Management Assistent – K+V

Zorgvuldig, ondernemend en proactief

Over de organisatie

K+V

Bij K+V draait alles om mensen! Wij geloven in de kracht van en tussen mensen, ontmoetingen en persoonlijk contact. Wij gaan uit van optimale en verrassende verbindingen, met oog voor verschillen en nieuwe invalshoeken, voor kandidaten én organisaties. Daarbij maken wij de keuze voor organisaties met een maatschappelijke opdracht; onderwijs, zorg, overheid en kinderopvang en denk ook aan sportbonden, kunst & cultuur en goede- doelen-organisaties. Dit doen we door het bemiddelen en begeleiden van interim managers, vaste managers, bestuurders en cruciale staffunctionarissen. Wij zijn bemiddelaar én regisseur met aandacht voor alle betrokkenen. K+V bestaat uit 11 adviseurs/partners, twee recruitment marketeers en een bevlogen team van vijf management assistenten. Samen voeren we ons vak met veel passie en overgave uit.

Onze kernwaarden, die de basis vormen van onze werkwijze en die passen bij onze organisatie:

  • Gelijkwaardig: We handelen vanuit respect en gelijke waardigheid.
  • Nieuwsgierig: We stellen vragen en luisteren.
  • Zorgvuldig: We doen ons werk met zorg; zorg voor de inhoud en voor de mensen.
  • Verrassend: We brengen nieuwe perspectieven en frisse blikken.
  • Eigen: We zijn eigenzinnig, authentiek en intuïtief.

Functie

Management Assistent

K+V wil voorop blijven lopen in de ontwikkelingen in haar markt en werkt continu aan verbeteringen en vernieuwingen. We zijn ambitieus en altijd op zoek naar hoe het beter en mooier kan. Daarnaast zijn we zeer servicegericht naar onze opdrachtgevers en kandidaten. Aandacht geven aan de ander en de ander willen helpen, dat zit in onze cultuur. Het gaat bij ons om mensen. Om dit te kunnen blijven doen is jouw hulp nodig! We zoeken een enthousiaste, proactieve collega, die meedenkt en meedoet in de veranderingen die ons werk van ons vraagt. Jij bent de ondersteuning, die steeds op zoek is naar hoe het beter kan. Dat geeft je energie. Je ondersteunt de (eigenwijze) adviseurs dagelijks, staatopdrachtgevers en kandidaten te woord.
Je hebt affiniteit met ICT en databasebeheer (we maken gebruik van Bullhorn). Je wil ons samen elke dag een beetje beter maken. In deze functie komt veel bij elkaar; je hebt zowel contact met kandidaten als met opdrachtgevers, contact met je collega-management assistenten en de recruitment marketeers. Je bent een spin in het web en support voor heel K+V. Je bent de vraagbaak voor collega’s en helpt ze graag verder. Je stelt overeenkomsten op en zorgt ervoor dat offertes, vacatureteksten en profielen foutloos worden verstuurd. Je bent handig met het publiceren van vacatures op diverse sites en social media. Je plant en organiseert samen met de adviseur de procedure van A tot en met Z.

Organisator Zorgvuldig Energiek Ondernemend Spin in het web Proactief Teamplayer

Profiel

Organisator die vooruit kijkt en enthousiast is

Je bent enthousiast, ondernemend, vlot, zorgvuldig proactief en houdt van slim aanpakken en organiseren. Je kan praktisch en gestructureerd werken en organiseert niet alleen je eigen werk, maar helpt ook anderen om hun werk overzichtelijker en werkbaar te maken. Dit doe je door logisch te redeneren en prioriteiten te stellen. Je vindt het heerlijk om in chaos orde te scheppen en vele ballen tegelijk in de lucht te houden. Niet alleen intern, maar ook extern komen ze naar je toe om te vragen hoe het ook alweer zat. Overzicht houden, communiceren en de ander verder helpen gaat je gemakkelijk af. Hierbij kijk je vooruit en signaleer je op tijd de knelpunten die gaan komen. Je voelt je verantwoordelijk voor de prestatie van het team en daarmee ook de organisatie. Dat betekent dat je ook altijd kijkt hoe zaken beter, mooier en efficiënter kunnen.
Kwaliteit van het werk en de aandacht en zorgvuldigheid die je aan klant, kandidaat en je collega wilt geven, staan daarbij centraal. Je hoeft niet alles te kunnen, maar het zou fijn zijn als je ervaring hebt in soortgelijke functies en je digitale vaardigheden sterk ontwikkeld zijn.

Aanbod

Zoek jij een baan met veel afwisseling, korte communicatielijnen en meedenken voor 24 uur in de week? Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou. We bieden flexibiliteit: inzet en spreiding van je uren over de dagen van de week stemmen we graag samen met je af. Onze voorkeur is dat je beschikbaar bent op woensdag, donderdag en vrijdag. Je salaris is afhankelijk van de kennis en ervaring, die je meebrengt. Op basis van een 40-urige werkweek zal dit liggen tussen de € 3.300,- en € 3.900,- bruto per maand en heb je 26 verlofdagen. Daarnaast hanteren wij een goede pensioenregeling.

Geïnteresseerd

Kun je niet wachten om dit najaar aan een prachtige nieuwe uitdaging te beginnen? Waarin jij echt het beste uit jezelf kunt halen? Hou je van dynamiek en hoeft geen dag hetzelfde te zijn? Herken je je goed in het profiel? Dan zijn we benieuwd en ontvangen wij graag jouw sollicitatie voor 8 november.
Dit kan door bij ‘solliciteer’ direct je cv en motivatie te uploaden. Inhoudelijke vragen stellen of even vooraf sparren kan. Zoek telefonisch contact op met Helga Bijker (06 – 22 698 599) en/of Tamara Wijnja (06 – 83 952 012). Zij begeleiden je in de procedure en geven je graag meer informatie.

Wij kijken ernaar uit om kennis met jou te maken!

Aan kandidaten die worden uitgenodigd vragen we om vooraf een online persoonlijke profielmeting te maken.

loadingJe sollicitatie wordt verzonden