maatschappij en de bestuurlijke besluitvorming op het sociaal domein.
Bekijk vacature >>

Gemiva-SVG Groep

Lid Raad van Bestuur (zorginhoudelijk)

Ben jij een mensgerichte, zorginhoudelijke Bestuurder met hart voor de medewerker én de cliënt?
Bekijk vacature >>

Basisschool de Lemborgh

Directeur Basisschool de Lemborgh

Je bent de directeur die gelooft dat niemand het alleen kan of moet doen. Vol energie en met een vleugje humor zoek je steeds de samenwerking op, intern en extern en stimuleer je anderen om dit ook te doen. Samen met het team ontwikkel je een sterke onderwijskundige visie voor de komende jaren.
Bekijk vacature >>

Circulus-Berkel

KAM-functionaris

Naast de dagelijkse ondersteuning op kwaliteits- en veiligheidsgebied ontwikkel je campagnes, bijvoorbeeld gericht op veiligheidscommunicatie en veiligheidsbewustzijn.
Bekijk vacature >>

Samenwerkingsverband VO 30 06

Directeur Samenwerkingsverband VO 30 06

Je bent de directeur die van idee naar opbrengsten kan sturen. Je stuurt daarbij op de eigen regie van medewerkers en stakeholders en legt verantwoordelijkheden waar ze horen. Je bent resultaatgericht en stelt heldere doelen. Jij zorgt dat beslissingen op de juiste manier op de schoolvloer merkbaar zijn.
Bekijk vacature >>

Avoord

Manager ICT

Reisleider van de verbinding tussen het zorgproces en de techniek. ICT van ondersteunend naar enabler. Trekker en adviseur van anders en slimmer zorgen en het verzilveren van de voordelen.
Bekijk vacature >>

Avoord

Manager Vastgoed & Facilitair

Expertrol in vastgoedbeheer en ontwikkeling alsmede -projecten en eigentijdse huisvesting. Leidinggevende van enthousiaste teams. Verantwoordelijk voor de ontwikkeling van vastgoed en de facilitaire dienstverlening.
Bekijk vacature >>

Accolade Zorg

Teamleider HR

Beleidsmaker, adviseur in de top van de organisatie en leidinggevende van het team HR, vakman/vrouw, inhoud en leidinggeven, ontwikkelen en implementeren.
Bekijk vacature >>

Coloriet

Directeur Bedrijfsvoering

Ervaren manager met een allround profiel, die ruimte maakt voor de experts. Neemt iedereen mee in de processen, bevordert en deelt deskundigheid en communiceert dit helder op alle niveaus.
Bekijk vacature >>

Coloriet

Concerncontroller

Sparring-partner voor Bestuurder en directie met een belangrijke bijdrage aan de besturing en beheersing van de organisatie. Onafhankelijke positie voor een financiële expert en ervaren adviseur.
Bekijk vacature >>

Sportbedrijf Lelystad

Directeur-bestuurder

Een uitdagende en eindverantwoordelijke positie als statutair bestuurder in een organisatie met ambitie, die met hart en ziel voor Flevoland en Lelystad staat en gaat.
Bekijk vacature >>

Vivium Zorggroep

Manager Klantgroep

Een manager die denkt en handelt vanuit de belangen van bewoners en de familie, met een scherp oog voor het welzijn van de medewerkers die dat mogelijk maken.
Bekijk vacature >>

Farent

Manager Bedrijfsvoering

Draagt specifieke verantwoordelijkheid op het gebied van financial-control naar de bestuurder en de Raad van Toezicht
Bekijk vacature >>

Triade Vitree

Manager Strategieontwikkeling en Beleid

Authentieke en nuchtere leider die actiegericht de strategieontwikkeling verder vormgeeft en de organisatie verder brengt.
Bekijk vacature >>

Lievegoed

Teamleider

Ondernemend, betrokken, daadkrachtig, vernieuwend, netwerker, verbinder en relativeringsvermogen.
Bekijk vacature >>

Triade Vitree

Manager Audit, Control en Advies

Daadkrachtige veranderkundige leider die actiegericht de implementatie van de nieuwe organisatiestructuur verder in gang zet.
Bekijk vacature >>

Archief
HIER IS DE JUISTE KANDIDAAT AL GEMATCHT

Stichting in het midden van het land

Interim HR/Beleidsadviseur

Als HR/Beleidsadviseur ben je een echte senior in je vak.
Bekijk vacature >>

Middelgrote brede zorginstelling

Teammanager Business Control

Een natuurlijk en toegankelijk leider die zijn/haar team laat excelleren in hun professie!
Bekijk vacature >>

Kleine VVT zorginstelling

Manager Services a.i.

