35 jaar samenbrengen van mensen

7 maart 2023

Dit jaar vieren wij bij K+V ons 35 jarig bestaan. Jeetje, ik was 35 jaar geleden nog een broekie bij de ABN Bank. Alles wat er in de tussenliggende jaren is gebeurd, alle mensen die je hebt ontmoet, het vormt je.

Zo hebben onze ontmoetingen met jou ook K+V gevormd. Onze teller staat op bijna 4000 matches. Met ongeveer tien kandidaten voor een match zitten we op zo’n 40.000 ontmoetingen. En dat is maar de helft. Want hoeveel gesprekken en ontmoetingen met en bij opdrachtgevers hebben we wel niet gehad in al die jaren. Onze gesprekken met jou geven vorm aan ons beeld van de arbeidsmarkt en het werkveld waarin jij actief bent. En het leert ons over het zijn van manager, directeur, bestuurder en toezichthouder in de moderne tijd.

Al sinds het begin van de jaren negentig actief vanuit Veenendaal. De stad van de ondernemers, opgericht in de 16e eeuw als veencompagnie, als naamloze vennootschap. We zitten nog in hetzelfde gebouw aan de Vendelier en hoewel de inrichting, processen en mensen met de tijd zijn meegegaan is een ding toch echt hetzelfde gebleven. Het gaat om mensen!

Het is een voorrecht om al die jaren mensen bij elkaar brengen voor korte en langere verbindingen. We hebben bijgedragen aan groei en ontwikkeling van mensen en organisaties door onze procedures. De rol van intermediair zijn is geweldig. Je bent ook vaak boodschapper van teleurstelling. Er wordt tenslotte ook altijd iemand tweede en derde in het sollicitatieproces. Ook dan dragen we bij, hopen we, aan groei en ontwikkeling door transparante uitleg en duiding te geven aan de performance. Sollicitatiegesprekken zijn bijzondere gesprekken en je doet het niet heel vaak, zowel de opdrachtgever niet, als de kandidaat. Middenin het sollicitatiespel hebben wij als K+V’ers iets voor de ander mogen betekenen. Voor de kandidaat én voor de organisatie. Voor hen die nieuwe collega’s zoeken is het immers bijna net zo spannend als voor de nieuwe collega.

Al die mensen die we hebben mogen ontmoeten maken impact op hun wereld. Op onze wereld. En wij mogen ze ontmoeten, samenbrengen, af en toe sturen en op weg helpen. Dank voor je vertrouwen in ons als intermediair. Wij doen het graag, want wij geloven in de ontmoeting en de impact die een goede leider kan maken in een team.

Wij gaan graag nog vele jaren samen met jullie verder!

Johannes Arets

Partner K+V

Deel bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kracht van de mens  De sterkste match  Oog voor verschillen
Ander perspectief  Nieuwe mogelijkheden  Altijd maatschappelijk betrokken

Wij geloven in de kracht van mensen. Organisaties zijn er voor mensen en wij zorgen ervoor dat de sterkste match wordt gemaakt. Door uit te gaan van verscheidenheid en oog te hebben voor verschillen die een organisatie mooier en beter maken. Onze adviseurs zijn ook verschillende mensen. Door een ander perspectief te bieden, creëer je nieuwe mogelijkheden en invalshoeken. Wij kunnen dat als geen ander.