En dan wil je ook weer de arbeidsmarkt op!

30 januari 2018

Na jaren van hard werken en je organisatie helpen, denk je nu wellicht ook dat het weer tijd is voor jezelf. Nieuwe kansen, je eigen carrière, een stap verder, een nieuwe uitdaging. De tijd is rijp.

De naoorlogse generatie gaat echt met pensioen. Er is vraag. En dan kom je op een heel nieuw terrein. Solliciteren. De markt is veranderd. Het is een vak geworden. Je cv, je presentatie, je brief, je foto. Online, LinkedIn, Facebook, hoe doe je dat en waar begin je.

We herkennen de vraag en natuurlijk ook de zoektocht. Jezelf verkopen op welk niveau ook, is echt iets anders. Online is een oerwoud aan mogelijkheden om je te trainen. Maar soms is het fijn om het laagdrempelig te ontdekken. Een van die laagdrempelige mogelijkheden is de kennismakingsmiddag bij ons. Gewoon informeel ontmoeten, een middag met korte inzichten en ontmoetingen met mensen die dagelijks in die arbeidsmarkt actief zijn. Speedates, workshops, een laagdrempelige eerste stap. Of meedoen met een training Persoonlijk Profiel. Een dag met Kiki Verbeek, “een glashelder verhaal”. Kiki is een ervaren trainer op dit vlak, een topper die dat samen met ons vormgeeft.

Ik nodig je graag uit om aan deze mogelijkheden mee te doen. Kijk op onze site en heb je vragen: bel. We lichten de mogelijkheden graag toe. Samen ontdekken we nieuwe stappen en nieuwe kansen!

Johannes Arets

Directeur

Deel bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kracht van de mens  De sterkste match  Oog voor verschillen
Ander perspectief  Nieuwe mogelijkheden  Altijd maatschappelijk betrokken

Wij geloven in de kracht van mensen. Organisaties zijn er voor mensen en wij zorgen ervoor dat de sterkste match wordt gemaakt. Door uit te gaan van verscheidenheid en oog te hebben voor verschillen die een organisatie mooier en beter maken. Onze adviseurs zijn ook verschillende mensen. Door een ander perspectief te bieden, creëer je nieuwe mogelijkheden en invalshoeken. Wij kunnen dat als geen ander.