Verantwoordelijk voor alle serviceonderdelen van de VVT zorginstelling, een echte Manager Services!
Bekijk vacature >>

Reinigingsdienst

interim Afdelingsmanager Finance en Informatiemanagement

Ervaren interim manager met affiniteit met overheidsfinanciën, met het schrijven van projectplannen en beleidsvoorstellen.
Bekijk vacature >>

VO School

Projectmanager Kwaliteitszorg VO

We zijn op zoek naar een manager die anderen vindt en inspireert op de inhoud. Een autoriteit als het gaat om de ontwikkeling van leerlingen en hoe je hier onderwijs op inricht. Je hebt uitgebreide ervaring op het gebied van ontwikkeling en borging van kwaliteit en innovatie. Je bent conceptueel sterk, je bent gewend grote lijnen uit te zetten en te vertalen naar de werkvloer zodat het ook gebeurt.
Bekijk vacature >>

VO school

Kwaliteitszorgfunctionaris VO

Als kwaliteitszorgfunctionaris draag je bij aan de inhoudelijke implementatie en borging van onderdelen van het kwaliteitszorgplan en evalueert de mate waarin kwaliteitszorg binnen de verschillende lagen juist en duurzaam is belegd.
Bekijk vacature >>

Kleine VVT-instelling

Manager Wonen, Zorg en Behandeling a.i.

Prachtige interim opdracht in een bijzondere VVT-instelling
Bekijk vacature >>

Woonbedrijf ieder1

Manager Vastgoed

Een manager die op basis van coachend leiderschap leiding geeft.
Bekijk vacature >>

Icare

Teammanager

Een Teammanager als verbindende factor voor de (wijk)teams. Integraal verantwoordelijk voor het optimaal laten functioneren van zelforganiserende teams.
Bekijk vacature >>

Kleine welzijnsorganisatie

Manager Stafbureau a.i.

Voor een kleine welzijnsorganisatie in het Oosten van het land zoeken wij een Manager Stafbureau; affiniteit met HR en ICT.
Bekijk vacature >>

Kingspan

Interim Strategisch Inkoper

Strategisch inkoper die van uitdagingen houdt.
Bekijk vacature >>

Evidensia

Cluster Clinical Director regio Amsterdam

Een optimistische, enthousiaste, verbindende en energieke Cluster Clinical Director! Dat is wie wij zoeken.
Bekijk vacature >>

VVT-instelling in het oosten van het land met zowel intra- als extramurale zorg

Interim Manager verpleeghuis

Stevige interim manager die ervaren en geoefend is.
Bekijk vacature >>

VVT instelling in Brabant en Zuid-Holland

Interim Manager Wijkverpleging

Stevige manager die initiatiefrijk en faciliterend is.
Bekijk vacature >>

MosaLira

Interim ondersteuner directeur (SO en VSO)

Iemand die sensitief, mensgericht, doelgericht is en graag anderen ondersteunt.
Bekijk vacature >>

Trinamiek

Adviseur Ontwikkelen en Opleiden

Iemand die op een bescheiden manier impact heeft.
Bekijk vacature >>

Gehandicaptenorganisatie in oosten van het land

Interim Manager Zorg

Manager zorg
Bekijk vacature >>

Gemeente

interim manager Groen & Schoon

Je bent direct beschikbaar voor gemiddeld vier dagen per week. De opdracht is in eerste instantie voor zes maanden.
Bekijk vacature >>

