Anneke Petersen en Jaap Kuin nieuwe bestuursleden Veilig Verkeer Nederland

26 juni 2020

De Verenigingsraad van Veilig Verkeer Nederland (VVN) heeft twee nieuwe bestuursleden gekozen: Jaap Kuin en Anneke Petersen. De totstandkoming van de beide benoemingen volgt na een wervingsprocedure van K+V.

Jaap Kuin

Jaap Kuin (1969) werd voorgedragen door het VVN-districtsbestuur Drenthe, mede namens de districten Groningen en Friesland. Sinds 2015 is hij waarnemend burgemeester van de gemeente Pekela. Hij werkt als trainer en coach in het politiek maatschappelijk veld. Daarvoor was hij gemeenteraadslid en wethouder in de gemeente Assen. Als oud-wethouder met verkeer in de portefeuille is hij een verbinder met kennis van zaken op zowel lokaal als landelijk niveau. Jaap Kuin is een echt verenigingsmens en is zeer gemotiveerd om een bijdrage te leveren aan de missie en de doelstellingen van VVN.

Anneke Petersen

Op voordracht van de VVN-districtsbesturen Flevoland en Overijssel en mede namens het district Gelderland is Anneke Petersen (1983) benoemd als lid van het bestuur. Anneke is algemeen directeur van OSN Nederland en heeft een zakelijke achtergrond. Zij heeft de HBO-studie Management Economie en Recht en een MBA-opleiding afgerond. Daarnaast kent zij de dynamiek die het werken in een vereniging met zich meebrengt.

Tekst & foto via VVN.nl: https://vvn.nl/nieuws/veilig-verkeer-nederland-kiest-nieuwe-bestuursleden

K+V
Het gaat om mensen

Deel bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kracht van de mens  De sterkste match  Oog voor verschillen
Ander perspectief  Nieuwe mogelijkheden  Altijd maatschappelijk betrokken

Wij geloven in de kracht van mensen. Organisaties zijn er voor mensen en wij zorgen ervoor dat de sterkste match wordt gemaakt. Door uit te gaan van verscheidenheid en oog te hebben voor verschillen die een organisatie mooier en beter maken. Onze adviseurs zijn ook verschillende mensen. Door een ander perspectief te bieden, creëer je nieuwe mogelijkheden en invalshoeken. Wij kunnen dat als geen ander.