Contact

Routebeschrijving

Plan je route online

Per trein/bus:

Kom je met de trein, dan stap je uit bij station Veenendaal-De Klomp. De afstand van dit station naar ons kantoor is 3 kilometer. Vanaf dit station zijn we per bus goed te bereiken. Je neemt dan buslijn 83 richting Veenendaal en stapt uit bij de halte Landjuweel.

Mocht je gebruik willen maken van een taxi vanaf het station naar ons kantoor, dan kun je een uur voor aankomst contact opnemen met taxibedrijf Leewis, telefoonnummer 0318 - 550000.

Per auto:

Vanuit richting Utrecht - A12
Vanaf de A12 Utrecht-Arnhem neem je afslag nummer 23 richting Veenendaal-West, Renswoude. Ga onderaan de afslag rechtsaf. Je komt vervolgens op een driebaansweg (de rondweg). Houd hier de rechterbaan aan en sla, na ongeveer 300 meter, bij de tweede verkeerslichten rechtsaf richting Bedrijventerrein De Vendel. Dit is de 'Vendelier'. Ons kantoor bevindt zich aan de linkerzijde op nummer 61 (in het eerste glazen gebouw).

Vanuit richting Arnhem - A12
Vanaf de A12 Arnhem-Utrecht neem je afslag nummer 23 richting Veenendaal-West, Renswoude. Ga onderaan de afslag rechtsaf en rij onder de snelweg door. Je komt vervolgens op een driebaansweg (de rondweg). Houd hier de rechterbaan aan en sla, na ongeveer 300 meter, bij de tweede verkeerslichten rechtsaf richting Bedrijventerrein De Vendel. Dit is de 'Vendelier'. Ons kantoor bevindt zich aan de linkerzijde op nummer 61 (in het eerste glazen gebouw).

Vanuit richting Rhenen/Tiel - A15
Volg vanuit Rhenen de Cuneraweg richting Elst, Veenendaal-West. In Veenendaal gaat de Cuneraweg over in de Rondweg-West. Na de spoorwegovergang ga je bij de vierde verkeerslichten linksaf richting Bedrijventerrein De Vendel. Dit is de 'Vendelier'. Ons kantoor bevindt zich aan de linkerzijde op nummer 61 (in het eerste glazen gebouw).