INNOVO - onderwijs op maat

Voorzitter en Lid RvT

Toezichthouder die rolmodel durft te zijn.
Bekijk vacature >>

Woonbedrijf ieder1 

Interim Bestuurssecretaris

Een mooie rol voor de professionele bestuurssecretaris in een omgeving waar energiek gewerkt wordt met oog voor mens, taak en toekomst, allemaal in het belang van de huurder.
Bekijk vacature >>

Cultuur Oost

Strategisch Adviseur

Een schitterende rol voor een strategisch adviseur in het publieke domein die de maatschappelijke issues en kunst & cultuur verbindt in een duurzame, integrale, regionale aanpak.
Bekijk vacature >>

Mondriaan Fonds

interim HR-Manager

Een veelzijdige HR-rol voor 24-32 uur in Amsterdam in een uitermate professionele omgeving met HR-advies, -beleid en -uitvoer, rapporterend aan de directeur-bestuurder.
Bekijk vacature >>

Sportbedrijf Raalte

Voorzitter Raad van Commissarissen

Een modern leider, een visionair en inspirator, een sparringpartner en een sociaal ondernemer, met Sallandse affiniteit en zin om samen stappen te zetten in de verdere ontwikkeling.
Bekijk vacature >>

SWV Passend Onderwijs PO 31.02 Midden Limburg

Directeur-Bestuurder

De nieuwe Directeur-Bestuurder ziet de toegevoegde waarde van het Samenwerkingsverband en is een "liefhebber" van bijeenkomsten. Onvermoeibaar mensen ontmoeten hoort bij de functie. Je bent gericht op de verbinding en het samen verder komen. Je zorgt voor input vanuit de schooldirecteuren. Zoekt naar manieren waarop de schooldirecteuren elkaar kunnen ontmoeten op inhoud. Je stimuleert om bij andere Samenwerkingsverbanden te kijken en daarvan te leren.
Bekijk vacature >>

Welzijnsorganisatie

Interim Manager Bedrijfsvoering

Je bent direct beschikbaar voor gemiddeld drie dagen per week. De opdracht is in eerste instantie voor drie tot vier maanden.
Bekijk vacature >>

De Rozelaar

Teamleider Zorg

Leidinggevende die de zorgteams meeneemt richting zelforganisatie en die een ambitieuze en maatschappelijk betrokken werkomgeving zoekt om zijn of haar talenten in te zetten.
Bekijk vacature >>

Gelre Ziekenhuizen

Afdelingsmanager Radiologie voor Gelre ziekenhuizen

In de rol van Afdelingsmanager Radiologie ben jij de inspirerende en betrokken leidinggevende die procesmatig sterk, doortastend en persoonlijk is
Bekijk vacature >>

Mensontwikkelbedrijf

interim Teamleider FA/SA

Schakelt tussen strategie, tactiek en operationele zaken binnen de administratie en de businessunits.
Bekijk vacature >>

Gewoon Speciaal Onderwijs

Twee leden Raad van Toezicht

Toezichthouder die mensen bij elkaar houdt, ruimte geeft en scherp is op de inhoud.
Bekijk vacature >>

Lievegoed

Teamleider Kindercentrum

Ondernemende, vernieuwende, betrokken netwerker met humor en relativeringsvermogen
Bekijk vacature >>

Kinderopvangorganisatie in het midden en zuiden van het land

Interim Regiomanager Kinderopvang

Integraal manager die stuurt, ondersteunt en begeleidt.
Bekijk vacature >>

Zorgorganisatie

Teammanager HR

Algemeen is de opdracht voor de interim manager om de afdeling te stabiliseren en daarbij ook een betere en efficiënte ondersteuning te gaan ontwikkelen door inzet van operational excellence alsmede het doorvoeren van een gedragsverandering gericht op helderheid in afspraken, gedrag, communicatie en registratie, feedback, zelfreflectie en focus.
Bekijk vacature >>

Regionale Mobiliteitsteams

Operationeel coördinator Mobiliteitsteam

Hands-on waar het moet, strategisch waar het kan.
Bekijk vacature >>

PlatOO

2 Leden Raad van Toezicht

Oprecht geïnteresseerde toezichthouder die de ander aan het denken zet zonder te oordelen.
Bekijk vacature >>

