Frank Wolff

9 maart 2016

Gestart als partner bij K+V

Ik ben mijn loopbaan begonnen in de aandelenhandel bij Rabobank Nederland en kwam daarna in de interim dienstverlening terecht bij Ernst & Young interimmanagement.  Daarna ben ik zelf gaan interimmen en kwam via FunktieMediair in de zorg terecht.  Dit was een ‘eye opener’ voor mij, wat een boeiende branche! In vaste dienst werkte ik bij OZ (Later CZ) Zorgverzekeringen voor het AWBZ Zorgkantoor, boeiend en leerzaam om eens aan de andere kant van de tafel te zitten. Vervolgens ben ik bij ArboUnie aan de slag gegaan, waarbij ik verantwoordelijk was voor de arbodienstverlening voor zorginstellingen. Ik heb in die tijd ook een online vitaliteitsconcept opgezet. Vief!, het bestaat nog steeds! Na deze mooie periode ben ik bij FunktieMediair ‘teruggekomen’, dit keer als senior consultant interim management. Hier heb ik vijf jaar met veel plezier als senior consultant gewerkt.

Eind vorig jaar werd ik door Sjef van Zwieteren uitgenodigd om te komen praten over een baan bij K+V. Met als resultaat mijn start bij dit mooie bedrijf in 2016. Ik ga bij K+V aan de slag, uiteraard met voornamelijk de zorg als focus. Ik heb er zin in en zie uit naar de samenwerking met nieuwe organisaties, en de vele bijzondere ontmoetingen met boeiende en unieke mensen. Ik kijk er naar uit! Wilt u contact met opnemen? Dat kan via LinkedIn, en natuurlijk traditioneel per mail en telefoon.

Frank Wolff

Partner

Deel bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kracht van de mens  De sterkste match  Oog voor verschillen
Ander perspectief  Nieuwe mogelijkheden  Altijd maatschappelijk betrokken

Wij geloven in de kracht van mensen. Organisaties zijn er voor mensen en wij zorgen ervoor dat de sterkste match wordt gemaakt. Door uit te gaan van verscheidenheid en oog te hebben voor verschillen die een organisatie mooier en beter maken. Onze adviseurs zijn ook verschillende mensen. Door een ander perspectief te bieden, creëer je nieuwe mogelijkheden en invalshoeken. Wij kunnen dat als geen ander.