Beloftevolle Organisaties

19 januari 2017

Wanneer zijn organisaties vol van belofte? Beloftevolle organisatie weten aan welke talenten ze behoefte hebben, hoe ze deze moeten aantrekken, vasthouden en begeleiden. Talentontwikkeling vergroot de weerbaarheid, wendbaarheid en daarmee de toekomstbestendigheid van organisaties.

Daarom starten wij de pilot beloftevolle organisaties. In deze pilot bouwen we één jaar lang met tien deelnemende organisaties gezamenlijk expertise op over hoe we een aantrekkelijke organisatie worden voor beloftevolle professionals. Het begeleiden van talent leer je immers niet in een klaslokaal, maar leer je door het samen te doen. Door onze kennis met elkaar hierover uit wisselen, leren we van elkaar hoe we talent zowel binnen als buiten de organisatie tot bloei kunnen laten komen. Ben je nieuwsgierig hoe we dit gaan doen, neem dan contact met ons op.

Marijne Vos
Partner

Deel bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kracht van de mens  De sterkste match  Oog voor verschillen
Ander perspectief  Nieuwe mogelijkheden  Altijd maatschappelijk betrokken

Wij geloven in de kracht van mensen. Organisaties zijn er voor mensen en wij zorgen ervoor dat de sterkste match wordt gemaakt. Door uit te gaan van verscheidenheid en oog te hebben voor verschillen die een organisatie mooier en beter maken. Onze adviseurs zijn ook verschillende mensen. Door een ander perspectief te bieden, creëer je nieuwe mogelijkheden en invalshoeken. Wij kunnen dat als geen ander.