MFC Doelum

Interim Manager

MFC Doelum is een prachtig multi functioneel centrum waar 30 organisaties samen onder een dak zitten om voor inwoners van Renkum een breed scala aan onder andere sport en cultuur te bieden. Als manager MFC ben je hier de spil en spelverdeler.
Bekijk vacature >>

AxionContinu

Divisiedirecteur Verzorgd Wonen

In persoonlijkheid en gedrag ben je echt een boegbeeld van AxionContinu.
Bekijk vacature >>

K+V

Management Assistent

Je vindt het heerlijk om in chaos orde te scheppen en vele ballen tegelijk in de lucht te houden. Een fijne samenwerking is voor jou belangrijk!
Bekijk vacature >>

Judo Bond Nederland

Directeur Topsport

Denkt en werkt onafhankelijk en professioneel, is analytisch sterk en beschikt over overzicht.
Bekijk vacature >>

University of Twente

Manager HR faculteit TNW

Als HR manager ga je met een enthousiast en leuk team van 4 HR-adviseurs en 4 HR-assistenten belangrijke onderwerpen aanpakken. Van HR-dienstverlening tot HR-analytics en van organisatieontwikkeling tot strategische personeelsplanning.
Bekijk vacature >>

University of Twente

Manager HR

Wij zoeken een proactieve verbinder voor een enthousiaste, innovatieve en kleurrijke omgeving.
Bekijk vacature >>

ViVa! Zorggroep

Senior Projectmanager

In de rol van Senior Projectmanager ben jij de procesbewaker die zakelijk, oplossingsgericht, analytisch, nuchter en pragmatisch zaken met elkaar verbindt
Bekijk vacature >>

Stichting Welzijn Lochem

Directeur/beoogd Bestuurder

Ben jij een slimme spelverdeler en wil jij werken in het mooie Lochem? Dit is je kans!
Bekijk vacature >>

kleine zorginstelling in Zeeland

interim Leidinggevende somatische zorg

Ben jij die geoefende interim manager in de intramurale zorg?
Bekijk vacature >>

Samenwerking Huisartsen Spoedeisende hulp SEH ziekenhuis

Projectleider Acute Zorg

Iteratieve aanpak, agile, project voor betere en meer bereikbare acute zorg.
Bekijk vacature >>

Stichting de Maasveren

Lid Raad van Toezicht voor Stichting de Maasveren

Een mooie RvT-lidfunctie met HR en juridische portefeuille bij Stichting de Maasveren
Bekijk vacature >>

Kingspan Light + Air NL BV

Manager Customer Support

Vanwege de groei en transitie zoeken we een nieuwe speler als spil en spelverdeler bij de Customer Support, de klantenservice Hub in Uden. Alle orders van interne en externe klanten uit de hele wereld komen hier binnen. Dit team zorgt voor een optimale klantbeleving. Orderinvoer, project engineering, producen, productie planning, transport & logistiek en klachtenafhandeling.
Bekijk vacature >>

Diabetes Vereniging Nederland (DVN)

Bestuurslid

Een bestuurlijke en rustige leider/adviseur, sparringpartner en belangenbehartiger gericht op het creëren van dialoog. Stemt continue af en weet afstand en dichtbij soepel te laten plaatsvinden. Niet dominant maar toch aanwezig.
Bekijk vacature >>

Gemiva-SVG Groep

Manager Vastgoed en Faciliteiten

Wij zoeken een tactvolle, ondernemende, proactieve, resultaat- en servicegerichte manager V&F met sterke strategische en adviserende kwaliteiten.
Bekijk vacature >>

Stichting Uniek

Leden Raad van Toezicht

De aanstelling van leden van de RvT is voor drie keer drie jaar. Binnen de RvT is sprake van een informele, positief-kritische cultuur en een gedrevenheid voor de inhoud van de dienstverlening en openheid in samenwerking. Stichting Uniek zoekt twee generalisten met accent op primair onderwijs en/of financiën.
Bekijk vacature >>

St. Pieters en Bloklands Gasthuis

Bestuurder voor St. Pieters en Bloklands

Voor deze positie zoeken wij een ambitieuze, innovatieve en enthousiaste bestuurder met het liefst ervaring in de zorgsector.
Bekijk vacature >>

