Het K+V 1,5 meter kantoor

4 mei 2020

Nederland ontwaakt langzaam maar zeker uit de periode van thuisquarantaine. Een periode waarin wij onze werkzaamheden met succes digitaal hebben kunnen voortzetten. Nu is de volgende fase aangebroken, het bepalen van de juiste exit-strategie. Hoe gaan wij naar een nieuw normaal?  K+V doet dit door middel van de introductie van het K+V 1,5 meter kantoor.

De basis is nog steeds het beleid van de Rijksoverheid en eigen verantwoordelijkheid. Bij enige  vorm van verkoudheid of andere (inmiddels bekende) ziekteverschijnselen thuis blijven. En voor de rest natuurlijk ook  zo weinig mogelijk reisbewegingen, geen handen schudden, heel veel de handen wassen en 1,5 meter afstand houden. Ook bewaren wij de afstand door middel van een looproute op kantoor en hanteren wij éénrichtingsverkeer.

Een deel van onze afspraken blijft digitaal plaatsvinden, maar ook ons kantoor is een veilige haven voor gesprekken. Heb je een afspraak bij K+V op kantoor? Dan vragen we je om de volgende richtlijnen in acht te nemen:

  • Bij binnenkomst kun je de trap nemen naar 4e etage. Bewegen is sowieso goed. Houd rekening met elkaar bij het passeren op de trap. Wanneer je met de lift naar boven gaat, dan verzoeken we om dit individueel te doen.
  • Op de 4e etage in de gang is een statafel met desinfectiegel en instructies. Dit is bij binnenkomst en vertrek voor iedereen te gebruiken.
  • We voeren éénrichtingsverkeer in op de 4e etage: bij binnenkomst is de richting “rechtsaf” langs de spreekkamers. De looproute wordt aangegeven door middel van pijlen.
  • In onze spreekkamers waarborgen de adviseurs de afstand.
  • Na afronding van het gesprek met een van onze adviseurs volg je wederom de pijlen en kun je het pand verlaten via onze alternatieve uitgang. Voor het verlaten kun je je handen desinfecteren met de desinfectiegel op eerder genoemde statafel.

Al deze maatregelen zijn om de veiligheid en gezondheid van elkaar zo goed mogelijk te kunnen waarborgen. Laten we er zijn voor elkaar!

Mocht je vragen hebben, dan neem vooral contact met ons op: 0318 555 388

K+V
Het gaat om mensen

Deel bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kracht van de mens  De sterkste match  Oog voor verschillen
Ander perspectief  Nieuwe mogelijkheden  Altijd maatschappelijk betrokken

Wij geloven in de kracht van mensen. Organisaties zijn er voor mensen en wij zorgen ervoor dat de sterkste match wordt gemaakt. Door uit te gaan van verscheidenheid en oog te hebben voor verschillen die een organisatie mooier en beter maken. Onze adviseurs zijn ook verschillende mensen. Door een ander perspectief te bieden, creëer je nieuwe mogelijkheden en invalshoeken. Wij kunnen dat als geen ander.