Locatiemanager – QuaRijn

Locatiemanager voor 3 locaties
Let op: De wervingstermijn voor deze vacature is verstreken! Reageren is niet meer mogelijk.
Klik hier voor ons actuele vacature-overzicht

Functie

Locatiemanager

Als Locatiemanager ben jij verantwoordelijk voor het stimuleren van teamontwikkeling om de bewoners, hun netwerk en vrijwilligers zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen in het dagelijkse leven. Jij geeft leiding aan de teamleiders (teamleiders facilitair en teamleiders zorg, ongeveer 6 over de drie locaties) en indirect aan meerdere multidisciplinaire teams (totaal ongeveer 185 mensen/ 78 fte), die elk hun eigen expertise inzetten om de doelen van het organisatieonderdeel te behalen. Door jouw ondersteuning en inspiratie creëer je een positieve werksfeer waarin medewerkers hun volle potentieel kunnen benutten. Je bent verbindend, stevig, duidelijk en betrokken en je hebt hart voor mensen. Met elkaar zorgen jullie voor een mooie plek om te wonen en te werken! Je durft buiten de gebaande paden te denken en je bent creatief in het oplossen van problemen en zet uitdagingen om in kansen.

Je rol beperkt zich niet tot de interne organisatie. Uiteraard vertegenwoordig jij de organisatie in externe contacten, zoals bij samenwerkingsverbanden en de ontwikkeling van nieuwe zorgproducten en diensten. Jij zorgt ervoor dat de locaties goed gepositioneerd zijn in de lokale gemeenschap, volgens de principes van community care.

Onder leiding van de Directeur Wonen met Zorg, geef jij situationeel leiding aan teamleiders en daarmee indirect aan meerdere multidisciplinaire teams binnen een specifiek organisatieonderdeel. De multidisciplinaire professionals hebben een directe lijn naar jou voor hun rol in het zorgproces, terwijl (para)medische professionals ook contact hebben met hun eigen vakgroep en de manager van het Kennis en Behandelcentrum.

Profiel

Jij bent iemand met minimaal HBO werk- en denkniveau, aangevuld met kennis van managementtechnieken en ruime leidinggevende ervaring, inclusief coaching van teamleiders. Je hebt een duidelijke visie als het gaat om de ontwikkelingen in de ouderenzorg gericht op het “gewoon wonen en leven”.

Je houdt ontwikkelingen in de branche bij om het dienstverleningsaanbod te verbeteren. Zelfstandigheid is jouw kracht binnen het organisatiebeleid, waarbij je organisatorische, personele en budgettaire kwesties oplost en nieuwe samenwerkingsverbanden initieert.

Bij leidinggeven blink je uit in verbindende sociale vaardigheden, overtuigingskracht en onderhandelingsvaardigheden voor in- en externe afstemming. Jij bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van het dienstverleningsaanbod, met invloed op het zorgbeleid van de organisatie. Mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden zijn jouw troef voor leidinggeven en afstemming van zorg- en dienstverlening. Jouw doorzettingsvermogen drijft jou tot het behalen van resultaten op het gebied van het centraal stellen van en werken vanuit de medewerker, samenwerkingsverbanden en zorgvernieuwing. Je werkt systematisch en integer in personeelsbeleid, en je vertegenwoordigt de organisatie met een representatief voorkomen bij externe contacten.

Verbindend Koersvast Sensitief Inspirerend Mensgericht Communicatie

Over de organisatie

QuaRijn

Altijd in zorg…

Bij QuaRijn staat de mens echt centraal, omdat QuaRijn gelooft dat ieder individu uniek is. Als experts op het gebied van ouderendienstverlening, fungeert QuaRijn als een verbindend anker in de regio Bunnik, Renswoude, Rhenen, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal en Wijk bij Duurstede. Samen met ouderen en hun naasten streeft QuaRijn ernaar om elke dag van waarde te laten zijn, altijd dichtbij en betrokken.

Het brede pakket van wonen, welzijn en zorg is beschikbaar voor senioren in de gemeenten Bunnik, Renswoude, Rhenen, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal en Wijk bij Duurstede. Hierdoor is QuaRijn altijd toegankelijk voor inwoners, in hun eigen buurt. QuaRijn zet zich in voor het ondersteunen van levenskwaliteit en het behouden van menselijke waardigheid. De focus ligt op ouderen, hun naasten en de hulpverleners in de regio/gemeente, waarbij QuaRijn het gewone wonen en leven van bewoners centraal stelt. QuaRijn heeft ongeveer 1700 medewerkers voor ruim 2000 bewoners en cliënten.

Aanbod

Je bent welkom in een veranderende organisatie waarin voldoende uitdaging ligt om jouw talenten in te zetten. Het servicecentrum is gevestigd in Doorn.

Jouw arbeidsovereenkomst is eerst voor een periode van 12 maanden met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. De functie ingeschaald in FWG65 Het betreft een functie voor 32 tot 36 uur per week.

Procedure

De procedure is er op gericht om voor eind juni een kandidaat te kunnen aanstellen. Gesprekken met K+V zijn in week 22 of 23 .

De gesprekken bij QuaRijn bestaan uit twee rondes. De eerste ronde selectiegesprekken op dinsdag 11 juni, met een mogelijk vervolg in de adviesgesprekken op vrijdag 14 juni. Verzoek om deze data alvast ‘met potlood’ in je agenda te noteren. Voor de eind kandidaat zal er nog een assessment worden ingepland.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je snel, maar uiterlijk 26 mei aanstaande te reageren door bij “solliciteer direct” je cv en motivatie te uploaden.
Voor vragen of om even te sparren kun je contact opnemen met Frank Wolff (06-1595 4079) of met Maartje Peters (06-1008 5811).

Kandidaten die worden uitgenodigd voor het oriënterend gesprek wordt gevraagd om online de Quinn-managementrollenmeting te maken.

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.