Circulus-Berkel

Hoofd Bedrijfsbureau Buitenruimte

Een uitdagende en afwisselende functie in een ambitieuze organisatie, met hart voor mens en milieu.
Bekijk vacature >>

Kinderopvangorganisatie in het midden van het land

Interim Regiomanager Kinderopvang

Je geeft samen met andere Regiomanagers (en rechtstreeks onder de directeur) leiding aan locatiemanagers die verantwoordelijk zijn voor 1 of meerdere vestigingen. Je helpt de locatiemanagers hun werk goed te doen en zoekt pro-actief de verbinding.
Bekijk vacature >>

Amfors Groep

Concerncontroller

Een veelzijdige parttime functie met zelfstandigheid en volop ruimte voor het nemen van initiatieven.
Bekijk vacature >>

Icare

interim Teammanager Huishoudelijke Dienst

Naast dat je leiding geeft aan de teams in Barneveld, Kootwijkerbroek en Voorthuizen (in totaal gaat dit om ongeveer 100 medewerkers), word je verantwoordelijk voor het volgende project, te weten de implementatie van routes door niveau 2 medewerkers vanuit de visie dat hierdoor de niveau 3 (verzorgenden en VIG) meer passende routes gaan krijgen.
Bekijk vacature >>

Triade Vitree

Regiomanager Reguliere Zorg

Je straalt rust, vertrouwen en overzicht uit en bent in staat afstand en nabijheid op de juiste wijze in te zetten.
Bekijk vacature >>

Gemeente

Afdelingsmanager Financiën en Control

Je bent manager van de groep van 15 enthousiaste professionals en coach van de wenselijke cultuur van elkaar aanspreken.
Bekijk vacature >>

Triade Vitree

Regiomanager Intensieve Zorg

Een uitdagende functie voor een crisis bestendige teammanager.
Bekijk vacature >>

Circulus-Berkel

Hoofd Bureau Logistiek Grondstoffen

Een leider die goed kan plannen en organiseren, die het formuleren van doelstellingen en stellen van prioriteiten als tweede natuur heeft. Mooie balans tussen sociaal vaardig en analytisch.
Bekijk vacature >>

Kinderopvang organisatie Brabant/Noord Limburg

Interim Regiomanager Kinderopvang

Bekijk vacature >>

Basisschool en IKC

Directeur Basisschool en IKC

Verbinder, gericht op de toekomst. Schakelen en realiseren.
Bekijk vacature >>

Kinderopvangorganisatie

Interim Manager Planning en Advies

De organisatie is onderdeel van een groep. Van deze interim manager wordt verwacht dat zij/hij het aanspreekpunt kan zijn voor inhoudelijke vragen met betrekking tot jouw verantwoordelijkheidsgebied, over de eigen afdeling heen. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies, informatie en ondersteuning omtrent het gevoerde beleid en/of projecten binnen de organisatie en de verantwoording daarover.
Bekijk vacature >>

Gemeente in Noord-Brabant

Interim Concerncontroller

Sparringpartner voor de leidinggeven van de Financiële Keten, de financieel adviseurs en collega’s.
Bekijk vacature >>

PlatOO

Bestuurder PlatOO

De komende jaren liggen er, naast de reguliere bestuurstaken, twee belangrijke opdrachten. De eerste opdracht is gericht op de verdere doorontwikkeling en borging van de ingezette organisatieontwikkeling. De scholen zijn autonoom en de directeuren vragen verantwoordelijkheid en willen doorgroeien in hun rol van integraal leider. Doel hierbij is het verstevigen van de verantwoordelijkheden van de directeuren en het versterken van de leercultuur door de onderlinge verbinding in scholen- en expertteams.
Bekijk vacature >>

Stichting Humanitas

Locatiemanager De Leeuwenhoek

Stevige manager van een grote locatie. Bedrijfsmatig, kwaliteit van zorg, veiligheid en vooral het faciliteren van je medewerkers.
Bekijk vacature >>

Ziekenhuis

Interim Manager Kliniek

Manager met bij voorkeur ervaring met beschouwende specialismen.
Bekijk vacature >>

interim Teamleider

Dynamische 24-uurs omgeving
Bekijk vacature >>

interim Projectmanager

Projectleider GGZ Hulpverlening
Bekijk vacature >>

SKBNM

Manager HR

De functie van Manager HR is er een van tactisch operationeel karakter, waarbij de groei naar een strategisch niveau mogelijk is. De processen voor een volwaardige actuele dienstverlening van HR zijn ingezet en moeten nog verder worden uitgewerkt, geprofessionaliseerd en uitgevoerd.
Bekijk vacature >>

Boer & Zorg

Regiomanager

Eerste aanspreekpunt voor gemeenten en voor leden in jouw regio
Bekijk vacature >>

Gemeente Deurne

Teamleider Ruimte Ontwikkeling

Voor de gemeente Deurne zoeken wij een Teamleider Ruimte Ontwikkeling. Een coachende en verbindende manager. Lees snel verder en reageer snel!
Bekijk vacature >>

Gemeente Deurne

Vastgoed Regisseur

Een vastgoed regisseur die structuur brengt en in goede samenwerking het Vastgoed intern en extern inzet om bij te dragen aan de vele opgaven in de gemeente Deurne. Letterlijk en figuurlijk een rol met veel ruimte.
Bekijk vacature >>

Kinderopvang Huizen

Directeur-Bestuurder

Het dagelijks bestuur en de eindverantwoordelijkheid is in handen van de Directeur-Bestuurder die direct leiding geeft aan de Team- en Unitmanagers. Gezamenlijk vormen de Team- en unitmanagers het managersoverleg, waar de koers wordt bepaald. Daarnaast overlegt de Directeur-Bestuurder regelmatig met de Raad van Toezicht aan wie zij/hij verantwoording aflegt.
Bekijk vacature >>

De Rozelaar

Manager Zorg

Inspirerende manager, die leiding geeft aan vier teamleiders en de behandeldienst. Vormt met de Bestuurder en de Manager Bedrijfsvoering het MT in een kleine maar snel groeiende organisatie.
Bekijk vacature >>

Amsta

Onafhankelijk voorzitter Centrale Cliëntenraad

Bent u die onafhankelijk leider die vanuit deze uitdagende schakelfunctie zorgdraagt voor een optimaal samenspel tussen de medezeggenschap en zeggenschap van Amsta?
Bekijk vacature >>

Bink Kinderopvang

Manager Marketing, Communicatie, Klant en Planning

De manager marketing, communicatie, klant en planning ontwikkelt en voert het strategisch beleid uit op het gebied van marketing, communicatie, klantadvies en kindplanning. De manager geeft daarbij leiding aan de betreffende afdelingen, betrekt hen bij de totstandkoming van de plannen en zorgt er voor dat alle processen die te maken hebben met marktpositionering, reputatie, in- en externe communicatie, klantcontacten en klantlogistiek op een samenhangende manier worden uitgevoerd met een kwalitatief hoog (service)niveau. Ondersteunend aan de organisatie, het bestuur en de vestigingen en sturend op eigen vakmanschap.
Bekijk vacature >>

Interim Teammanager Huishoudelijke Dienst

Naast dat je leiding geeft aan de teams in Barneveld, Kootwijkerbroek en Voorthuizen (in totaal gaat dit om ongeveer 100 medewerkers), word je verantwoordelijk voor het volgende project, te weten de implementatie van routes door niveau 2 medewerkers vanuit de visie dat hierdoor de niveau 3 (verzorgenden en VIG) meer passende routes gaan krijgen.
Bekijk vacature >>

Nova College

Directeur HR

De afdeling HR zet zich ervoor in dat alle medewerkers met plezier en samen werken aan excellent onderwijs voor de studenten van het NOVA College. De opdracht voor de directeur HR is de regie nemen in de vernieuwing van de organisatie. Nova College zet samenwerken en ont-schotten centraal. Een echt cultuurtraject waarin HR een sleutelpositie inneemt.
Bekijk vacature >>

UW

Bedrijfsleider Diensten

Gedrevenheid, enthousiasme èn ervaring met werken in een maatschappelijk betrokken organisatie!
Bekijk vacature >>

Blinkers

Senior HR-adviseur

In de rol van HR-adviseur ben jij op veel fronten de spin in het web en weet jij, door jouw doortastendheid en ervaring, snel tot de kern te komen en zaken te doorgronden, jij kunt in deze rol het verschil maken.
Bekijk vacature >>

Lievegoed

Teamleider

Ondernemend, betrokken, daadkrachtig, vernieuwend, netwerker, verbinder en relativeringsvermogen.
Bekijk vacature >>

Alrijne Zorggroep

Bestuurssecretaris

Politiek sensitief verbinder van dwarsverbanden en ‘getting things done’.
Bekijk vacature >>

Ziekenhuis

Interim Zorgmanager Medisch Ondersteunende Diensten

Zorgmanager ziekenhuis, doorzetter, humor en relativeringsvermogen.
Bekijk vacature >>

Tergooi

Manager Zorg & Bedrijfsvoering

‘Once in a lifetime’ kans om leiding te geven aan de acute as in de fase van nieuwbouw. Senior manager, die overstijgend kan werken. Teamspeler in het algemene belang van het ziekenhuis.
Bekijk vacature >>

Thuiszorgorganisatie in het midden van het land

Recruiter

Optimaliseren processen, werven thuiszorgmedewerkers, zowel in loondienst als in ZZP verband.
Bekijk vacature >>

Muzelinck

Directeur-Bestuurder

De basis is meer dan op orde, met een nieuwe koers aan de slag, op zoek naar een passende huisvesting en positionering met een sterk team.
Bekijk vacature >>

GGZ instelling in het midden van het land

Teammanager GGZ ouderenzorg

Interim teammanager ggz ouderenzorg bedrijfsvoering
Bekijk vacature >>

Zideris

Basisarts die zich verder wil ontwikkelen tot AVG

Als toekomstig AVG inzetten in de langdurige zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.
Bekijk vacature >>

Zideris

Arts Verstandelijk Gehandicapten

Als AVG inzetten in de langdurige zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.
Bekijk vacature >>

SIRA

Senior Consultant / Onderzoeker Publieke Domein

Wil jij maatschappelijk van betekenis zijn en gebruik jij cijfers als boventoon en purpose als ondertoon?
Bekijk vacature >>

Zorginstelling

Interim Facilitair Manager

Mooie opdracht voor iemand die heel graag een mooie warme werkomgeving wil helpen en inzichten weet te geven.
Bekijk vacature >>

Circulus-Berkel

KAM-functionaris

Naast de dagelijkse ondersteuning op kwaliteits- en veiligheidsgebied ontwikkel je campagnes, bijvoorbeeld gericht op veiligheidscommunicatie en veiligheidsbewustzijn.
Bekijk vacature >>

Quadraam

Directeur Bedrijfsvoering

Je wilt iedereen meenemen in de processen, de deskundigheid delen en dit helder communiceren op alle niveaus.
Bekijk vacature >>

AxionContinu

Directeur HR

Inspirerende directeur die de HR-afdeling kan upgraden en de organisatie kan laten ontwikkelen; een echte businesspartner!
Bekijk vacature >>

AxionContinu

Directeur HR

Inspirerende directeur die de HR-afdeling kan upgraden en de organisatie kan laten ontwikkelen; een echte businesspartner!
Bekijk vacature >>

Icare

Teammanager Specialisten rayon Veluwe Zuid

In de rol van Teammanager Specialisten ben jij de natuurlijke autoriteit die communicatief sterk is en makkelijk verbinding maakt.
Bekijk vacature >>

Team Sportservice

Manager Sportkader Nederland

Autonome rol in de wereld van sportverenigingen waar met een goede strategie en uitvoer groei gerealiseerd moet worden in verloning van sportkader in Zuid en Noord Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland en Overijssel
Bekijk vacature >>

Circulus-Berkel

Adviseur/relatiebeheerder Gemeenten

K+V zoekt voor Circulus-Berkel Adviseurs Gemeenten. Zoek je een leuke nieuwe uitdaging, lees snel verder en reageer!
Bekijk vacature >>

WIL je KENNIS MAKEN MET ONZE PROFESSIONALS?